کد خبر: 194613
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۱

اوبر برای اولین بار بخشی از اطلاعات تجاری خود را احتمالا با هدف سرپوش گذاشتن بر مشکلاتی که این شرکت با آنها درگیر است منتشر کرد.

به گزارش اخبار خودرو ، از آنجایی که اوبر شرکتی خصوصی است ضرورتی برای انتشار اطلاعات مالی خود ندارد اما بخشی از این اطلاعات را در اختیار بلومبرگ قرار داده تا نشان دهد فروش این شرکت نسبت به ضررهای آن رشد داشته است.

طبق این اطلاعات درآمد ناخالص اوبر در سال ۲۰۱۶ به ۲۰ میلیارد دلار رسیده که دو برابر سال قبل از آن است. البته سهم شرکت از این رقم ۶٫۵ میلیارد دلار می‌شود.

[caption id="attachment_194614" align="aligncenter" width="700"]اوبر اوبر[/caption]

البته این اصلا بد نیست اما اگر ضرر ۲٫۸ میلیارد دلاری به علاوه ۱ میلیارد دلار ضرر ناشی از سرمایه گذاری ناموفق در چین را از آن کم کنیم، میزان باقیمانده چندان خارق العاده هم نمی‌باشد.

نشریه مارکت واچ در اینباره گفته است اگر اوبر اطلاعات مالی خود را بطور کامل منتشر کند جزو ۱۰ ضرر دهنده بزرگ سال ۲۰۱۶ خواهد بود.

درحالی که شرکت جزییات کامل میزان درآمد خود را در اختیار بلومبرگ نگذاشته به این خبرگزاری گفته است که درآمد ناخالص شرکت در سه ماه آخر سال ۲۰۱۶ معادل ۲۸ درصد نسبت به سه ماهه قبل از آن رشد داشته است. بنابراین سود رشد با ۷۴ درصد رشد به ۲٫۹ میلیارد دلار می‌رسد.

اما در سه ماهه انتهایی ۲۰۱۶ روند ضرردهی اوبر مانند تمام سال ادامه داشته و با رشد ۶٫۱ درصدی به بیش از ۹۹۱ میلیون دلار رسیده است. پروفسور ایوان راولی استاد دانشگاه کلمبیا معتقد است این میزان ضرر برای سه ماه بسیار رقم هنگفتی است.

بنابراین رقم ۶٫۵ میلیارد دلار درآمد خالص برای اوبر چندان دقیق نیست. چرا که جبران ضرر سهامداران، برخی سرمایه گذاری ها در زمینه املاک، خرید اتومبیل و چند مورد دیگر از آن کسر نشده است. همچنین اوبر تمام درآمد سرویس اوبرپول (UberPool) را نیز به حساب خود منظور کرده درحالی که بخش قابل ملاحظه ای از درآمد آن نصیب راننده ها می‌شود.

با این حال پول اصلی ترین مشکل یا راه حل اوبر نیست. این شرکت هم اکنون با مشکلات زیادی دست به گریبان است که شامل ادعای یکی از مهندسان سابق این شرکت مبنی بر آزار جنسی زنان در شرکت و عدم رسیدگی به شکایات توسط مدیران می‌شود.

همچنین اوبر درگیر یک پروند حقوقی است که در آن شرکت آلفابت (هلدینگ صاحب گوگل، اندروید، یوتیوب و ...) از این شرکت به علت دزدی فناوری در زمینه اتومبیل های خودران شکایت کرده است.

علاوه بر آن گزارش هایی نیز حاکی از آن است که کارمندان اوبر با استفاده از برنامه ای به نام توپ خاکستری مانع از ارائه سرویس توسط اپلیکیشن اوبر به مقامات محلی شده و نیز با استفاده از برنامه ای به نام جهنم مدت دو سال است از رانندگان شرکت لیفت جاسوسی می‌کنند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =