کد خبر: 195139
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰

اوتلندر، لنسر، دی‌اس۵ و ۶ جزو خودروهایی بودند که در این سفر همراه خبرنگاران شدند و توانستند رویدادهای جدیدی را رقم بزنند.

سال ۹۶ با اتفاق‌های خوبی آغاز شده است. خبر ورود برخی برندهای جدید به‌صورت قطعی اعلام شده و از طرفی قرار است در بخش قیمتی کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان خودروهای جدیدی توسط خودروسازان روانه بازار شوند. اما در رسانه‌های خودرویی مهم این است که خبرنگاران تخصصی بتوانند آگاهی مناسبی درخصوص محصولات جدید به دست آورند و نتیجه آن را با درنظرگرفتن جوانب بیشتری در نشریات و سایت‌های خود منتشر کنند.

یکی از اتفاق‌های خوب، برگزاری اولین تست تخصصی خودرو در روزهای آغازین سال بود که به همت شرکت آرین موتور انجام شد. این شرکت که امروز به‌عنوان نماینده رسمی میتسوبیشی ژاپن و دی‌اس فرانسه در ایران شناخته می‌شود، هفته گذشته برنامه تستی را ترتیب داد تا خبرنگاران تخصصی حوزه خودرو بتوانند با چهار خودروی این شرکت در جاده‌های مختلف آشنا شوند.

به گزارش اخبار خودرو ، اوتلندر، لنسر، دی‌اس۵ و ۶ جزو خودروهایی بودند که در این سفر همراه خبرنگاران شدند و توانستند رویدادهای جدیدی را رقم بزنند.

بررسی خودروهایی که وارداتی هستند و سه دستگاه از آن قیمتی بیش از ۲۰۰ میلیون تومان دارند، خود چالشی بزرگ است. زیرا در مسیر بیش از ۱۰۰ کیلومتر و با حدود ۲۰ سبک رانندگی، امکان بروز هر اتفاق و حادثه‌ای وجود دارد.

در مطلب امروز، گزیده‌ای از سفر را شرح می‌دهیم و در بخش اول این گزارش، به اعلام نتایج تست میتسوبیشی اوتلندر و DS6 به‌عنوان دو خودروی کراس‌اوور می‌پردازیم. در ادامه شما را به بررسی این دو خودرو دعوت می‌کنیم.

پیش به سوی خالد نبی

برنامه سفر به‌گونه‌ای تنظیم شده بود که جمع خبرنگاران صبح چهارشنبه از شرکت آرین موتور واقع در جاده مخصوص تهران به سمت خالد نبی در استان گرگان حرکت کنند. بارندگی صبحگاهی تهران باعث شد زمان حرکت حدود یک ساعت و نیم به تاخیر بیفتد.

سرانجام ساعت ۹:۳۰ صبح از جاده مخصوص خارج شدیم و حدود ساعت ۱۰:۳۰ توانستیم تهران را به سمت مقصد ترک کنیم. برنامه سفر به‌گونه‌ای چیده شده بود که در یک سفر سه روزه و در جاده‌های مختلف، تمام خبرنگاران چهار خودروی مورد نظر را بررسی کنند و بتوانند تجربه رانندگی واقعی با آن‌ها داشته باشند.

بعد از حدود ۱۰ ساعت رانندگی و گذراندن چند ایستگاه توقف، بالاخره ساعت ۱۰ شب به گرگان رسیدیم. صبح روز بعد راس ساعت ۹:۳۰ خبرنگاران با خودروهای پشتیبان به سمت منطقه ترکمن صحرا حرکت کردند و بعد از سه ساعت رانندگی و طی مسافت ۱۵۰ کیلومتری به منطقه کوهستانی خالد نبی رسیدند.

این منطقه جایی است برای یافتن آرامش مطلق؛ فضایی که از دره‌ها، کوه‌ها و دشت‌های سر‌سبز پر شده است و جز صدای پرندگان چیزی به‌گوش نمی‌رسد.

آرامگاه خالد نبی، آرامگاه چوپان آتا و قبرستان تاریخی این منطقه به‌عنوان یک فضای گردشگری بکر شناخته می‌شود که چندان شناخته‌شده نیست و بسیاری افراد این مکان را نمی‌شناسند. جالب است بدانید، تصاویری که می‌توان از این فضا به یادگار داشت، به مراتب زیباتر از دشت‌های اروپایی است.

اوتلندر؛ مرد جذاب سفر سه روزه ما

تا امروز دو بار میتسوبیشی اوتلندر را در تهران و حومه مورد بررسی قرار داده‌ایم و گاهی آن‌ها را به ارتفاعات سوهانک برده‌ایم. ولی در این سفر، اوتلندر به شکلی خود را به خبرنگاران معرفی کرد که اغلب شیفته او شده بودند. شاید باور این مساله برای شما سخت باشد که یک خودرو با گیربکس CVT می‌تواند به شکلی ظاهر شود که جذابیت وصف‌ناپذیری را در یاد ما بگذارد.

[caption id="attachment_167290" align="aligncenter" width="600"]میتسوبیشی اوتلندر 2016 میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۶[/caption]

اوتلندر خودرویی است کراس‌اوور که در مدل ۲۰۱۶، فیس‌لیفت به‌نسبت جذابی را به خود دیده است. همچنین این خودرو قابلیت دودیفرانسیل دارد و امروز در دو نسخه تیپ سه و پنج در بازار موجود است. خودرویی که کمتر از ۲۳۰ میلیون تومان قیمت دارد و می‌تواند پا‌به‌پای رقبای هم‌رده خود در بازار ایران ظاهر شود.

شرکت آرین موتور در این سفر همان اوتلندر قرمز تیپ ۳ را در اختیار خبرنگاران قرار داده بود که چند وقتی است به‌عنوان خودروی تست‌درایو در کشور شناخته می‌شود و چندان با آن از روی لطف رفتار نشده است. در ایستگاه دوم اوتلندر را در اختیار گرفتیم و توانستیم بخش خوبی از مسیر را در جاده کوهستانی فیروزکوه رانندگی کنیم.

با پنچ سرنشین و صندوق عقب پر، این پسر ژاپنی هم‌صحبت خبرنگاران جوان شده بود و به‌خوبی ما را همراهی می‌کرد. اوتلندر با پیشرانه ۴/۲لیتری چهارسیلندر حدود ۱۷۰ اسب‌بخار قدرت دارد و گیربکس CVT نسل جدید آن قدرت را به صورت اتوماتیک به چهار چرخ می‌رساند و با توجه به شرایط رانندگی بیشترین ضریب انتقال قدرت را در اختیار راننده قرار می‌دهد.

به‌عنوان راننده می‌توانید ضریب انتقال نیرو را در اوتلندر ثابت کنید تا نیرو را به شکل مساوی بین چرخ‌های جلو و عقب تقسیم کند. گیربکس CVT اوتلندر این قابلیت را در اختیار راننده قرار می‌دهد که حس تعویض دنده در آن پدید آید و بتواند دنده را از پشت فرمان تعویض کند. واکنش دنده پشت فرمان این خودرو بسیار خوب به نظر می‌رسید و این کراس‌اوور ژاپنی می‌توانست در هر شرایطی شتاب‌گیری مناسبی را بین همسفران خود داشته باشد.

هندلینگ خوب، کیفیت بالای مواد به کار رفته در داخل، واکنش کم‌نظیر یک گیربکس‌CVT، نرمی اتاق و نفوذ صدای پایین از ویژگی‌های مثبت اوتلندر در این سفر شناخته می‌شود.

ولی مساله جذاب‌تر برای ما، مصرف سوخت این خودرو بود که با پیشرانه ۱۷۰ اسب بخاری باید وزن به نسبت زیادی را در این مسیر حمل می‌کرد. البته اتاق اوتلندر نسبت به سایر رقبا سبک‌تر است و این اضافه وزن، بیشتر به پنج سرنشین و بارها صندوق عقب مربوط می‌شود. به هر حال اوتلندر در این سفر با فشارهای زیاد و کم، رانندگی در جاده کفی و کوهستانی، حضور در جاده‌های خلوت و گاهی ماندن در ترافیک‌های شهر گرگان و ... توانست مصرف سوخت ترکیبی کمتر از ۹ لیتر را ثبت کند که عدد خوب و منطقی به حساب می‌آید.

اما همه‌چیز این خودروی عالی نیز از نگاه یک مشتری عالی به نظر نمی‌رسد. به‌عنوان مثال بسیاری به خودروی ۷ نفره علاقه دارند و دوست دارند دو صندلی بی‌استفاده، همیشه فضای صندوق عقب‌شان را اشغال کند یا برخی حاضرند هر پولی را به‌خاطر حضور سیستم اتوپارکی بدهند و در طول استفاده فقط به دکمه آن نگاه کنند.

ولی واقعیت این است که ذات کم‌آپشن بودن خودروهای ژاپنی تا حدی در اوتلندر هم حضور دارد. با اینکه نسخه تیپ ۵ این خودرو به دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور پارک جلو و عقب، شیشه‌های دودی عقب، ترمز پارک برقی و اتوهلد و ... مجهز است، ولی نبود دریچه کولر عقب، سقف پانورامیک و سیستم رادار نقطه کور به عنوان امکانات تقریبا رایج در خودروهای رقیب، احساس می‌شود.

البته اوتلندر در این سفر سیستم تهویه بسیار خوبی را در اختیار ما گذاشت، ولی برخی اوقات سرنشینان عقب می‌خواهند دریچه باد صورت مستقل برای محل نشستن‌شان طراحی شود.

DS6؛ خودرویی که همه به آن نگاه می‌کردند

با اینکه DS6 مدت‌هاست به بازار ایران آمده و توانسته به نسبت بسیاری از رقبا بهتر ظاهر شود، ولی گویا برخی آن را به درستی نمی‌شناسند زیرا در طول سفر، همیشه افرادی بودند که DS6 را عجیب و غریب نگاه می‌کردند و انگار برای بار اول با این کراس‌اوور تک‌دیفرانسیل آشنا می‌شدند.

[caption id="attachment_191286" align="aligncenter" width="700"]DS 6 235 میلیون تومان DS 6[/caption]

DS6 از نظر فضای سرنشینان در سطح خوبی قرار دارد و برخلاف ظاهر خود، نشیمن‌گاه‌های مناسبی را برای مسافران داخل خودرو تعبیه کرده است. تودوزی چرم و وجود برخی امکانات چون ماساژور صندلی، حس لوکس بودن را تا حد زیادی به سرنشینان القا می‌کند. همچنین این کراس‌اوور فرانسوی بر‌خلاف بسیاری از خودروهای اروپایی سیستم تهویه قوی دارد و می‌تواند خنکای خوبی را در طول سفر در داخل کابین حفظ کند.

هندلینگ این کراس‌اوور واقعا خوب و منطقی است و با توجه به پیشرانه ۶/۱ لیتری توربوی ۱۶۵ اسب‌بخاری، می‌تواند ابزار خوبی برای مهار این شاسی‌بلند به نسبت کوچک فرانسوی باشد. برخی فکر می‌کنند موس چرخان وسط کنسول DS6 می‌تواند حالت رانندگی را در این خودرو به‌صورت کامل تغییر دهد. ولی در واقع این سیستم، کنترل پایداری خودرو را با توجه به شرایط مختلف تنظیم می‌کند. وقتی وارد جاده خاکی خالد نبی شدیم، سیستم پایداری را با توجه به شرایط این نوع جاده‌ها تنظیم کردیم. هنگامی که با سرعت بین ۶۰ تا ۷۳ کیلومتر بر ساعت به پیچ‌های تند و لغزنده حرکت می‌کردیم، پایداری خودرو مثال‌زدنی بود و با تمام تلاش، سامانه پایداری DS6 خودرو را در مسیر قرار می‌داد.

ولی نکته‌ای که باید اشاره کرد این است؛ دی‌اس ۶ هر‌چقدر هم که لوکس باشد، نمی‌تواند در بحث نرمی اتاق با اوتلندر رقابت کند. بعضی وقت‌ها احساس می‌شد که DS6 باید رینگ‌های کوچک‌تری داشته باشد یا فاق لاستیک‌های آن بیشتر از شرایط فعلی باشد تا نرمی اتاق آن بیشتر شود. ولی می‌توان در مجموع گفت لذت رانندگی با DS6 تا حدی حس خاص بودن این برند فرانسوی را نمایش می‌دهد و می‌تواند نظر افراد خاص‌پسند را به سمت خود بکشاند.

همچنین مصرف سوخت کمتر از ۴/۸ لیتری به صورت ترکیبی در این سفر توانست نظر ما را جلب کند. DS6 را می‌توان خودرویی معرفی کرد که ارتفاع بیشتری نسبت به سدان‌ها و هاچ‌بک‌ها دارد و می‌توان با آن راحت‌تر به سفرهای برون‌شهری رفت.

چالشی سخت برای DS6 و اوتلندر

وقتی برای ناهار کمپی را در میان دره‌ها و کوه‌ها برپا کردیم، با صحنه‌ای زیبا مواجه شدیم. به پیشنهاد دوستان خبرنگار، تصمیم بر این شد که چالشی میان DS6 و اوتلندر برگزار شود؛ چالشی که جواب آن از قبل مشخص است و می‌دانیم که اوتلندر بهتر ظاهر می‌شود. قرار شد خودروها ابتدا از حاشیه جاده وارد دامنه و دره‌های کناری محل کمپ شوند و بعد از آن، شیب‌های کوهستان، خودرو را به بازی می‌گرفتند.

مساله اینجا بود که شاید در ابتدای کار سپر و کف خودرو‌ها در خروج از جاده به سنگ‌ها گیر کنند‌ ولی شاهد بودیم که هر دو خودرو بدون مشکل به مسیر خارج جاده‌ای آمدند. معلوم است که اوتلندر رانندگی جذاب‌تری در این مسیر دارد، ولی DS6 هم بیشتر از سطح توقع ظاهر شد و توانست بیشتر مسیر را بدون دردسر بپیماید.

برای اینکه شیب قابل پیمایش نهایی خودروها را با هم مقایسه کنیم، سیستم کنترل پایداری الکتریکی هر دو خودرو را خاموش کردیم و سپس با کمی دور گرفتن به شیب خاکی سست حمله کردیم.

وقتی سیستم کنترل پایداری اوتلندر را خاموش می‌کنید، احتمال آن ضعیف است که خارج از فرمان شما به مدار برگردد و این عامل باعث شد پیمایش خوبی را در شیب تند داشته باشد.

ولی DS6 بعد از خاموش کردن سیستم کنترل پایداری، در صورت احساس خطر، این سامانه را دوباره برقرار می‌کند که این امکان، تا حدی کار ما را سخت کرد. با تلاش بیشتر توانستیم بالاخره DS6 را به چند متر عقب‌تر از اوتلندر برسانیم، اتفاقی که احتمال آن ضعیف بود. چالش بعدی این بود که خودروها بتوانند به سلامت از شیب پایین بیایند و مسیر رفت را طی کنند و به جاده اصلی برسند. در این مسیر هم شاهد بودیم DS6 و اوتلندر موفق ظاهر شدند و توانستند این مسیر را به طور کامل ختم کنند.

بدیهی است این دو خودرو برای چنین کارهایی طراحی نشده‌اند ولی برخی اوقات انجام بعضی کارهای سخت و ‌نشدنی، اعتباری به یک خودرو می‌دهد که این اتفاق نزد خبرنگاران برای اوتلندر و DS افتاد.

سفر با خودروهای اصیل در کوه و دشت

تست و بررسی یک خودرو مستلزم شرایط و پارامترهای گوناگونی است که این‌بار شرکت آرین‌موتور بستر لازم برای بررسی چهار محصول مختلف از دو برند معتبر میتسوبیشی و دی‌اس را در فضایی متفاوت با شرایط مختلف جاده‌ای و آفرودی فراهم کرد.

در این سفر دو خودروی لنسر دنده‌ای و اوتلندر تیپ سه، نمایندگان برند ژاپنی میتسوبیشی و دو خودروی DS5 وDS6 نیز به‌عنوان نمایندگان فرانسوی حضور داشتند.

همچنین خودروی لنسر امداد شرکت آرین موتور ما را در این سفر همراهی کرد. از آن‌جایی که مسیر رفت و برگشت از تهران به سمت شهر گرگان و نهایتا منطقه زیبای خالد نبی در دشت ترکمن صحرا کمی طولانی بود، فرصت خوبی برای خبرنگاران و اصحاب رسانه مهیا شد تا پشت فرمان هر یک از خودروها بنشینند و به بررسی آن‌ها بپردازند.

اصولا این‌گونه تست و بررسی سبب می‌شود تا در بازه زمانی نسبتا طولانی‌تر و با توجه به میزان فشار وارده بر خودروها در طول مسیر، نتایج واقعی‌تر و ملموس‌تری استخراج شود.

بر همین اساس می‌توان تصمیم گرفت که آیا یک خودرو می‌تواند مناسب و قابل اطمینان باشد یا خیر؟ این سفر موجب شد نقاط ضعف و قدرت خودروها به‌خوبی روشن شود، همچنین حضور تعداد قابل توجهی از اصحاب رسانه‌های تخصصی خودرو، این زمینه را فراهم کرد تا بحث‌های گوناگونی پیرامون خودروهای موجود در سفر شکل گیرد. همین تبادل‌نظرها توانست یک جمع‌بندی کلی در مورد هر یک از خودروها به ما دهد تا بتوانیم آن‌ها را به چالش بکشیم.

دی‌اس ۶ بهتر است در ابتدا از کراس‌اوور پرفروش فرانسوی و محبوب دی‌اس شروع کنیم. از آن‌جایی که برند دی‌اس به‌عنوان یک برند لوکس و آوانگارد شناخته می‌شود، ناخودآگاه ذهنیت مثبتی را در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند، البته همین موضوع باعث شده است سطح توقع نیز از آن به همین نسبت بالا رود.

DS6 کراس‌اووری زیبا و جذاب است که با طراحی نه‌چندان پیچیده می‌تواند نگاه مردم را در خیابان به سوی خود جلب کند. زمانی‌که در کابین را باز می‌کنیم با حجم عظیمی از چرم طبیعی با کیفیت بالا رو‌به‌رو می‌شویم که همین امر بار دیگر لوکس بودن این خودرو را به ما گوشزد می‌کند.

همچنین طراحی داخلی ساده‌تر این خودرو به نسبت DS5موجب شده است طیف وسیع‌تری از مخاطبان را به خود جذب کند. زمانی‌که پشت فرمان این خودروی لوکس فرانسوی می‌نشینید، امکانات زیادی چشم شما را خیره می‌کنند که شاید برایتان جالب باشد یک خودروی حدودا ۲۰۰ میلیون تومانی، امکاناتی نظیر ماساژور صندلی، رادار نقطه‌کور، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، سیستم تصفیه هوای کابین، سیستم یونایزر، سامانه ورود بدون کلید هوشمند و دکمه استارت، کروز کنترل با محدودکننده سرعت و بسیاری دیگر از امکانات رفاهی را به‌صورت یک‌جا داشته باشد.

یکی از آپشن‌های قابل توجه در این خودرو سیستم مولتی‌سنس است که این امکان را به شما ‌می‌دهد تا میزان کنترل کشش و پایداری خودرو را در شرایط گوناگون تعیین کنید.

این سیستم که به وسیله یک اهرم چرخان روی کنسول میانی هدایت می‌شود، چهار حالت رانندگی جاده‌ای، رانندگی در برف، رانندگی روی شن و در شرایط خارج ‌جاده‌ای را برای شما فراهم می‌کند.

همچنین می‌توانید با کمک این سیستم، کنترل کشش خودرو را از مدار خارج کنید. از نقاط قوت کابین می‌توان به طراحی نسبتا ساده و لوکس آن اشاره کرد که ترکیبی از چوب و چرم طبیعی حس لوکس بودن را به‌خوبی به سرنشینان القا می‌کند.

اما اگر بخواهیم کمی منصفانه قضاوت کنیم، باید بگوییم صندلی‌های تعبیه شده برای این شاسی‌بلند کوچک شهری به گونه‌ای طراحی شده‌اند که ممکن است در سفرهای کوتاه‌مدت شهری هیچ‌گونه خستگی را حس نکنید اما در سفرهای بلند و طولانی تا حدودی این ماجرا صادق نیست.

از نقاط ضعف DS6 می‌توان به سواری خشک آن اشاره کرد که با توجه به ذهنیت لوکس بودن این خودرو، یک سواری نرم و بی‌دغدغه از آن انتظار می‌رود.

سیستم تعلیق مک‌فرسون در جلو و مولتی‌لینک غیر‌مستقل در قسمت عقب به‌خوبی ضربات وارده به کابین را جذب نمی‌کنند که همین موضوع کمی برای سرنشینان به‌خصوص در قسمت عقب کابین آزاردهنده است.

از سوی دیگر پیشرانه چهار سیلندر ۶/۱ لیتری مجهز به سیستم توربوشارژر نصب شده روی این خودرو، به خوبی از پس جثه و وزن آن برمی‌آید‌ و شتاب قابل قبولی را در اختیارتان قرار می‌دهد.

حداکثر توان تولیدی ۱۶۵ اسب‌بخاری و گشتاور ۲۴۰ نیوتون‌متری برای این خودرو می‌تواند راضی‌کننده به نظر برسد. جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک AISIN ژاپن، یکی دیگر از نقاط قوتی است که لذت رانندگی را با DS6 دوچندان می‌کند. باتوجه به اینکه خالدنبی یک منطقه کوهستانی است، قابلیت آفرودی DS6 را کمی به چالش کشیدیم که در پایان نتیجه قابل قبولی حاصل شد.

از آن‌جایی که این خودرو به‌صورت عادی تک‌دیفرانسیل است و ارتفاع کمی نسبت به زمین دارد، نمی‌توان انتظار توانایی آفرودی از آن داشت. اما با این حال این خودرو توانست شیب نسبتا زیادی را با خاموش کردن سیستم ESP بالا رود. در بخشی از تست آفرود این خودرو به‌صورت سه‌چرخ شد که برای اصحاب رسانه جالب بود.

اما اگر بخواهیم کمی واقع‌بینانه قضاوت کنیم، باید بگوییم این یک ضعف در سیستم تعلیق آفرود به شمار می‌رود. اما چون DS6 خودروی آفرود نیست، نمی‌توان خرده‌ای بر آن گرفت.

میتسوبیشی اوتلندر در سوی دیگر میدان، میتسوبیشی اوتلندر قرار دارد که از نظر بسیاری از خبرنگاران حاضر در سفر، بهترین خودروی موجود به‌شمار می‌رفت. اوتلندر یک کراس‌اوور سایز‌متوسط است که علاوه بر کاربردهای شهری می‌تواند حرف‌های زیادی در زمینه آفرود و رانندگی خارج جاده‌ای برای گفتن داشته باشد.

در ابتدا زمانی که پشت فرمان و داخل این خودرو می‌نشینید راحتی و آسایش را می‌توانید از همان لحظات ابتدایی احساس کنید. به‌گونه‌ای که انگار سال‌هاست مالک آن بوده و به آن خو گرفته‌اید. نرمی و راحتی شاخص‌ترین مولفه در اوتلندر است. همچنین قدرت و کشش خوب پیشرانه و عملکرد بی‌نظیر جعبه‌دنده CVT لذت رانندگی را دوچندان می‌کنند.

کابین بزرگ و صندلی‌های راحت، این امکان را به ما می‌داد تا با پنج سرنشین به راحتی به سفر خود ادامه دهیم. شاید اوتلندر تیپ سه در مقایسه با رقبای کره‌ای از نظر امکانات در رده پایین‌تری قرار بگیرد، اما احساس آرامش و امنیتی که به همراه دارد می‌تواند به خوبی کمبود امکانات و آپشن را جبران کند.

لازم به ذکر است که نسخه فول یا همان تیپ پنج این خودرو از نظر امکانات رفاهی در جایگاه قابل قبولی جای دارد که همین امر باعث می‌شود اوتلندر ژاپنی به یکی از گزینه‌های ایده‌آل در میان شاسی‌بلندهای ۲۰۰ میلیون تومانی تبدیل شود.

اوتلندر در تست جاده‌ای بسیار خوب عمل کرد و توانست نظر اکثر خبرنگاران حاضر را به خود جلب کند. با وجود کامل بودن ظرفیت سرنشینان و فضای بار قسمت عقب، همچنین روشن بودن سیستم تهویه، شتاب و عملکرد قابل توجهی را از خود به جای گذاشت.

نکته دیگری که رانندگی با اوتلندر را لذت‌بخش‌تر می‌کند، شیفترهای تعویض دنده از پشت فرمان است که به خوبی با جعبه دنده CVT هماهنگ بوده و فرامین راننده را با کم‌ترین تاخیر اجرا می‌کند.

پایداری و ثبات در سرعت‌های بالا، همچنین هندلینگ عالی این خودرو موجب شگفتی اصحاب رسانه در این سفر بود. اما اگر بخواهیم از نقاط ضعف این خودرو هم بگوییم باید به نبود دریچه تهویه برای سرنشینان عقب، مناسب نبودن طراحی کانال‌های ورودی هوا به کابین برای سرنشینان عقب و طراحی نامناسب قسمت میانی کنسول اشاره کرد.

کنسول میانی کمی پایین‌تر از سطحی است که راننده بتواند به‌خوبی روی آن تسلط داشته باشد و همین موضوع باعث می‌شود احساس کنید فضای خالی زیادی میان شما و داشبورد و سرنشین جلو وجود دارد.

پس از گذراندن تست‌های جاده‌‌ای نوبت به بخش سخت‌تر می‌رسد، یعنی زمانی که قرار است اوتلندر به چالش کشیده شود. از آن‌جایی که این خودرو دودیفرانسیل است کمی توقع را برای توانایی‌های آفرودی بالا می‌برد.

اوتلندر در تست شرایط سخت خارج از جاده هم توانست سربلند بیرون بیاید و انتظارات را تا حدود زیادی برآورده سازد. با وجود بلند بودن سپرها میزان ریسک‌پذیری تا حدی پایین می‌آید، به همین خاطر نمی‌توان مانند یک خودروی آفرودر از آن انتظار داشت.

با این حال اوتلندر توانست شیب نسبتا تندی را بدون دورخیز کردن و بالا بردن دور موتور تا بالاترین نقطه ممکن طی کند. همین موضوع باعث شد بسیاری از حاضران در محل از دیدن این صحنه هیجان‌زده شوند.

یکی دیگر از نقاط قوت این خودرو، عملکرد دقیق سیستم چهارچرخ متحرک آن است که به خوبی نیرو را بین چرخ‌ها تقسیم می‌کند. در پایان اگر بخواهیم یک نتیجه‌گیری کلی داشته باشیم، باید بگوییم اوتلندر فراتر از انتظار می‌تواند حس رضایت را در شما به وجود آورد، زیرا با عملکرد خوبی که دارد لذت رانندگی را برایتان به ارمغان می‌آورد.

همچنین کیفیت ساخت بالا یکی از نکاتی است که می‌تواند این اطمینان را به شما دهد که سال‌ها خودرویی کم‌استهلاک و بدون دردسر را خواهید داشت.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =