کد خبر: 203651
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۶

پیش‌بینی می‌شود با افزایش ۱۱درصدی فروش، درآمد خالص «جان‌دیر» در سال مالی ۲۰۱۷ به بیش از ۲ میلیارد دلار برسد

به گزارش اخبار خودرو ، تراکتورهای جان‌دیر ( John Deere ) با رنگ سبز یکی از برندهای قابل اعتماد میان کشاورزان جهان هستند. این کمپانی عظیم آمریکایی که دفتر آن در مولین/ایلینوی ایالات متحده آمریکا قرار دارد و از سال ۱۸۳۷ تاکنون افتخارات زیادی را با تولید محصولات باکیفیت به‌دست آورده است، به‌تازگی اعلام کرد برای استحصال و ارتقای فناوری «کشاورزی دقیق» سهم شرکت « بلوریور تکنولوژی » را به مبلغ ۳۰۵ میلیون دلار خریداری کرده است.

[caption id="attachment_203653" align="aligncenter" width="700"]تراکتورهای جان‌دیر ( John Deere ) تراکتورهای جان‌دیر ( John Deere )[/caption]

این اقدام می‌تواند تولیدات «دیر» را رقابتی‌تر و موقعیتش را به‌عنوان یک رهبر در بازار خودروهای کشاورزی دقیق تقویت کند. زیرا شرکت بلوریور تکنولوژی، واقع در کالیفرنیا پیشگام در زمینه فناوری یادگیری ماشین برای تجهیزات پاشش (اسپری) کشاورزی است.

این شرکت ادعا می‌کند که فناوری کشاورزی دقیق می‌تواند هزینه‌های مواد شیمیایی را تا ۹۰درصد در مقایسه با رویکردهای سنتی، کاهش دهد. دیر با این اقدام، موفق به کسب موقعیت رهبری در استفاده از تکنولوژی GPS در بخش خودروهای کشاورزی و اتصال سریع دستگاه‌ها و بهینه‌سازی آن‌ها شده است. از سوی دیگر، جان دیر با پذیرش برنامه‌های عملیاتی و مدیریت هزینه‌های نظارتی توانست براین شرایط غلبه کند.

پیش‌بینی افزایش فروش خالص سالانه جان‌دیر پیش‌بینی می‌کند فروش خالص سالانه در حدود ۱۱درصد افزایش یابد و درآمد خالص در سال مالی ۲۰۱۷ به حدود ۲٫۰۷۵ میلیارد دلار برسد. این درحالی است که وزارت کشاورزی آمریکا در سال ۲۰۱۷ پیش‌بینی کرده مصرف جهانی دانه‌ها برای بیست‌ودومین سال متوالی افزایش می‌یابد.

همچنین پیش‌بینی گزارش عرضه و تقاضای جهانی، از میزان عرضه قابل توجه ذرت و سویا در مناطق کشاورزی بزرگ تولید، حکایت دارد. همچنین پیش‌بینی می‌شود امسال درآمد کشاورزان پس از آخرین اوج‌گیری در سال ۲۰۱۳، بار دیگر افزایش یابد که به بالا رفتن فروش خودروهای کشاورزی جدید کمک خواهد کرد.

تجارت مواد غذایی و کشاورزی همچنان با وجود رشد آهسته تولید ناخالص داخلی رو به افزایش است اما چشم‌انداز آن برای سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ از این نیز بهتر است.

در چنین شرایطی «بلوریور» در تلاش‌های رو‌به‌رشد «دیر» برای افزودن فناوری به کشاورزی نقش برجسته‌ای دارد. در عین‌حال این شرکت در زمینه سرمایه‌گذاری‌های پایدار بلندمدت برای خودروهای کشاورزی موقعیت‌یاب خوش‌بین است.

به‌طوری که انتظار می‌رود سودآوری با افزایش تقاضا برای غذا و زیرساخت افزایش یابد. علاوه‌بر این، روند رشد جمعیت همراه با افزایش سطح زندگی، فرصتی مناسب را برای رشد طولانی‌مدت فراهم می‌آورد.

اولین تراکتور الکتریکی زمستان سال گذشته نیز جان‌دیر پروژه ساخت اولین تراکتور الکتریکی تاریخ را به دست گرفت و پس از تحقیقات گسترده و کار چند ساله بر روی آن، در نهایت موفق به طراحی و ساخت تراکتور الکتریکی سیسام (Sesam) شد.

همسو با پیشرفت‌های حاصله در صنعت خودرو به‌خصوص تولید موتورسیلکت و اتومبیل‌های برقی مختلف یا حتی تولید کامیون‌های الکتریکی به‌صورت کانسپت توسط مرسدس‌بنز، حال شاهد توجه سازندگان ماشین‌آلات و خودروهای کشاورزی به پیشرانه‌های محرک الکتریکی هستیم.

قرار است تراکتور الکتریکی جان‌دیر سیسام پیش‌قدم باشد و راه را برای همکاران خود هموار کند. خودروهای کشاورزی که کارشان بیشتر در مسیرهای ناهموار است، نیاز به گشتاور بسیار زیاد دارند و همین عامل باعث شده است این صنعت تاکنون علاقه‌ای به تولید خودروهای الکتریکی نداشته باشد اما در این بین سیسام با استفاده از دو موتور الکتریکی و انجام تست‌های لازم ثابت کرده است می‌توان در میان خودروهای کشاورزی هم وسیله‌ای الکتریکی داشت.

حل معمای گشتاور براساس اعلام جان‌دیر، برای سیستم محرک این تراکتور از دو موتور الکتریکی بزرگ استفاده شده است که درمجموع ۱۷۴ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. جان‌دیر همچنین وعده یک گشتاور بسیار بیشتر از قدرت ۱۷۴ اسب‌بخاری را نیز برای موتورها داده است که برای یک تراکتور بیشتر نیاز می‌شود.

البته تاکنون صحبتی از مقدار گشتاور تولیدی این موتور به میان نیامده و ارائه جزییات آن منوط به پایان کار و معرفی نسخه نهایی آن شده است. خصوصیت دیگر این سیستم محرک، استفاده از باتری‌های لیتیوم یونی قدرتمندی است که می‌تواند در شرایط بسیارسخت تا ۳ساعت شارژدهی داشته باشد و در شرایط عادی نیز می‌تواند شارژدهی ۴ساعتی داشته باشد که البته عدد چندان قابل‌توجهی برای یک تراکتور به‌شمار نمی‌رود اما می‌توان امیدوار بود همچون پیشرفت‌های حاصل‌شده در تولید ماشین‌های الکتریکی و افزایش شارژدهی باتری‌های آنان، به مرور زمان خودروهای کشاورزی و صنعتی هم باتری‌های قدرتمند دریافت کنند.

جایگاه و محصولات جان‌دیر شرکت صنایع سنگینی که آقای جان دیر در سال ۱۸۳۷ تاسیس کرد و امروزه بزرگ‌ترین تولیدکننده ماشین‌آلات و خودروهای کشاورزی در جهان است، در فهرست سال ۲۰۱۳ «فرچون ۵۰۰» در رتبه ۸۵ از بزرگ‌ترین شرکت‌های ایالات متحده آمریکا قرار گرفت.

در آخرین رتبه‌بندی انجام‌شده توسط مجله فرچون نیز شرکت جان‌دیر رتبه ۳۰۷ از بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان را به خود اختصاص داد. درحال‌حاضر ماشین‌آلات و خودروهای کشاورزی شرکت جان‌دیر عبارتند از تراکتور، کمباین، دروکن پنبه، سمپاش و خودروهای همه‌جارو.

این شرکت همچنین تولیدکننده ماشین‌آلات ساخت‌وساز، تجهیزات جنگل‌داری و نیز عرضه‌کننده انواع موتورهای دیزلی و قطعات مورد استفاده در تجهیزات ماشین‌آلات سنگین مانند اکسل، گیربکس و... است. درمجموع بیشترین تولیدات شرکت جان‌دیر شامل بیل‌مکانیکی، لودر، بولدوزر، گریدر، تراک‌لودر و علف‌بر است.

شرکت جان‌دیر علاوه بر صنایع سنگین، در زمینه ارائه خدمات مالی، بانکداری و سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف هم فعالیت گسترده‌ای در سطح بین‌المللی دارد. این شرکت هم‌اکنون دارای ۲۳ کارخانه اصلی تولیدی در سراسر جهان است.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد برات پور GB ۲۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۷
    0 0
    سلام من مکانیک تراکتورهای جاندیر هستم حدود سی سال در این حرفه هستم. دوست دارم باشما همکاری کنم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =