کد خبر: 204330
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲

کارشناسان صنعت خودرو درباره تاثیر مجلس و کمیسیون صنایع، بر خودروسازی معتقدند، مجلس ناظر اجرای قانون است و نباید از آن انتظار داشت به صورت فنی بر صنعت خودرو نظارت کند.

به گزارش اخبار خودرو  ، آن‌ها تاکید دارند که وظیفه نظارت فنی بر صنعت خودرو، برعهده سازمان‌هایی از جمله سازمان استاندارد است. واقعیت این است که مشکل صنعت خودرو در کشور، ساختاری است و این صنعت باید از نظر مدیریت منابع مالی و فناوری متحول شود.

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم در‌این‌باره می‌گوید:«با اعمال برخی اقدامات بازدارنده ازسوی دستگاه‌های متولی و نظارتی بر جریان تولیدات داخلی، می‌توان به استانداردهای مناسب کیفی و ایمنی در صنعت خودرو دست یافت.» با سید‌مهدی مقدسی دراین‌باره گفت‌وگو کردیم:

درباره اهمیت برنامه‌های سختگیرانه دولت در ارتقای تولیدات داخلی چه نظری دارید؟ سختگیری‌های دولت و تعیین شروطی برای ارتقای ایمنی خودروها و همچنین فشارهای قانونی سازمان استاندارد و پلیس راهور در ممانعت از شماره‌گذاری برخی از خودروها، قطعا در ارتقای سطح ایمنی و استاندارد تولیدات خودروسازان، تاثیر مهم و موثری می‌گذارد.

البته در این روند نباید به حداقل استانداردها قانع بود و در مقایسه با خودروسازان معتبر دنیا باید نسبت به ارتقای سطح استانداردهای ایمنی و کیفی تلاش بیشتری شده و اقدامات و برنامه‌ریزی‌های جدی‌تری صورت گیرد.»

درباره وظیفه و نقش مجلس در ارتقای استانداردهای ایمنی و کیفی تولیدات داخلی خودروسازان چه نظری دارید؟ مجلس دو وظیفه مهم در این زمینه برعهده دارد، به‌طوری‌که در قانون لایحه هوای پاک برخی مصوبات و الزاماتی به تصویب رسیده است که خودروسازان با رعایت آن‌ها باید استاندارد ایمنی تولیدات را افزایش دهند.

وظیفه دیگر مجلسیان و به‌طور خاص‌تر کمیسیون صنایع، نظارت بر اجرای قوانین مصوب در حوزه صنعت خودرو و همچنین اجرای قراردادهای منعقد با شرکت‌های خارجی است که به‌طور قطع عملیاتی شوند.

به نظر شما نقش جامعه و مصرف‌کنندگان در ارتقای سطح تولیدات خودروسازان چگونه است؟ آشنایی مصرف‌کنندگان به حقوق خود و مطالبه آن از خودروسازان و از سویی آموزش عمومی و فرهنگ‌سازی در جامعه نسبت‌به خرید محصولات باکیفیت داخلی، همگی می‌تواند در این راستا موثر باشد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =