تولید ایچر هند پس از ایجاد جوینت‌ونچر با ولووتراکس هر ساله افزایش یافته و به ۶۰هزار دستگاه رسیده است

به گزارش اخبار خودرو ، هفته گذشته در جریان سفر کلاس نیلسون ، مدیرعامل ولووتراکس سوئد به ایران و تحویل ۷۵هزارمین کامیون ولوو در ایران، سخن از تاسیس یک شرکت مشترک توسط ولوو و سایپا با سهم برابر بای تولید خودروهای تجاری به میان آمد.

این راه را قریب به ۱۰ سال پیش از این، یک خودروساز هندی که ۱۵ سال بیش از سایپادیزل قدمت دارد با ولوو آغاز کرده و امروز این شراکت ۱۰ساله با تولید حدود ۶۰هزار دستگاه خودروی سنگین و نیمه‌سنگین در سال به بار نشسته است.

[caption id="attachment_205608" align="aligncenter" width="653"]Eicher-Volvo Eicher-Volvo[/caption]

صنعت خودرو هند یکی از بزرگ‌ترین صنایع خودروسازی جهان است و تولید سالانه ۲۳میلیون و ۹۶۰ هزار دستگاه را تا پایان سال میلادی ۲۰۱۶ با رشد ۲٫۵۷ درصدی ثبت کرده است که شامل خودروهای سواری، وسایل نقلیه دوچرخ و خودروهای کاروتجاری می‌شود.

این صنعت حدود ۷٫۱ درصد از تولید ناخالص داخلی هند را به خود اختصاص داده است. اولین خودرو در سال ۱۸۹۷ میلادی در جاده‌های هند تردد کرد. اما در دهه ۱۹۳۰ میلادی بود که خودروهایی، در حجم کم، به هند وارد شد و در دهه ۱۹۴۰ میلادی صنعت خودرو هند راه‌اندازی شد.

خودروسازی ایچر نیز به عنوان یکی از تولیدکنندگان خودروهای کاروتجاری در هند، فعالیت خود را از سال ۱۹۴۸ میلادی آغاز کرد. این گروه خودروسازی که نقش بسیار مهمی را در بازار خودروهای کاروتجاری هند بازی می‌کند، از فعالیت بسیار متنوعی برخوردار است و در زمینه طراحی، توسعه و ساخت خودروهای کاروتجاری مشغول به کار است.

ایچر همچنین فروش ملی و بین‌المللی خود را در حیطه خودروهای باری سنگین و نیمه‌سنگین، اتوبوس‌ها، موتورسیکلت‌ها، جعبه‌دنده خودرو و قطعات متمرکز کرده است.

این شرکت که با گذر از فراز‌ونشیب‌های بسیار در حال حاضر با شرکت ولوو همکاری می‌کند، به پنج زیرمجموعه در هند تقسیم می‌شود؛ اتوبوس‌ها و کامیون‌های ایچر، ولووتراکس هند، مهندسی قطعات ایچر، قوای محرکه ولوو-ایچر و رویال انفیلد موتورز که در زمینه تولید موتورسیکلت‌ها فعالیت می‌کند.

از ساخت تراکتور تا وانت میتسوبیشی آغاز به کار خودروسازی ایچر تقریبا هم‌زمان با تاسیس شرکت Good Earth بودکه در زمینه توزیع و خدمات‌دهی به تراکتورها فعالیت می‌کرد. در سال ۱۹۵۹ با سهامداری یک شرکت تراکتورسازی آلمانی، شرکتی با نام تراکتورسازی ایچر تاسیس شد اما از سال ۱۹۶۵ به بعد تمام سهام شرکت ایچر به طور کامل در اختیار هندوستان قرار گرفت.

شرکت ایچر‌موتورز بخش تراکتور و موتورسازی خود را به تراکتورسازی TAFE واگذار کرد؛ شرکتی که تحت لیسانس مسی‌فرگوسن فعالیت می‌کرد. حدود ۱۷ سال بعد یعنی در سال ۱۹۸۲ شرکت ایچر با شرکت میتسوبیشی ژاپن برای تولید خودروهای کاروتجاری سبک توافق کرد.

بنا بر قراردادی که در توکیو به امضا رسید، خودروهایی تولیدشده در قالب این همکاری تجاری با نام ایچر-میتسوبیشی به فروش می‌رسیدند. این همکاری اما پایدار نماند و شراکت این دو خودروسازی نیز به اتمام رسید. در سال ۱۹۹۰ نیز ایچر-گودارث ۲۶ درصد از سهام شرکت انفیلد هند را خریداری کرد و تا سال ۱۹۹۳ این سهم را به ۶۰ درصد رساند.

جوینت‌ونچر گروه ولوو- ایچرموتورز ایچرموتورز و گروه خودروسازی ولوو در سال ۲۰۰۸ جوینت‌ونچر ۵۰-۵۰ را در زمینه طراحی، تولید و فروش خودروهای کاروتجاری به امضا رساندند. همچنین

در این قرارداد مهندسی قطعه و مهندسی طراحی نیز گنجانده شده بود که کمترین نتیجه آن برای ایچرموتورز انتقال تکنولوژی گروه خودروسازی ولوو بود.

جوینت‌ونچر گروه ولوو و ایچر را می‌توان نقطه‌ عطفی برای خودروسازی ایچرموتورز دانست. در حال حاضر نیز گروه ولوو ۴۵٫۶ درصد از این جوینت‌ونچر را در اختیار دارد.

محصولات و سطح استانداردی ایچر خودروسازی ایچر از سطح گستره‌ای از کامیون‌ها با قیمت‌های مختلف برخوردار است که حضور این شرکت را در تمام سگمنت‌های بازار پررنگ می‌کند.

سه محصول این خودروسازی با نام‌های PRO 1049، PRO1110 و PRO 1095XP برترین نمونه‌های این شرکت هستند که عملکرد آن‌ها مشتریان شرکت را به خریدهای مجدد ترغیب می‌کنند.

آغاز کامیون‌های ایچر به مدل INR6.29 و INR 16.47 برمی‌گردد و کشنده‌های این شرکت نیز با مدل INR 21.75 کار خود را آغاز کردند.

شرکت ایچر محصولات خود را براساس استاندارد BS4 (استانداردهای انگلستان) تولید می‌کند و به تازگی نیز از بهره‌وری فناوری i3-EGR در موتورهای تولیدی خود خبر داده است که در عین برخورداری از ویژگی‌های روز می‌تواند قیمت این محصولات را نیز کاهش دهد.

همچنین این شرکت کار خود را روی موتورهای سازگار با استانداردهای BS 6 آغاز و اعلام کرده که تا سال ۲۰۲۰ به این نرم استاندارد دست خواهد یافت.

سهم بازار ایچر- ولوو بخش اتوبوس و کامیون‌سازی ایچر به دنبال تقویت سهم بازار خود در سگمنت خودروهای باری بین ۱۶ تا ۴۹ تن است. محصولات این شرکت در این سگمنت با پسوند Pro به بازار عرضه می‌شوند.

این در حالی است که ایچر- ولوو پیش از این تنها در بازه ۴ تا ۱۵تن یعنی خودروهای باری سبک و نیمه‌سنگین تولید می‌کرد. در سال ۲۰۱۵ این خودروسازی اعلام کرد که قصد دارد ۱۵درصد از بازار خودروهای سنگین و نیمه‌سنگین هند را در یک بازه ۳ساله به خود اختصاص دهد.

در این راستا به تولید خودروهای سنگین باری روی آورده و توانسته است تولید چند مدل از آن‌ها را در این سگمنت محقق کند. رسیدن ایچر- ولوو به سهم ۱۵درصدی از بازار، به معنای دو برابر شدن سهم این خودروسازی از بازار خودروهای سنگین در هند است.

میزان فروش ولوو- ایچر ایچر میزان فروش خود را طی جوینت‌ونچر ولوو- ایچر در نوامبر سال ۲۰۱۶ سه هزار و ۱۷۶دستگاه در زمینه خودروهای کاروتجاری اعلام کرده است. این در حالی است که در ماه مشابه سال پیش از آن یعنی ۲۰۱۵ این خودروسازی ۳ هزار و ۶۳۹ دستگاه از خودروهای باری خود را به فروش رسانده بود.

فروش ایچر در نوامبر سال ۲۰۱۷ خودروسازی ایچر بیش از ۳ هزار دستگاه بود، در حالی که این خودروساز در ماه مشابه سال ۲۰۱۶ فروش ماهانه خود را بیش از ۵هزار دستگاه اعلام کرده بود.

هرچند این خودروسازی در بخش جوینت‌ونچر ولوو- ایچر فرازونشیب‌های بسیاری را در فروش داشته و برخی از ماه‌های سال را با کاهش نقطه‌به‌نقطه همراه بوده اما ایچرموتورز در مجموع شاهد افزایش فروش سالانه بوده است و توانسته تولید کلی خود را از ۴۴ هزار و ۵۲۲ در سال ۲۰۱۵ به ۵۹ هزار و ۱۲۷ دستگاه در سال ۲۰۱۶ برساند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =