کد خبر: 206543
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱

جهرودی در ساپکو هم عملکرد موفقی داشته است. او به مدت پنج سال در این شرکت فعالیت داشته و توانسته به‌عنوان مسئول و مدیر پروژه افزایش ظرفیت تولید عملکرد مناسبی داشته باشد. به طوری که ظرفیت را از ۷۵ هزار به ۶۴۰ هزار دستگاه رساند

به گزارش اخبار خودرو ، مدیرعامل جدید سایپا در حالی آغاز به‌کار کرده است که ظاهرا این شرکت با زیانی ۳هزاروپانصدمیلیارد‌تومانی دست و پنجه نرم می‌کند. به‌گفته کارشناسان قاسم جهرودی با قبول این پست خود را با چالش بزرگی مواجه کرده و البته با توجه به صحبت‌هایی که در روزهای گذشته مطرح شده است به‌نظر می‌رسد او با علم و اطلاع از مشکلات و موانع موجود، مدیریت یکی از بزرگ‌ترین خودروسازی‌های خاورمیانه را قبول کرده است.

[caption id="attachment_206544" align="alignleft" width="259"]جهرودی جهرودی[/caption]

جهرودی ظاهرا با این رویکرد وارد گروه‌ خودروسازی سایپا شده است که سر و سامانی به وضعیت درآمدی و هزینه‌‌‌های این شرکت بدهد. ضمن اینکه مدیرعامل جدید سایپا با توجه‌به سابقه طولانی که در مدیریت شرکت‌های قطعه‌سازی دارد، با درک بیشتر این بخش مهم از صنعت کشور، سعی در بازپرداخت به‌موقع بدهی‌های این شرکت به قطعه‌سازان دارد.

با توجه به اظهارات اخیر جهرودی انتظار می‌رود اولین اقدام او رسیدگی به وضعیت‌ بدهی‌ سایپا به قطعه‌سازان و پس‌از آن بحث توسعه پلت‌فرم و توسعه خودروهای شرکت‌ باشد، چراکه با وجود زیان‌های بسیاری که طی سال‌های گذشته برای سایپا انباشته شده است، تا زمانی که ثبات و وضعیت پایدار در بخش‌های دیگر وجود نداشته باشد، این اقدامات عملا یا امکان‌پذیر نیست یا خیلی نمی‌توان به موفقیت آن امیدی داشت.

با توجه به سوابق مدیریتی و فعالیت‌های گذشته جهرودی در زمینه بهبود وضعیت شرکت‌ها و رساندن آن‌ها به سود، می‌توان امیدوار بود در طول یک دوره و با برنامه‌ریزی صحیح، وضعیت سایپا به ثبات برسد.

مدیرعامل جدید سایپا در کارنامه کاری خود به مدت ۵سال مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت یاتاقان بوش ایران بوده است. این شرکت در طی سال‌های فعالیت خود دارای زیان انباشته ۱۰ساله بوده که در زمان مدیریت جهرودی از این رکود خارج و به‌عنوان سودآورترین شرکت گروه صنعتی ایران‌خودرو شناخته شد.

جهرودی برای خارج کردن این شرکت از بحران زیان‌ انباشته، به تنوع‌بخشی تولید ودست‌یابی به بازارهای جدید روی آورده بود. صادرات قطعات به کشورهای عربی یکی از کارهایی بود که با مدیریت وی انجام و موجب شد این شرکت با ارائه محصولات باکیفیت برای پژو و نیسان، سودآوری مناسبی به‌دست آورد.

یکی دیگر از ویژگی‌های مدیرعامل جدید سایپا استفاده و به‌کارگیری تمام توان متخصصان و قطعه‌سازان داخلی است. با این رویکرد جهرودی در ساپکو هم عملکرد موفقی داشته است.

او به مدت پنج سال در این شرکت فعالیت داشته و قائم مقام ساخت و خودکفایی مدیرعامل شرکت ساپکو بوده است. در این مدت او توانسته به‌عنوان مسئول و مدیر پروژه افزایش ظرفیت تولید عملکرد مناسبی داشته باشد. به طوری که ظرفیت قطعه‌سازی را از ۷۵ هزار دستگاه خودرو به ۶۴۰ هزار دستگاه رساند.

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که مدیرعامل جدید سایپا می‌تواند با اتکا برآن به شرکت تحت مدیریتش کمک شایانی کند، ارتباط مناسب با قطعه‌سازان داخلی و خارجی است. این ویژگی قطعا در آینده و در همکاری با شرکت‌هایی مانند سیتروئن و بحث داخلی‌سازی خودروها بسیار اهمیت خواهد داشت و به کمک صنعت خودرو و شرکت خودروسازی سایپا خواهد آمد.

بررسی سوابق کاری و مدیریتی جهرودی نشان دهنده رویکرد این مدیر در رسیدن به خودکفایی در تولید محصولات با کیفیت است. حضور و مدیریت در شرکت‌های مختلف ایران‌خودرو و سایپا، جهرودی را صاحب تجربه و آگاهی مناسبی از وضعیت تمام بخش‌های صنعت خودرو کرده است. موضوعی که برای مدیرعامل شرکت بزرگ خودروسازی سایپا بسیار حائز اهمیت است.

صنعت خودروی کشورمان نیازمند مدیران آگاه و با تجربه‌ای همچون جهرودی است که سلسله مراتب را در تمام بخش‌های صنعت خودرو طی کرده‌اند و به‌خوبی مشکلات تولید خودرو در کشور را می‌دانند.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمود ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۱
    عجب دورغ هایی-ایشان در ساپکو ظرفیت را از ۷۵ هزار به ۶۸۰ هزار ارتقا داده؟!!!! ظرفیت کجا رو و چه قطعه سازی را؟ اصلا ما ظرفیت ۷۵ هزار تایی نداشتیم که ایشون ارتقا بده.بعد هم این جور کارها حاصل سیاست مدیریت ارشد و خیلی عوامل دیگه است نه کار یه قائم مقام که فقط در جلسات خالی بندی و ...سرهم می کرد.در ضمن گفته میشه که ایشون تو شرکت ریخته گری آلومینیوم هم پرونده ....داره.
  • پ ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۱
    ثباتی که با قربانی کردن مصرف کننده بدست خواهد آمد محصولاتی گران و بی کیفیت
  • رضا ۲۱:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۱
    خیلی عجیبه ها آقای جمالی در پیام خداحافظی خودش میگه : "بسیار خرسندم که با همت و تلاش فراوان توانستیم زیان چهار هزار میلیارد تومانی سال ۹۴ را به سود ۶۸۰ میلیارد تومانی در سال ۹۵ تبدیل کنیم." حالا اینجا شما می‌فرمایید: "مدیرعامل جدید سایپا در حالی آغاز به‌کار کرده است که ظاهرا این شرکت با زیانی ۳هزاروپانصدمیلیارد‌تومانی دست و پنجه نرم می‌کند." بالاخره کدام را باید درست بدانیم صحبت از یک ریال و دو ریال نیست ها . . .
  • رامين ۲۲:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۱
    امید اینکه با رانت که عامل اصلی زیان دهی این مجموعه بزرگ است مقابله کند اگر قدرت انرا داشته باشد موفق است درغیراینصورت به اسلاف خود میپیوندد ... برندهای که با سایپا هم دوره اند امروز برند مطرح جهانی هستند سایپا با تولید پراید ومونتاژ چینی ها تازه زیان ده هم شده ...
  • لطفی ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۲
    لطفا براش تعیین و تکلیف نکنید،!!!هر مدیر عاملی اضافات مشاور و مدیران را حذف بکند و سیستم پارتی سالاری را حذف بکند و برای قطعه سازان رقیب بگذارد و از انحصار خارج کند موفق خواهد بود، مثلا اگر ساخت یک قطعه پراید را از مافیا بتواند پس بگیرد و با نصف قیمت مزایده بگذارد قابل پذیش هست . در ضمن باید مدیران مافیای باند کارگزاران را زودتر کنار بزند
  • حمید ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۳
    صنعت خودروسازی ما از پایه ویرانه و خیلی ها از این شرایط نابسامان نفع میبرن از دولت گرفته تا یه دلال ساده خودرو! به بهانه حمایت از تولید داخل هر ماشین آشغالی تو چین و سایر کشورا ریخته میارن مونتاژ میکنن و به چند برابر قیمت میدن دست مردم! اصلا یه ذره تعصب رو کشورشون ندارن.
  • ال ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۴
    شما لازم نیست تعیین تکلیف کنید سایپا ۳۰ سال پراید تولید میکنه و گروه های زیر مجموعه با کیفیت ترین خودروها را تولید میکردند که الان مشغول مونتاژ چینی هستند لگن چینی قاتل بنزین و بخشنده سرطان و آلودگی به هم میهنان!!!!!!!همینکه بتونه جلوی مافیای پروژه وصله پینه پراید و تیبا و چینیزاسیون را بگیرد شاهکار کرده اند و مافیا را به جنگ طلبیده اند!!!
  • شهروز ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۴
    ماشیناتونو سه برابر قیمت واقعی میفروشید تازه بدهکارم هستید!خوبه والا

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =