کد خبر: 207270
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶

نسل هفتم پاسات، جزو خودروهای سدان لوکسی است که با ورود آن به خیابان‌های کشور باید شاهد رقابتی تنگاتنگ میان خودروهای این کلاس باشیم

به گزارش اخبار خودرو ، فولکس‌واگن یکی از برندهایی است که بعد از برجام مجوز ورود به کشور را توسط ماموت خودرو دریافت کرد . نسل هفتم پاسات، جزو خودروهای سدان لوکسی است که با ورود آن به خیابان‌های کشور باید شاهد رقابتی تنگاتنگ میان خودروهای این کلاس باشیم. پاسات از بهترین و باکیفیت‌ترین محصولات فولکس‌واگن است و درظاهر آن می‌توان اصالت را دید.

[caption id="attachment_207133" align="aligncenter" width="700"]فولکس‌واگن پاسات فولکس‌واگن پاسات[/caption]

مشخصات فنی فولکس واگن پاسات

ارزان‌ترین نسخه پاسات مدل ۲۰۱۷، با کد S T1.8 عرضه می‌شود که دارای پیشرانه ۱.۸ لیتری توربوشارژ و مجهز به اینترکولر است.

قدرت این مدل، ۱۸۰اسب‌بخار و نهایت گشتاور آن ۲۵۰نیوتون‌متر خواهد بود. جعبه‌دنده پاسات استاندارد، ۶سرعته اتوماتیک است و می‌تواند در مدت ۷.۸ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. میانگین مصرف سوخت این خودرو، کمتر از ۶لیتر در ۱۰۰کیلومتر برآورد می‌شود که با سرعت ثابت در بزرگراه به ۵لیتر در ۱۰۰کیلومتر و در ترافیک شهری به ۷لیتر در ۱۰۰کیلومتر می‌رسد. نهایت سرعت پاسات T S1.8، نزدیک به ۱۹۰‌کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

مسلما پیشرانه ۱۸۰ اسب‌بخار برای یک خودروی سدان خانوادگی به‌وزن ۱۴۳۰کیلوگرم کافی به‌‌نظر می‌رسد اما علاقه‌مندان به پیشرانه‌های ۶سیلندر فولکس‌واگن، می‌توانند از نسخه ۳.۶لیتری تنفس طبیعی استفاده کنند که قدرت ۲۸۰اسب‌بخار و گشتاور ۳۵۰‌نیوتون‌متر را به همراه دارد.

این نمونه از پاسات برای رسیدن به سرعت ۱۰۰کیلومتر بر ساعت، به زمان ۵.۷ ثانیه‌ای احتیاج دارد. میانگین مصرف سوخت این مدل، ۹.۵ لیتر در ۱۰۰کیلومتر است، درحالی ‌که با سرعت ثابت بزرگراه، ۸.۵ لیتر و در ترافیک شهری، ۱۱.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر مصرف بنزین خواهد داشت. نهایت سرعت پاسات ۶ سیلندر که با کد V6 SE شناخته می‌شود، محدود به ۲۱۰کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

طراحی پاسات

نسل جدید پاسات، بر مبنای پلت‌فرم MQB استوار است که خودروهای گلف، تیگوان و آئودی A3 را نیز شامل می‌شود. عرضه پاسات با چهره جدید، نوید بخش تغییر زبان طراحی فولکس‌واگن در سال‌های آینده است چراکه حالت بی‌تفاوت و ساده گذشته، تاحدود زیادی ارتقا یافته است و حالا با اندکی حس انتقام جویی و البته چاشنی لوکس، جذاب‌تر از قبل به‌نظر می‌رسد.

همچنین طراحی زیبا و خاص خودروی پاسات در همان نگاه اول اصالت برند آلمانی را به رخ می‌کشد و چهره‌ای خاص و بی‌نظیر به این خودرو می‌دهد. خطوط متفاوت و منحصر‌به‌فرد روی کاپوت این خودرو، نمایی زیبا و خاصی به آن بخشیده است.

چراغ‌های اتوماتیک جلو با تکنولوژی فول LED برای نور پایین و بالا به‌همراه چراغ‌های روشنایی در روز به‌صورت مجزا دارای روشنایی جانبی به همراه سیستم سازگاری روشنایی خودرو با محیط اطراف است که با چرخش فرمان، روشنایی در نقاط کور جاده را جهت راحتی بیشتر راننده به ارمغان می‌آورد.

همچنین استفاده از لاستیک‌های کانتیننتال آلمانی و رینگ‌های آلومینیومی ۱۸اینچی با کیفیت بالا و طراحی ۱۰پره‌ای آن، ظاهری استثنایی را برای این خودرو رقم زده است.

در فضای داخلی، با تلفیقی از سادگی و آینده‌‌نگری روبه‌رو هستیم که نه‌تنها به مشهورترین خودروهای این کلاس شبیه نیست بلکه آرام‌بخش و تا حدودی لوکس به‌‌نظر می‌رسد. صفحه نمایشگر دیجیتال نیز امکان نمایش کیلومترشمار، دورموتور، نقشه ناوبری، مصرف سوخت و... را فراهم کرده است.

تمرکز بر جاده و دسترسی به اطلاعاتی نظیر سرعت، نقشه ناوبری و ... در نمایشگر شفاف پیش روی راننده، ایمنی بالایی را به ارمغان خواهد آورد. همچنین سیستم مولتی‌مدیا ۹٫۲ اینچ پیشرفته با لمس صفحه یا حرکت دست، امکان دستیابی به اطلاعات گسترده‌ای از خودرو و سیستم ناوبری برای سرنشینان را فراهم می‌کند.

اغلب خودروهای سدان سایزمتوسط در بخش عقب کابین جایگاه مناسبی ندارند اما پاسات در قسمت عقب کابین خود فضای بزرگی دارد که راحتی سفر را برای سرنشینان فراهم می‌کند.

وجود دریچه تهویه، پورت USB و سیستم گرم‌کن با تریم چرم زیبا از ویژگی‌های بخش عقب خودروی پاسات است. در قسمت جلو، داشبورد این خودرو با طراحی زیبا، شامل صفحه نمایش لمسی با گرافیک جذاب و سیستم سرگرمی اختصاصی تعبیه شده است.

لذت رانندگی با پاسات

شتاب‌گیری با پاسات، حتی در نمونه‌ ۱.۸لیتری، کاملا راضی‌کننده است و به لطف استفاده از اینترکولر در کنار توربوشارژر، قدرت بسیار خوبی در این کلاس فراهم شده است.

فنربندی و سیستم تعلیق هم برای سفرهای کوتاه و احتمالا پردست‌انداز شهری، مناسب ارزیابی شده است. هرچند ارتفاع این خودرو قابل تغییر نیست اما صندلی، فرمان و حتی محل قرار گرفتن بازوی راننده روی کنسول، تنظیم‌پذیر خواهد بود که در سفرهای طولانی‌مدت، مفید است.

با توجه به قانون منع واردات خودرو با پیشرانه‌های حجم بالای ۲.۵ لیتر، مدل ۱.۸ پاسات با میانگین مصرف سوخت کمتر از ۶ لیتر در ۱۰۰کیلومتر، عملکردی جذاب از خود نشان می‌دهد.

فولکس‌پاسات حتی در نسخه پایه، به لطف فناوری‌های مربوط به سیستم سرگرمی‌های چندرسانه‌ای و ارتباط هوشمند که پیش‌تر ذکر شد، یک خودروی مدرن به‌حساب می‌آید.

هرچند کلید‌های روی داشبورد کمی بیش‌از حد به نظر می‌رسند و در نگاه اول گیج‌کننده هستند اما به‌راحتی قابل‌استفاده خواهند بود و یادگیری عملکرد آن‌ها چندان پیچیده نیست.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =