کد خبر: 208551
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶

تغییرات چشمگیری درحال رخ دادن هستند، در نتیجه ما نباید در واکنش نشان‌دادن به چنین تغییراتی تعلل کنیم. در آینده به همکاری‌های دوسربُرد ادامه خواهیم داد

به گزارش « اخبار خودرو » ، کمپانی هوندا موتور که همواره تلاش کرده است به تنهایی از پس مشکلات خود برآید، در مواجهه با تغییرات سریع در خودروسازی، به روی‌آوردن به راهبرد‌های جدید فکر می‌کند. راه حلی که سومین خودروساز بزرگ ژاپن برای کنار گذاشتن تمامی مسائل، از نسل بعدی رانشگرها گرفته تا خودروهای خودران و هوش مصنوعی به آن رسیده، شراکت و همکاری با دیگران است.

[caption id="attachment_208553" align="aligncenter" width="480"]تاکاهیرو هاچیگو مدیرعامل هوندا تاکاهیرو هاچیگو مدیرعامل هوندا[/caption]

طبق برنامه‌ریزی‌های تاکاهیرو هاچیگو مدیرعامل ۵۸ ساله هوندا، تا سال ۲۰۳۰ دو-سوم از کل فروش جهانی هوندا را خودروهای الکتریکی تشکیل خواهند داد.

درحال‌حاضر ایالات‌متحده بزرگ‌ترین و مهم‌ترین بازار برای هوندا به‌شمار می‌رود اما خودروهای الکتریکی تنها ۲درصد از کل فروش این کمپانی را در آمریکا تشکیل می‌دهد.

در روزهای اخیر نشریه اتونیوز گفت‌و‌گویی را با آقای هاچیگو ترتیب داده است و در آن رویکرد‌های این مدیر موفق ژاپنی را در قبال تغییرات سریع خودرویی جویا شده است.

پیش‌بینی هوندا از وضعیت کلی بازار خودرو در سال ۲۰۱۸ چیست؟

به‌نظر من وضعیت کمابیش مانند امسال خواهد بود و فکر می‌کنم به جای رشد، با فروشی هم‌طراز با سالی که گذشت سروکار داشته باشیم.

چشم‌اندازتان برای فروش هوندا مخصوصا در آمریکا چیست؟‌

همان‌طور که می‌دانید تغییراتی کلی روی آکورد صورت گرفته و سال ۲۰۱۸ نخستین سالی است که نسل جدید این خودرو در بازار حضور دارد. همچنین در بخش تولید وانت‌های پیکاپ، توانسته‌ایم به منابع تولید محلی دست پیدا کنیم. در نتیجه فکر می‌کنم فروش ما در سال جدید تا حدی بیشتر از سال ۲۰۱۷ باشد.

هوندا برای افزایش عرضه وانت‌های پیکاپ خود چه تدبیری اندیشیده است؟

ما هر سال با تقاضای بیشتری مواجه هستیم اما فکر می‌کنم محصولات درستی را در خط تولید خود داریم و توانسته‌ایم به یک سیستم تولید انعطاف‌پذیر دست پیدا کنیم.

در نتیجه مطمئنا در سال آینده خواهیم توانست فروش‌ کامیون‌های سبک‌مان را افزایش دهیم. منظور از سیستم تولید انعطاف‌پذیر این است که می‌توانیم در یک خط تولید مشخص به تولید وانت‌های پیکاپ بپردازیم و در صورت نیاز همان خط تولید را به تولید خودروهای سواری تغییر دهیم. با استفاده از این شیوه می‌خواهیم فروش وانت‌های پیکاپ را در آمریکا افزایش دهیم.

به‌نظر شما هوندا باید تولید چه مدل‌هایی را افزایش دهد؟

ما انتظار داریم حجم فروش مدل‌های CR-V و HR-V بیشتر شود. فروش وانت آکورا چندان بالا نبوده است. به‌نظر می‌رسد وانت آکورا نتوانسته تقاضای لازم را ایجاد کند، اما ‌وقتی حرف از مدل‌های RDX و MDX آکورا به میان می‌آید، مشخص است که در جایگاه‌یابی این محصولات اشتباه نکرده‌ایم.

این حقیقت وجود دارد که ما با تغییراتی در حجم فروش مواجه هستیم. به همین خاطر تلاش می‌کنیم خواسته‌های مشتریان‌مان را در مدل‌هایمان انعکاس دهیم و تغییراتی جزئی را به وجود آوریم.

هوندا انتظار دارد تا سال ۲۰۳۰ خودروهای الکتریکی دو- سوم از کل فروش جهانی‌اش را تشکیل دهند. به‌نظرتان تا آن زمان چه تغییراتی در خط تولید هوندا رخ خواهد داد؟‌

در بازار جهانی حدود ۵۰درصد از این دو-سوم را خودروهای هیبرید و پلاگین هیبرید تشکیل خواهند داد و مابقی، خودروهای تمام‌الکتریکی خواهند بود.

آیا هوندا به پیشرفت باتری‌ها در ابتدای دهه ۲۰۲۰ خوشبین است؟ برخی از خودروسازان پیش‌بینی کرده‌اند تا آن زمان باتری‌های حالت جامد قابل‌استفاده خواهند بود.

ما فکر نمی‌کنیم در جایگاهی قرار بگیریم که مستقیما خودمان باتری تولید کنیم. فناوری اصلی در این زمینه توسط سازندگان باتری درحال توسعه پیدا کردن است.

با درنظر گرفتن این تلاش‌ها به نظرم امکان پیشرفت وجود دارد. اما حتی اگر این پیشرفت‌ها هم صورت بگیرد، آیا تقاضا برای خودروهای تمام‌الکتریکی وجود خواهد داشت؟ درحال‌حاضر دشوار می‌توان درباره این مساله قضاوت کرد.

پیشرفت‌ باتری‌ها به افزایش تقاضا برای خودروهای تمام‌الکتریکی نخواهد انجامید؟

خیلی به این بستگی دارد که پیشرفت‌ها تا چه اندازه باشد. عوامل اساسی گستره مسافتی، ظرفیت تولید و قیمت هستند. اگر قیمت باتری‌ها ارزان باشد، می‌تواند به افزایش چشمگیر فروش منجر شود.

برنامه هوندا برای کاهش هزینه‌ها چیست؟

ما درون سازمان خود اهدافی را تعریف کرده‌ایم. اما درحال مذاکره با تامین‌کنندگان هم هستیم و به همین خاطر نمی‌توانم جواب کاملی به شما بدهم. اما تا سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۳۰ برخی از کارها باید انجام گرفته باشد.

یکی از آن‌ها پایین آوردن قیمت‌هاست. چالش اساسی دیگر برای ما نیز امکان‌پذیرکردن تولید خودروهای بنزین‌سوز، هیبرید، پلاگین هیبرید و تمام‌الکتریکی به شیوه‌ای یکسان و در کارخانه‌ای واحد است. بزرگ‌ترین چالشی که پیش‌روی ما قرار دارد، امکان‌پذیر کردن این مساله است.

آیا مدل‌های بزرگ هوندا مانند شاسی‌بلند پایلوت یا پیکاپ ریجلاین، نسخه‌هایی الکتریکی خواهند داشت؟‌

زمانی که عرضه خودروهای الکتریکی را آغاز کنیم باید درباره توسعه خط تولید کنونی‌مان تصمیم‌گیری کنیم. نمی‌توانم با اطمینان بگویم که چنین نسخه‌های الکتریکی در کار خواهند بود.

اما رویکرد کلی ما درنظر گرفتن احتمالات مختلف است. با درنظرداشتن سایز این ماشین‌ها ممکن است نسخه‌های هیبرید یا پلاگین هیبرید آن‌ها قابل عرضه باشند. فکر می‌کنم با توجه‌به هدفی که برای عرضه خودروهای الکتریکی تا سال ۲۰۳۰ دنبال می‌کنیم، این احتمال وجود داشته باشد.

آیا روند همکاری هوندا با سایر شرکت‌ها در سال ۲۰۱۸ سرعت خواهد گرفت؟ تغییرات چشمگیری درحال رخ‌دادن هستند. در نتیجه ما نباید در واکنش نشان دادن به چنین تغییراتی تعلل کنیم. در آینده به همکاری‌های دو سر بُرد ادامه خواهیم داد و می‌خواهیم به چنین همکاری‌هایی سرعت ببخشیم.

بزرگ‌ترین نقطه قوت هوندا در این عصر جدید چیست؟ این حقیقت که ما نه‌تنها در زمینه تولید خودرو بلکه در زمینه تولید موتورسیکلت، رانشگر و غیره نیز فعال هستیم، بزرگ‌ترین نقطه قوت هونداست. ما حدود ۳۰میلیون مشتری داریم که خواهان محصولات‌مان در بخش‌های مختلف هستند و تمرکزمان روی توسعه جهانی این محصولات بوده است. هوندا یک کمپانی‌ فرامنطقه‌ای و جهانی است و می‌خواهد این مساله را تکامل داده و رشد کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =