کد خبر: 209596
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱

رامتین اسماعیلی : طبیعتا خودروهای فعلی تولیدی ما به ۸۵استاندارد جدید نمی‌رسند و تولیدشان باید مانند خودروهای دیگر متوقف شود. البته هر خودروی جدیدی که به ایران بیاوریم، استانداردهای جدید را پاس خواهد کرد

به گزارش« اخبار خودرو » ، مدیرعامل رنو پارس با اشاره به افزایش ظرفیت تولید این شرکت تا سقف ۱۵۰هزار دستگاه از صادرات قطعه، به روسیه خبر داد.

[caption id="attachment_209597" align="alignleft" width="345"]رامتین اسماعیلی رامتین اسماعیلی[/caption]

رامتین اسماعیلی ، در نشست خبری در پاسخ به «دنیای خودرو» مبنی بر اینکه کشورهایی مانند عراق و سوریه جزو هدف‌های بالقوه ایران هستند وصادرات به این کشورها مزیتی به‌شمار نمی‌رود، گفت: « برنامه صادرات رنو اولا به کشورهای همسایه و ثانیا به خودرو محدود نمی‌شود. ما در همه کشورهایی که مزیت رقابتی دارند، ازجمله کشورهای آفریقایی و آسیایی درحال بررسی شرایط هستیم. به‌عنوان مثال صادرات قطعه به روسیه و آفریقا درحال انجام است. البته قبل از تحریم‌ها با همکاری شرکای ایرانی خود ۵۵۰۰دستگاه صادرات داشتیم که مجددا به‌دنبال ازسرگیری صادرات خودرو و مواد اولیه از ایران هستیم.»

رامتین اسماعیلی همچنین درخصوص رعایت استانداردهای ۸۵گانه تا دی ماه سال ۹۷ اظهار کرد: «برای پاس‌کردن استانداردهای جدید، پلت‌فرم خودرو باید عوض شود. ضمن اینکه BSM، موتور، گیربکس و سیستم برقی نیز باید تغییر کند. بنابراین توجیهی ندارد اصلاحات جدید را روی خودرویی همچون تندر۹۰ اعمال کنیم.»

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا تا دوسال آینده تولید تندر ۹۰ و ساندرو باید متوقف شود، اظهار کرد: «طبیعتا خودروهای فعلی تولیدی ما به ۸۵استاندارد جدید نمی‌رسند و تولیدشان باید مانند خودروهای دیگر متوقف شود. البته هر خودروی جدیدی که به ایران بیاوریم، استانداردهای جدید را پاس خواهد کرد. همچنین ما عرضه خودروی ساندرو با طراحی جدید را مدنظر داشتیم اما شریک ایرانی آن‌را نپذیرفت.»

اسماعیلی همچنین با بیان اینکه گزارش‌های سازمان بازرسی کیفیت، گواهی بر عملکرد در زمینه توسعه قطعه‌سازان است، افزود: «بخش عمده کیفیت خودرو وابسته به کیفیت قطعه است و ما در همکاری با قطعه‌سازی توانمند ایرانی، توانستیم استانداردهای رنو را در ایران پیاده کرده و اکنون شاهد تولید باکیفیت‌ترین محصول در کشور باشیم.»

او خاطرنشان کرد: «با توقف تولید محصولات فعلی رنوپارس در ایران، شرکا و هیات‌مدیره باید درباره آینده این شرکت در ایران تصمیم بگیرند و مشخص کنند آیا فعالیت آن متوقف می‌شود یا اینکه در زمینه تولید محصولات جدید با استانداردهای جدید متمرکز خواهد شد.»

تولید کوئید قطعی ؛ شریک نامعلوم

مدیرعامل رنوپارس درباره زمان تولید خودروی کوئید در ایران گفت: «فعلا تصمیم نهایی گرفته نشده که این خودرو با شراکت کدام شرکت در ایران تولید شود اما تولید آن قطعی است. البته شرط موفقیت کوئید در ایران این است که داخلی‌سازی آن در حد بالایی صورت گرفته و تیراژ بالایی داشته باشد. کوئید همه استانداردها را پاس می‌کند البته خودروهای فعلی رنو باید خود را با استانداردهای جدید تطبیق داده و تغییر پلت‌فرم دهند.»

اسماعیلی با بیان اینکه یک ایرانی در برزیل مسئولیت لانچ کوئید را به عهده گرفته و اکنون به ایران بازگشته است، تصریح کرد: «این در شرایطی است که کوئید محصول ایران است و باید تولید شود؛ بنابراین تلاش داریم شرایط را برای آن مهیا کنیم.»

وی در پاسخ به پرسشی مبنی‌بر احتمال وضع تحریم‌های جدید و تاثیر آن بر فعالیت این شرکت در ایران، خاطرنشان کرد: «در زمان تحریم‌های سابق نیز رنو از ایران نرفت. تولید خودرو کار خلافی نیست. در تحریم‌های قبلی نیز نمایندگان خود را فرستادیم و پرسیدیم اگر بخشی از فعالیت ما برخلاف تحریم است بگویید که البته چیزی پیدا نکردند. بنابراین تحریم‌های احتمالی تاثیر چندانی بر فعالیت خودروسازی در ایران نخواهد داشت و دلیلی ندارد که از ایران برویم.»

افزایش ۱۵۰درصدی، سهم ۱۱درصدی

مدیرعامل رنوپارس همچنین در ابتدای این نشست با اشاره به اینکه در سال ۲۰۱۷ ایران سومین بازار بزرگ محصولات رنو در جهان بود به‌طوری که در این سال تولید محصولات رنو در ایران با رشد ۴۸درصدی به ۱۶۰هزار دستگاه رسید، از افزایش ۱۵۰هزار دستگاهی ظرفیت تولید خودروهای رنو در ایران خبر داد.

اسماعیلی با اشاره به کسب سهم ۱۱درصدی رنو در بازار ایران گفت: «رنو در سال ۲۰۱۷ موفق‌ترین عملکرد خود را در ایران نشان داده است.»

 

توان تولید خودروی برقی

مدیرعامل رنو پارس درمورد ورود خودروهای برقی ساخت رنو یا نیسان به بازار ایران گفت: «هردو مجموعه رنو و نیسان جزو قوی‌ترین برندهای عرضه‌کننده خودروهای برقی هستند و این امکان و توان را برای ورود این خودروها و حتی تولید این محصولات در ایران دارند اما مشکل اینجاست که زیرساختی برای ورود خودروهای برقی به بازار وجود ندارد.»

وی ادامه داد: «ابتدا باید زیرساخت‌ها مهیا شود که این مهم به تلاش وزارتخانه‌های مختلف ازجمله وزارت نیرو بستگی دارد زیرا نمی‌توان خودروی برقی وارد کرد اما منبع شارژ آن را در اختیار خریدار قرار نداد.»

اسماعیلی با تاکید بر این مطلب که برای ورود برقی‌ها به بازار ایران اقداماتی انجام شده است، گفت: «ما از مهندسان هندی برای بررسی وضعیت برق ایران و سیستم‌های شارژ استفاده کردیم و باید منتظر بمانیم تا تصمیم درمورد سرمایه‌گذاری در حوزه خودروهای برقی و ایستگاه‌های شارژ به نقطه آغاز برسد تا بتوان برای واردات یا ساخت خودروی برقی برنامه‌ریزی کرد.»

وی افزود: «ما پیشنهاد دادیم اول در برخی مسیرهای خاص تاکسیرانی یا فرودگاهی از این خودروها استفاده کرده و در ابتدا و انتهای مسیر نیز جایگاه شارژ بگذاریم. با این کار هم مردم با این سیستم خودرویی آشنا می‌شوند و هم کم‌کم زیرساخت‌ها تعریف خواهد شد.»

مدیرعامل رنوپارس همچنین درخصوص همکاری با قطعه‌سازان ایرانی گفت: «تیم جدیدی را تجهیز خواهیم کرد تا در پروژه‌های جدید با قطعه‌سازان ایرانی وارد همکاری شده و آموزش‌های لازم را در این زمینه ارائه دهند. در این راستا ۲۵نفر از مهندسان ایرانی برای دریافت آموزش‌های جدید و نوین به خارج از کشور اعزام شده‌اند.»

اسماعیلی همچنین درخصوص میزان داخلی‌سازی خودروها گفت: «هم‌اکنون روی برخی مدل‌های خودرو، ۶۰درصد داخلی‌سازی صورت گرفته و روی برخی خودروها هم ۴۰درصد ساخت قطعات انجام شده است که با برنامه‌ریزی قرار بر این است که سطح اول را به ۸۰درصد و سطح دوم را به ۶۰درصد ارتقا دهیم.»

وی همچنین درخصوص شبکه خدمات پس‌ازفروش محصولات رنو گفت: «در دور جدید فعالیت‌های خود به‌دنبال ایجاد شبکه مستقل خدمات پس‌از فروش در ایران هستیم، زیرا مشکلاتی در خدمات پس‌ازفروش خودروها در ایران وجود دارد. به‌عنوان مثال در یک نمونه، اکسل تقلبی رنو را روی خودرو بسته بودند و خودرو چپ کرده بود. در این رابطه به وزارت صنعت، معدن و تجارت شکایت کردیم و کارخانه مربوطه بسته شد. به‌طور کلی شرکای ایرانی اگر با ما قرارداد دارند، نباید قطعه دیگری را روی خودرو ببندند.»

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
    برادر زیاد ذوق نکن اگر فکر می کنی صنعت خودروی کشور به بهانه استاندارد ۸۵ گانه تعطیل خواهد شد تا شما و امثال شما سی کی دی از فرانسه وارد کرده ومونتاژ کنی ودر بازار بکر و بدون رقیب به پولدارهایی که می توانند خودروهای بالای ۱۰۰ میلیون تومان شما را بخرند بفروشی راه به خطا رفته ای .حکایت ساخت قطعه در تیراژ تولید ۱۵۰۰۰۰ عددی کل مدل های خودروهای شما هم خود جوکی است که باید به آن خندید.تویوتا حتی مونتاژ خودرو را در این تیراژ اقتصادی نمی داند چه رسد به ساخت داخل کردن قطعات را

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =