کد خبر: 209608
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷

رئیس شورای رقابت از مخالفت با افزایش تعرفه خودروهای وارداتی خبر داد و گفت: وزارت صنعت در تعیین تعرفه‌ها، مشورتی با شورای رقابت نداشت و تنها توصیه ما افزایش نیافتن تعرفه ها بود.

به گزارش اخبار خودرو به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، رضا شیوا گفت: همانطور که بارها گفته ایم، شورای رقابت در موضوع خودروهای واردتی ورود نمی کند، اما به نظر ما بالا رفتن تعرفه ها باعث کم شدن رقابت می شود. وی افزود: سال های گذشته نیز همین اتفاق افتاد و ما تلاش کردیم تا تعرفه ها را کم کنیم اما متاسفانه دوباره امسال دولت تصمیم گرفت تا تعرفه ها را افزایش دهد که این مسئله موجب کاهش فضای رقابت درصنعت خودروسازی داخلی می شود.

شیوا در توضیح این موضوع گفت: وقتی تعرفه خودروهای وارداتی افزایش می یابد، فضایی انحصاری و غیررقابتی برای خودروسازان داخلی ایجاد می شود و در چنین فضایی، کیفیت خودروهای داخلی ارتقاء نمی یابد و دیگر مسائلی همچون خلاقیت، نوآوری و رقابت وجود نخواهد داشت.

رئیس شورای رقابت افزود: بالا رفتن تعرفه ها شاید درآمدی را عاید دولت کند اما درکل به نفع اقتصاد کشور نیست.

شیوا در پاسخ به سئوالی در خصوص به وجود آمدن بازار انحصاری برای خودروهای بالای ۴۰ هزار دلاری موجود در کشور، پس ازممنوع شدن واردات این خودروها و واکنش شورای رقابت به این انحصار گفت: شاید ممنوعیت واردات خودروهای بالای ۴۰ هزار دلار باعث افزایش قیمت این خودروها که قبلا وارد کشور شده اند بشود، اما چون در همین سطح قیمت، باز هم چندین رقیب وجود دارد، شورای رقابت ورود نخواهد کرد.

شیوا تعیین تعرفه و آیین نامه واردات خودرو را از وظایف و اختیارات وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد و افزود: تنها کاری که شورای رقابت در این خصوص انجام داد، این بود که ممنوع بودن واردات خودرو از جانب وارد کنندگان سنتی را در آیین نامه جدید حذف کردیم، تا از انحصاری که برای نمایندگان رسمی در واردات خودرو به وجود آمده بود جلوگیری کنیم.

رئیس شورای رقابت افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در تعیین تعرفه ها مشورتی با شورای رقابت نداشت و تنها توصیه ما افزایش نیافتن تعرفه ها بود که آن هم کسی گوش نکرد.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
    وارد کنندگان خودرو هر قیمتی که دوست داشته باشن روی خودروهاشون میزارن پس چه سازمان و دستگاهی بر نحوه قیمت گذاری اون ها نظارت داره؟ چرا اجازه داده میشه اینقدر حقوق مردم و مصرف کننده تضییع بشه . حتما باید مردم بریزن تو خیابونا و اعتراضشونو با شیشه شکستن و... نشون بدن تا مسئولین آستینها رو بالا بزنن
  • هراتی نژاد ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
    این شورا هم جایگاه خودش را مشخص کرد و بود و نبودش یکی است، پس نتیجه علم مدیریت در کشور ما جایگاهی ندارد و تصمیمات شورایی نیست و هر مجموعه سلیقه ایی عمل میکند و...........
  • رضا ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
    این بنده خدا گویا در کره مریخ زندگی می کند.برادر دولت ارز واردات غذا و داروی کشور را ندارد حالا شما می خواهی این ارز صرف واردات خودرو شود که رقابت ایجاد شود؟آقا اصلا خودرو وارد نشود چه می شود؟مگر در دهه ۷۰ شمسی که در مملکت به ازای هر ۱۰ خانوار یک خودرو وجود داشت مردم از هستی ساقط شده بودند؟اصلا افزایش عرضه خودرو در کشوری با وضعیت اقتصادی ما چه معنی دارد؟بنزینی را که می شود صادر شود و صرف توسعه کشور شود تلف می کنیم،سالی ۲۰ هزار نر را به کشتن می دهیم،هوا و محیط زیست را آلوده می کنیم و وقت مردم را هم در ترافیک تلف می کنیم.اصلا باید تعدادخودروهای مملکت به نصف مقدار فعلی کاهش یابد.
  • رضا ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
    بله که مشخصه دوست عزیز فقط ملت باین هماهنگ باشن و خرید خودرو را تحریم کنن شورای رقابت چکار داره . دیدید که مجلس چطوری برخورد کرد و طرح دو فوریتی را به هفته دیگه موکول کرد و مردم را سرکار گذاشتن کسی حرفی نداره که بزنه شورای رقابت که جای خودشو داره
  • سعید ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
    با سلام باید تعرفه خودرو های وارداتی به صفر کاهش پیدا کند تا کیفیت. خودروهای داخلی بهبود یابد
  • علی ۲۲:۱۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
    خودشون بخور بخور توش دارن که نمیزارن فضای رقابت بوجود بیاد این مملکت...
  • احمد ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۸
    شورا کیلویی چند؟! بکش کنار بنده خدا. یک اپسیلون عزت نفس هم بد نیست.
  • رامین ۲۲:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۸
    دیگر برای همه جا افتاده شورا رفاقت که هیچ موقع به نفع ملت نبوده

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =

آخرین اخبار