کد خبر: 210546
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷

خطوط تولید اتوبوس‏های برقی BYD هم ‏اکنون در آمریکا، کانادا، فرانسه، مجارستان و... در حال احداث یا بهره ‏برداری هستند

به گزارش اخبار خودرو ، یکی از پرچمداران صنایع چین به‏ عنوان بزرگ‏ترین اقتصاد جهان، صنعت خودروی این کشور است و جالب اینکه نفوذ بخش کاروتجاری این صنعت در کشورهای غربی نسبت‌به سواری ‏سازان چینی بسیار بیش‏تر بوده است. به ‏ویژه آن‏که چینی ‏ها در بحث اتوبوس‏های برقی برند پیشتازی همچون BYD را دارند.

چینی در بخش کامیون نیز موفق شده‏ اند بازارهای کشورهای آفریقایی و آسیایی را به ‏خوبی در نوردند. هرچند چتر خودروسازان چینی در بسیاری از کشورها سایه انداخته است اما این کشورها در کنار پذیرا بودن این ابرقدرت اقتصادی، منافع خود را هم در نظر می‏گیرند و سعی دارند ضمن همکاری‏های خود با چینی‏ها، درصدد انتقال تجارب مدیریتی و فناوری‏های بومی ‏سازی ‏شده توسط آن‏ها برآیند و آن‏ها را به سرمایه ‏گذاری در تولیدات مشترک ترغیب کنند.

[caption id="attachment_210549" align="aligncenter" width="700"]خطوط تولید اتوبوس‏های برقی BYD هم‏اکنون در آمریکا، کانادا، فرانسه، مجارستان و... در حال احداث یا بهره‏برداری هستند خطوط تولید اتوبوس‏های برقی BYD هم ‏اکنون در آمریکا، کانادا، فرانسه، مجارستان و... در حال احداث یا بهره ‏برداری هستند[/caption]

حضور خودروسازان چینی حتی در آمریکا نیز که از صاحبان اصلی این صنعت محسوب می ‏شود، مستثنا نیست. نزدیک به ۴‌ماه پیش،BYD با برگزاری مراسمی فاز سوم از کارخانه اتوبوس‏ سازی خود را در لنکستر کالیفرنیا افتتاح کرد.

از چهار سال پیش که این مجموعه در اختیار BYD است، به طور پیوسته بر تعداد کارکنان و مساحت آن افزوده شده تا زمینه برای مونتاژ خودروهای برقی بیشتر فراهم شود. با اضافه شدن بخش‏های جدید به این کارخانه، ظرفیت تولید اتوبوس‏های الکتریکی به ۱۵۰۰دستگاه در سال افزایش یافته است. در‌حال‌حاضر ۷۱۳ نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند و طبق برنامه ریزی ها در ۱۴‌ماه آینده ۵۰۰ نفر دیگر به جمع کارکنان آن اضافه خواهند شد.

فرایندهای تولید در کارخانه ‏های برون‏مرزی BYD

فرایندهای تولید در سایت‏های خارجی BYD مانند کارخانه لنکستر، با بریدن و جوش دادن ورقه‏ های آلومینیومی آغاز می‏شود. بعد از شکل‏گیری چارچوب کلی، تکنیسین‏ها موتورها، باتری‏ها، اینورترها، شارژرها و تمام اجزای نیازمند ولتاژ کم مثل اسپیکر، چراغ‏ها، نشان‏دهنده‏ها و مواردی از این دست را در مکان‏های تعبیه‏ شده نصب می‏کنند.

بعد از این مرحله نوبت به رنگ ‏آمیزی و شخصی‏ سازی اتوبوس ها بر اساس سفارشات دریافتی می رسد. اگرچه سرعت مونتاژ در این مجموعه بالا نیست اما روزانه به‌طور متوسط ۴ دستگاه اتوبوس از خط تولید خارج می‏شوند.

مجموعه BYD در لنکستر بزرگ‏ترین کارخانه اختصاصی تولیدکننده اتوبوس‏های الکتریکی در آمریکا محسوب می‏شود. این شرکت تمرکز ویژه‏ای به حمل‏ونقل سبز داشته و با تولید و عرضه انواع مدل‏های الکتریکی خود را به‌عنوان یکی از پیشروترین خودروسازان چینی مطرح کرده است.

صادرات اتوبوس‏های برقی به مصر

خودروسازی چینی BYD چهارشنبه هفته گذشته طرحی تجاری را با مقامات اداره حمل‏ و نقل مصر امضا کردند. با اجرای مفاد این قرارداد، این خودروساز چینی اتوبوس‏های برقی خود را برای تامین ناوگان حمل‏ونقل عمومی مصر صادر خواهد کرد.

بنا به گفته مقامات مصری، این برای اولین‌بار است این کشور از اتوبوس‏های برقی در ناوگان حمل‏ و نقل عمومی استفاده می‏کند. این اقدام با هدف بهبود کاهش انتشار گازهای گلخانه‏ ای در کلان‌شهرهای مصر انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است هم ‏اکنون مجموع مصرف گازوئیل ماهانه اتوبوس‏های عمومی در کلان‌شهر اسکندریه به ارزش دو میلیون لیتر است. همچنین پیش ‏بینی شده است با گسترش خودروهای برقی چینی در اسکندریه، میزان مصرف سوخت نیز کاهش یابد.\ شروع خودروسازی مصر به سال ۱۹۶۰ برمی‏گردد.

در دوران سوسیالیستی دولت مصر تصمیم گرفت اقتصاد کشور را از کشاورزی به صنعتی تبدیل کند و اولین خودروی کاملا مصری را تولید کرد. تولید این خودرو مدتی بعد متوقف شد، زیرا توان رقابت با برندهای خارجی را نداشت.

حدود سال ۱۹۸۵ بود که غول بزرگ صنعت خودرو یعنی جنرال‏موتورز وارد مصر شد و خودروسازی این کشور را متحول کرد. سال ۲۰۰۴ خودروسازی مصر با مونتاژ خودروها و قطعات پیشرفت قابل توجهی کرد. بازار تولید خودروی مصر در سال ۲۰۰۴ کمتر از ۵۰هزار دستگاه خودرو را شامل می‏شد‏اما این رقم در سال ۲۰۱۰ با ۱۳۶ درصد افزایش به قریب ۱۱۷هزار دستگاه خودرو رسید.

حضور BYD در مراکش

گروه خودروسازی BYD چین ماه گذشته نیز از تولید خودرو، اتوبوس و وانت‏ بارهای برقی در مراکش خبر داده بود. این شرکت چینی با حمایت یک سرمایه‏ گذار آمریکایی قصد دارد کارخانه‏ جدیدی را درمراکش راه‏ اندازی کند. این کارخانه براساس توافقی بین یک سرمایه‏ گذاری آمریکایی با نام وارن بافت و شرکت BYD انجام می‏شود.

BYD در نظر دارد در این کارخانه به تولید باتری نیز بپردازد که اشتغال‏ زایی برای ۲۵۰۰ نفر را در پی خواهد داشت. BYD اعلام کرده بود سال آینده، فرآیند تولید خود را در کارخانه مراکش آغاز خواهد کرد اما هنوز جزئیاتی درخصوص نخستین مدل‏های تولیدی در این کارخانه جدید منتشر نکرده است. مراکش به دنبال این است چهارمین کارخانه اصلی خودروسازی خود را تا پایان سال ۲۰۲۱ تاسیس و تولید در این کارخانه را در سال ۲۰۲۳ یا ۲۰۲۴ آغاز کند و میزان تولید آن را تا سال ۲۰۲۵، به یک‌میلیون دستگاه برساند.

مقامات مراکشی ضمن افتخار به این‏که کشورشان یکی از معدود کشورها در منطقه است که از کاهش شدید در میزان سرمایه‏ گذاری مستقیم خارجی در طول بحران مالی جهانی سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ جلوگیری کرده است، بر بازاریابی موفق این کشور و تبدیل آن به یک پایگاه صادراتی برای کشورهای اروپایی، خاورمیانه و آفریقا تکیه کرده ‏اند و معتقدند طبق تخمین‏ها و برآوردهای انجام ‏شده، جزو ۱۵ کشور برتر تولیدکننده خودرو در جهان خواهد شد.

مجارستان، هاب BYD در اروپا

نخستین کارخانه اتوبوس الکتریکی BYD در اروپا، در چهارمین ماه سال ۲۰۱۷ راه‏اندازی شد. این کارخانه که در شمال مجارستان واقع شده است، با سرمایه ۲۰ میلیون‌یورویی ظرفیت تولید سالانه ۴۰۰ اتوبوس الکتریکی را دارد به سراسر اروپا صادر خواهد شد.

علاوه بر این، BYD در ماه مارس از برنامه‏های خود مبنی‌بر سرمایه‏گذاری ۱۰میلیون‌یورویی برای راه‏اندازی کارخانه‏ای برای تولید اتوبوس الکتریکی در فرانسه پرده‏برداری کرد و گفت: این کارخانه که در شمال فرانسه ساخته خواهد شد، با آغاز روند تولید خود در نیمه نخست ۲۰۱۸، سالانه ۲۰۰ اتوبوس تولید خواهد کرد. این خودروساز همچنین با شرکت الکساندر دنیس لیمیتد (ADL) در انگلستان وارد شراکت شده و تاکنون اتوبوس‏های الکتریکی خود را به شهرهای لیورپول و لندن تحویل داده است.

این خودروساز چینی، علاوه بر کارخانه مونتاژ در کالیفرنیای آمریکا که با هدف تامین اتوبوس‏های الکتریکی این شهر تاسیس کرده، چند‌ماه پیش خبر از گشایش کارخانه‏ای دیگر در اونتاریوی کانادا داد که در آن به تولید خودروهایی با کاربری حمل‏زباله یا تحویل کالا می‏پردازد. این خودروها قابلیت پیمایش مسافت‏های کم‏ نظیری را در مقایسه با رقبای خود دارند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =