کد خبر: 213559
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۴

رئیس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو با اشاره به ابهامات جدید درخصوص سوء استفاده از لیبل‌های سال ساخت خودروهای وارداتی گفت: باید جزییات دقیق‌تری از پرونده قاچاق خودرو در بندرعباس رسانه‌ای شود.

به گزارش « اخبار خودرو » به نقل از انجمن صنفی واردکنندگان خودرو، ‎میثم رضایی رییس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو با اشاره به موضوع اخیر قاچاق خودرو در کشورمان گفت: اطلاعات موجود استناد اصلی نیروی انتظامی برای قاچاق شدن خودروهای مذکور مربوط به جعل لیبل‌های حاوی اطلاعات سال ساخت است. با این وجود یکی از مدیران اجرایی در مبادی رسمی وقوع قاچاق خودرو را تکذیب کرده است.

وی افزود: اگر در صنف واردکنندگان خودرو هر نوع تخلفی روی داده دستگاه‌های نظارتی و قضایی باید به شدت با آن برخورد کنند. ‎

[caption id="attachment_213560" align="aligncenter" width="600"]جزئیات جدید پرونده قاچاق خودرو از سوی نمایندگی‌های رسمی جزئیات جدید پرونده قاچاق خودرو از سوی نمایندگی‌های رسمی[/caption]

رئیس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو با بیان اینکه اسناد موجود در خصوص پرونده قاچاق خودروهای رنو و تویوتا نشان می‌دهد که لیبل‌های مربوط به سال ساخت تعدادی از خودروها وارداتی، شبهه‌دار بوده گفت: نیروی انتظامی بایستی جزئیات دقیق‌تر این پرونده را رسانه‌ای کند، در حال حاضر با تکذیب دستگاه‌های اجرایی، نوعی سوء برداشت در خصوص اقدامات نیروی انتظامی ایجاد شده است.

وی با اشاره به اسناد موجود در خصوص پرونده قاچاق دو شرکت واردکننده رسمی خودرو گفت: ظاهرا از متهمین این پرونده لیبلهای مربوط به خودروهای رنو داستر و ۱۰۵ دستگاه توقیفی کشف شده است. در حال حاضر نیز مقامات انتظامی و قضایی مشغول مطابقت اسناد مکشوفه با اطلاعات مربوط شاسی خودروهای وارداتی توقیفی هستند. اسناد حمل ۱۰۵ دستگاه خودروی توقیفی و ۱۰۰ دستگاه رنو شبهاتی را برای دستگاه نظارتی ایجاد کرده است.

رضایی با بیان اینکه موضوع واردات غیر قانونی خودرو از سوی شرکت‌های دارای نمایندگی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست، یادآور شد: بر اساس اطلاعات موجود بسیاری از این شرکت‌ها حتی نمایندگی رسمی کمپانی‌های مادر در اروپا و آسیای شرقی نیز نیستند اما با حمایت‌های پشت پرده در حوزه واردات خودرو یکه تازی می‌کنند.

وی با بیان اینکه اخیرا اصرارها برای یک دسته از واردکنندگان افزایش یافته، اما شرکت‌های نمایندگی رسمی با اتهام جدی قاچاق خودرو مواجه هستند، گفت: به نظر می‌رسد وقتی تمام توجه مسئولان روی موضوع شرکت‌های غیر نمایندگی متمرکز بود بعید نبود که شرکتهای رسمی نیز با چنین چالش جدی مواجه شوند.

رضایی همچنین با بیان اینکه حمایت از تولیدات ایرانی که امر مورد نظر رهبری است باید از درون سازمان‌های دولتی و مسئولان کشور آغاز شود، گفت: مبارزه با قاچاق به عنوان یکی از ارکان حمایت از تولیدات داخلی سرمنشاء فعالیت‌ها قرار گیرد، نه اینکه محصولی نظیر خودرو که عملا امکان قاچاق آن‌وجود ندارد به سرزمین اصلی برسد. بدون‌شک در این‌موضوع نهادهای دولتی نظیرسازمان توسعه وتجارت و سایر نهادهای ذیربط باید در برابر این رخداد پاسخگو باشند.

وی تاکید کرد: در این شرایط نقش سازمان های نظارتی و بازرسی همچون سازمان حمایت وتعزیرات نیز بسیار حیاتی است. همانگونه که سال گذشته فشارهای غیر منطقی از سوی سازمان حمایت به شرکت های واردکننده متمرکز می‌شد تا فعالیت آنان محدود شود، اکنون نیز انتظار می‌رود به مساله قاچاق خودرو توسط شرکتهای نمایندگی رسمی ورود کرده و با آنان برخورد کند.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
    بدترین نماینده وارد کننده خودروهای خارجی در ایران همین شرکت آریتا می باشد که اگر کسی خودروهای این شرکت را خریداری کرده باشد صابون آنها حتما به تنش مالیده شده و اگر هم کسی اقدام به خرید خودرو از آنها می کند به اجبار و به دلیل محصولات خوب تویوتا و رنو می باشد و بنده که سابقه خرید از این شرکت را در سال گذشته به همراه خرید از ایران خودرو در سال ۹۵ داشته ام قاطعا خدمتتان اعلام می کنم که شرکت ایران خودرو و سازندگان وطنی نسبت به این وارد کننده شرایط بسیار بسیار بهتری دارند و قراردادهای این شرکت طوری تنظیم می شوند و آپشنها و مشخصات خودروهای علی الخصوص تویوتا را طوری وارد می کنند که مشتری خصوصا کسانی که از آپشن و امکانات خودروها به اجمال می گذرند و صرفا به توضیحات فروشنده بسنده می کنند قطعا متضرر می شوند. نکته دیگر آنکه بارها در سایتهای مختلف اعلام شده که تعرفه خودروهای هیبرید باید جهت ارزان شدن آنها کاهش یابد بارها مطالبی از جانب شخصی به نام احتشام زاده مطرح که ایشان اعلام نموده اند تعرفه این خودروها جهت فلان و فلان و فلان باید کم شود تا قیمت آنها کاهش و مردم این خودروها را خریداری نمایند لطفا یک نفر به مت بگوید تعرفه این خودروها که نزدیک به ۲۰ درصد کم شد و دلار هم که ارزان شد(اصلا ارزان هم نشد) پس چرا قیمت خودرو تویوتا پریوس هیچ تغییری نکرده است؟ لطفا یک نفر بگوید چرا در سایت ایرتویا خودرو تویوتا chr هیبرید برای فروش وجود ندارد اما با مراجعه به بازار و سایت های اینترنتی فروش خودرو انواع و اقسام مدلهای آن با قیمتی بسیار بالاتر از مدل بنزینی(که هر چند ارزش ارزی مدل هیبرید کمی بالاتر از بنزینی است اما با توجه به تعرفه بسیار کمتر آن قاعدتا می بایست قیمت آن کمتر از مدل بنزینی باشد) به فروش می رسد آیا معنی این احتکار نیست؟ آیا ایرتویا که در کانالهای تلگرامی خود ادعای دوستداری محیط زیست می کند با ایجاد بازار سیاه برای خودروهای هیبرید خود و فروش آنها به قیمت بالاتر از مدل بنزینی در بازار آزاد این ادعا را دارد؟

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =