کد خبر: 213736
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۵

چهاردهمین دور نمایشگاه بین‌المللی قطعات و مجموعه‌های خودرو اصفهان ، بعدازظهر روز گذشته در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی این استان آغاز به کار کرد.

به گزارش اخبار خودرو ، در نشست مشترک فعالان این صنعت با نمایندگان رسانه‌ها، ضمن اشاره به شرایط فعلی کشور، افزایش صادرات، برقراری ارتباط میان بخش‌های مختلف فعال در این صنعت و تاثیرگذاری کلی آن بر صنعت و اقتصاد، از مهم‌ترین اهداف این گردهمایی قطعه‌سازان در اصفهان برشمرده شد.

در این دوره از نمایشگاه ۸۴شرکت‌کننده داخلی از تهران، گیلان، آذربایجان شرقی و... حضور یافتند. همچنین تعدادی از شرکت‌ها و نمایندگان ترکیه‌ای و چینی نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.

[caption id="attachment_213735" align="aligncenter" width="700"]بیش‌از ۱۲۰۰واحد قطعه‌سازی فعال با ۳۶۰هزارنفر شاغل در کشور وجود دارد بیش‌از ۱۲۰۰واحد قطعه‌سازی فعال با ۳۶۰هزارنفر شاغل در کشور وجود دارد[/caption]

در بخشی از این نشست خبری، رئیس کمیته خودرو از کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان اشاره کرد ‌که در ایران قطعه‌سازی با بیش‌از ۳هزارمیلیاردتومان گردش مالی در سال، بخش بزرگی را در اقتصاد کشور به خود اختصاص داده است.

بهروز حق‌پناه با بیان این‌که بیش‌از ۱۲۰۰واحد قطعه‌سازی فعال با ۳۶۰هزارنفر شاغل در کشور وجود دارد، اظهار کرد: «شاید هیچ بخش تولیدی دیگری در این حد فعال نباشد.»

به گفته وی، باید با توجه به شرایط امروز دنیا تلاش کنیم کیفیت خودرو برای قطعات افزایش یابد تا به سطح استانداردهای بین‌المللی برسد.

حق پناه همچنین افزود: «لازم است تلاش کنیم هزینه‌های تولید کاهش و دانش فنی و دانش شرکت‌ها ارتقا یابد. ضمن این‌که باید بتوانیم با شرکت‌های خارجی جوینت شویم و تبادل اطلاعات داشته باشیم.»

این فعال در حوزه قطعه‌سازی با بیان اینکه در این شرایط می‌توانیم خود را با استانداردها و شرایط جهانی تطبیق دهیم، تاکید کرد: «اگر مرزها بسته شود، خیلی از قطعه‌سازان موفق نخواهند شد صادرات، به خصوص به کشورهای او.ای داشته باشند. بنابراین باید شرایط به‌وجود آمده را به فرصت تبدیل کنیم. درغیراین‌صورت به مرور حذف خواهیم شد. این در حالی است که قطعه‌سازی ترکیه با وجود هزینه‌های بالاتر با نمونه مشابه ایرانی رقابت کرده و بازار را به‌دست می‌آورد.»

به گفته حق‌پناه، یکی از کارهای اساسی که باید در اقتصاد کشور انجام می‌شد، تک‌نرخی شدن ارز بود که امیدواریم با رسیدن به قیمت تعادلی، دیگر بهانه‌ای برای عدم بهبود کار وجود نداشته باشد.

حق‌پناه تاکید کرد: «نباید مشکلات را گردن دیگران بیندازیم، بلکه باید بررسی شود خود قطعه ساز در کار چه اشکالاتی دارد که کمتر می‌تواند در صحنه تولید رقابت کند.»

در بخش دیگر این نشست همچنین رئیس کمیسیون اقتصادی اتاق اصناف اصفهان با اشاره به اهمیت بحث قطعه‌سازی در صنعت خودرو گفت: «باید نگاه کنیم در شرایط فعلی اقتصادی، آیا توانسته‌ایم قطعه باکیفیت داخلی را با وجود مهلت‌هایی که دولت داده، تولید کنیم یا خیر.»

چلونگر تاکید کرد: «هرگاه رقابت از بین برود، سلامت کار نیز از بین می‌رود.» به گفته وی، در بحث صادرات قطعه‌سازان باید گزارش دهند که درازای فعالیت در بازارهای جهانی، چقدر ارز وارد کشور کرده‌اند و چقدر بازار خارجی خود را توسعه داده‌اند.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =