جایگاه سوخت

التهابات دوماهه گذشته بازار به پمپ‌بنزین‌ها هم رسیده و در برخی رسانه‌ها موضوع خریدوفروش کارت‌سوخت و قاچاق آن مطرح شده است.

این روزها موضوع قاچاق سوخت، خریدوفروش کارت سوخت در جایگاه‌ها و سردرگمی مردم توجه رسانه‌ها و افکارعمومی را به خود جلب کرده است. البته نایب‌رئیس کانون کارفرمایان جایگاه‌های سوخت می‌گوید این اتفاق بیشتر پروپاگاندا و تبلیغات برای افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی آن بوده و هدف طراحان این تبلیغات آن است که همه‌چیز منطقی جلوه داده شود.

وی همچنین بر این باور است شاید خریدوفروش کارت‌سوخت در جایگاه‌ها توسط تعداد معدودی کارگر صورت گرفته باشد اما بزرگنمایی آن برای ایجاد تصور اشتباه قاچاق سوخت توسط جایگاه‌داران است که چنین چیزی در واقعیت امکان ندارد.

به گزارش «اخبار خودرو​»،  التهابات دوماهه گذشته بازار به پمپ‌بنزین‌ها هم رسیده و در برخی رسانه‌ها موضوع خریدوفروش کارت‌سوخت و قاچاق آن مطرح شده است. البته در چندماه گذشته بارها موضوع افزایش قیمت بنزین و سهمیه‌بندی آن مطرح شده اما مسئولان وزارت نفت این موضوع را رد کرده‌اند.

 احتمال افزایش قیمت بنزین

جهانگیر ضابطی، نایب‌رئیس کانون کارفرمایان جایگاه‌های سوخت کشور درباره موضوع قاچاق سوخت به «دنیای‌خودرو» می‌گوید: «برخی نمایندگان رقم بالایی از قاچاق سوخت را که روزانه انجام می‌شود، در رسانه‌ها مطرح کرده‌اند، که تعجب برانگیز است. این رقم فقط درصورتی صحت دارد که قاچاق سوخت به‌صورت سیستماتیک انجام شود و نمی‌توان آن را به چند لیتر قاچاق در بعضی شهرهای مرزی و پمپ‌بنزین‌های این مناطق مرتبط دانست. ضمن اینکه ربط دادن قاچاق سوخت به جایگاهداران توسط برخی‌ بزرگنمایی است؛ زیرا با ابزارهای کنترلی ازجمله دوربین که در این مکان‌ها وجود دارد، چنین چیزی امکان‌پذیر نیست.»

نایب‌رئیس کانون کارفرمایان جایگاه‌های سوخت درباره خریدوفروش کارت‌سوخت در جایگاه‌ها توضیح می‌دهد: «احتمال دارد به‌صورت معدود و خیلی کم چند کارگر در جایگاه‌ها به برخی مالکان خودرو که برای بنزین‌زدن مراجعه می‌کنند، پیشنهاد خرید کارت‌سوخت را داده باشند و شاید این افراد از عوامل خود قاچاقچیان سیستماتیک سوخت باشند تا به‌نوعی جایگاه‌داران را عاملان قاچاق سوخت معرفی و آنها را تضعیف کنند. درواقع مطرح کردن این مباحث در چنین شرایطی چه دلیل خاصی می‌تواند داشته باشد؟ حتی اگر دولت بخواهد قیمت بنزین را افزایش دهد و از سوی‌دیگر نیز سهمیه‌ای برای افراد کم‌مصرف در نظر بگیرند و مصرف بیش‌از سهمیه‌ماهانه هم با قیمت بالاتری عرضه شود. نباید آن را تحت الشعاع اینگونه اخبار قرار دهد.»

به‌گفته وی افزایش مصرف بنزین در ماه‌های اخیر را نمی‌توان به قاچاق سوخت ربط داد، بلکه علاوه‌بر فصل مسافرت تعداد خودروها هم هر روز در خیابان بیشتر می‌شود که این امر عامل مهمی در افزایش مصرف بنزین است.

ضابطی با بیان اینکه احتمال افزایش و سهمیه‌بندی قیمت بنزین وجود دارد، می‌گوید: «به‌نظرمن بیان این مباحث در رسانه‌ها بیشتر پروپاگاندا و تبلیغات برای افزایش قیمت بنزین است و به‌نوعی در این زمینه سیاست‌گذاری می‌کنند. ضمن این‌که درباره قاچاق سوخت هم اغراق می‌کنند تا سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین را منطقی جلوه دهند. البته مدتی پیش، شرکت پخش اعلام کرد استفاده از کارت‌سوخت الزامی است و دارندگان خودروهایی که کارت سوخت ندارند، برای اخذ آن اقدام کنند. بنابراین احتمال اینکه قیمت بنزین چندنرخی شود، بسیار زیاد است اما تا لحظه آخر تصمیم‌گیری به ما اعلام نمی‌کنند.»

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجید IR ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۵
    0 0
    با توجه با اینکه بنزین ایران اکتان پایین ودر حد یورو ۲ میباشد کسی جز افغانستان و پاکستان مشتری این بنزین بی کیفیت نیست چرا که خودروهای روز دنیا حداقل یورو ۵میباشند اونا هم مشتریان خوب و قابل اطمینان برای قاچاقچیان سوخت نمیباشند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =