اویی‌سان چونگ

این ارتقای شغلی حاکی از آن است که آقای چونگ در مقام رئیس هیات‌مدیره در تلاش است تا قابلیت کلی پاسخگویی این گروه را در میانه تغییرات سریعی که در دورنمای رقابتی خودروسازی قابل مشاهده است، بهبود ببخشد

در روزهای اخیر اویی‌سان چونگ، وارث مسلم امپراتوری هیوندای موتور، پس از ارتقا یافتن به سمت معاون‌اول هیات‌مدیره گروه هیوندای یک قدم دیگر به در دست گرفتن زمام امور این گروه خودروسازی بزرگ نزدیک‌تر شده است. 

غول خودروسازی کره جنوبی که دربرگیرنده برندهای هیوندای، کیا و جنسیس می‌شود، روز جمعه طی بیانیه‌ای این تغییر سمت را اعلام کرد و گفت از این به بعد اویی‌سان چونگ 47ساله بر عملیات کل این گروه نظارت خواهد داشت و به پدر خود، یعنی چونگ مونگ‌کو، رئیس هیات‌مدیره هیوندای گزارش خواهد داد.

آمادگی برای انقلاب صنعتی چهارم

در بیانیه هیوندای آمده است: «این ارتقای شغلی حاکی از آن است که آقای چونگ در مقام رئیس هیات‌مدیره در تلاش است تا قابلیت کلی پاسخگویی این گروه را در میانه تغییرات سریعی که در دورنمای رقابتی خودروسازی قابل مشاهده است، بهبود ببخشد. این گروه همچنین از طریق تغییر رهبری انتظار دارد قابلیت رقابت‌پذیری، پاسخگویی بهتر به تغییر معیارها و بروز چهارمین انقلاب صنعتی (انقلاب دیجیتال) را افزایش دهد.» 

به گفته سخنگوی هیوندای، چونگ پسر، که پیش از این معاون اول شرکت هیوندای موتور بود، در مقام معاون اول کل گروه از این به بعد نظارتی گسترده را بر عملیات و کارهای روزانه تمام شرکت‌های زیرمجموعه این گروه از جمله کیا موتورز، هیوندای موبیس، هیوندای استیل و غیره... اعمال خواهد کرد. پیش از این مسئولیت‌های او تنها به کمپانی هیوندای موتور محدود بود. اویی‌سان چونگ مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی خود را از دانشگاه سانفرانسیسکو گرفته است. 

چالش‌های جدی

در روزهایی که مسائلی از قبیل جانشینی پدرخوانده این تشکیلات بزرگ و کنترل شرکت‌های به هم وابسته هیوندای موتور، کیا موتورز و تامین کننده قطعات آن‌ها یعنی هیوندای موبیس، بیش از هر چیزی ذهن سرمایه‌گذاران و کارشناسان را به خود جلب کرده، ارتقای اویی‌سان چونگ به طوری مشخص مسیری که در پیش روی او قرار دارد، یعنی جانشینی پدر را روشن می‌کند. هیوندای موتور نیز همانند تمام رقبای بین‌المللی خود در تلاشی شبانه روزی برای هماهنگ ساختن خود با موج تغییراتی است که الکتریکی‌سازی، فناوری خودران، اتصال‌پذیری خودروها و پیدایش رقبای جدید در چین و دره سیلیکون پیش روی این کهنه خودروساز آسیایی قرار داده است. 

انتقال قدرت

شرکت‌های مختلطی مانند گروه هیوندای موتور و گروه سامسونگ که پس از جنگ کره در سال‌های 1953-1950 فعالیت خود را آغاز کردند و رفته‌رفته به شرکت‌های بین‌المللی بدل شدند، در حال انتقال قدرت به سومین یا چهارمین نسل از رهبران هستند.

این تغییر قدرت در هیوندای زمانی صورت می‌گیرد که این گروه صنعتی با افت سودآوری و فشار از سوی سرمایه‌گذاران خود برای بهبود مدیریت روبه‌رو است. از سوی دیگر تنش‌های تجاری میان کره جنوبی و ایالات‌متحده نیز تا حد زیادی تهدیدی بزرگ برای مختل کردن برنامه‌های تولیدی آن به شمار می‌رود. 

اویی‌سان چونگ در سال‌های اخیر بارها در جلسات هیات دولت با رهبران تجاری کره جنوبی حاضر شده و عملا در دیدارهای رسمی، جانشینی پدر سالخورده‌اش را که دیگر کمتر در مجامع عمومی ظاهر می‌شود، برعهده گرفته است. چونگ پدر، رئیس توانا و قدرتمند هیوندای، که حدود دو دهه رهبری این گروه صنعتی بزرگ را برعهده داشت، این کمپانی را با همکاری کیا به پنجمین خودروساز بزرگ جهان بدل کرد.

بهبود وضعیت فعلی

در حال حاضر هیوندای در تلاش است تا فروش روبه‌افول خود را در چین و ایالات‌متحده بهبود بخشد. دلیل آن‌که فروش هیوندای در آمریکا روندی نزولی پیدا کرده، تقاضای فزاینده مشتریان آمریکایی برای مدل‌های شاسی‌بلند است. اما بداقبالی هیوندای در چین به یک اختلاف سیاسی میان دو کشور برمی‌گردد که باعث شده در دو سال اخیر مشتریان چینی تمایل کمتری به خرید کالاهای کره‌ای نشان دهند.

چونگ پسر پیش‌تر تلاش خود را برای توسعه خودروهای آینده از جمله خودروهای خودران و متصل آغاز کرده و همچنین برند لوکس جنسیس نیز تحت رهبری او وارد بازار شد.

اویی‌سان چونگ هفته گذشته در یک سخنرانی در هند گفت: «هیوندای موتور به شکلی فعال تلاش خواهد کرد تا خود را از یک خودروساز به تامین‌کننده راه‌حل‌های هوشمندانه حمل و نقل بدل کند. یکی از چالش‌های پیش روی چونگ جوان این است که دارایی‌های این گروه در شرکت‌های مختلف را تثبیت و تقویت کند.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =