خودروهای کف

نماینده دادستان کل کشور با تاکید بر این که با تولید روزانه 2هزار دستگاه،‌ تعداد خودروهای تولید ۱۰ روز ایران‌خودرو به ۲۰ هزار دستگاه می‌رسد، خاطرنشان کرد: «درحال‌حاضر حدود ۲۷هزار دستگاه خودرو دارای کسری قطعه در پارکینگ سایت مرکزی ایران‌خودرو موجود است.»

به گزارش «اخبار خودرو»،نمایندگان دادستان کل کشور و گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران، در بازدید از پارکینگ مرکزی ایران‌خودرو، در جریان آخرین وضعیت خودروهای دارای کسری قطعه قرار گرفتند و توضیحات لازم از سوی مدیران ارشد این خودروساز درباره الزامات تکمیل و عرضه این خودروها ارایه شد. نماینده دادستان کل کشور در این بازدید تصریح کرد: «دادستان کل کشور و معاون قوه قضاییه دستور اکید صادر کرده‌اند که علت ماندن خودروها در پارکینگ به‌صورت محسوس و غیرمحسوس بررسی شود که طبق این بازرسی‌ها، تخلفی در ایران‌خودرو مشاهده نشده است.» قاضی اکبر بابایی‌شکیب افزود:‌ «تعدادی از خودروهای موجود در پارکینگ‌ها، درحال انجام فرآیند شماره‌گذاری هستند و طبق مصوبه جدید هیچ خودرویی بدون پلاک حق خروج از کارخانه را ندارد. بخشی از این خودروها نیز امکان شماره‌گذاری نداشته‌اند که با کمک مدیران ایران‌خودرو این مشکل برطرف شده و خودروها از یورو4 به یورو5 ارتقا یافته‌اند. بخشی از خودروها نیز کسری قطعه داشتند که با تامین قطعه عرضه خواهند شد.»

   قیمت‌های بازار شکسته خواهد شد
نماینده دادستان کل کشور با تاکید بر این که با تولید روزانه 2هزار دستگاه،‌ تعداد خودروهای تولید ۱۰ روز ایران‌خودرو به ۲۰ هزار دستگاه می‌رسد، خاطرنشان کرد: «درحال‌حاضر حدود ۲۷هزار دستگاه خودرو دارای کسری قطعه در پارکینگ سایت مرکزی ایران‌خودرو موجود است.» وی اذعان کرد:‌ «ایران خودرو برای تامین کسری قطعات همکاری‌های گسترده‌ای با شرکت‌های دانش‌بنیان، صنایع دفاعی و انجمن‌های قطعه‌سازان آغاز کرده و به دنبال تامین و تحویل خودروها به مشتریان است.» قاضی بابایی‌شکیب تصریح کرد: «با این اقدام و بومی‌سازی تولید،‌ در آینده میزان ارزبری خودروها نیز کاهش خواهد یافت. از سوی دیگر، با اجرای برنامه‌های فروش فوق‌العاده تا پایان سال، قیمت‌های بازار شکسته خواهد شد.»

 افزایش صدور روزانه فاکتورها به بیش از 3هزار دستگاه
حمید مرادی، قائم‌مقام ارشد مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو، محسن ناقدی،‌ قائم‌مقام بازاریابی و فروش و عادل پیرمحمدی، مدیرعامل ساپکو نیز در این بازدید به همراه مدیران تولید ایران‌خودرو، ضمن تشریح آخرین وضعیت تولید و تامین قطعات کسری خودروها و مردود دانستن موضوع دپو خودرو توسط ایران‌خودرو، تاکید کردند: «ایران خودرو تمام همت و تلاش خود را صرف می‌کند تا حتی یک روز هم شده است، خودرو را زودتر تحویل مشتریان دهد.» افزایش صدور فاکتور محصولات به روزانه بیش از 3هزار دستگاه خودرو ازجمله محورهای مورد اشاره مدیران ایران‌خودرو در این بازدید بود.
  ضرورت تامین مواد اولیه وارداتی مانند فوم صندلی
مدیران ارشد ایران‌خودرو با اشاره به توان صنعت خودروسازی در تولید انبوه اقلامی مانند صندلی، مشکل اصلی در مسیر تولید را تامین مواد اولیه وارداتی فوم برای صندلی عنوان کردند که صنعت پتروشیمی باید به سمت داخلی‌سازی آن برود. البته در برخی از موارد نیز ظرفیت‌های موجود توان پاسخگویی به نیاز خودروساز را ندارد. در این بازدید همچنین عنوان شد وجود خودرو در پارکینگ‌ها جزئی از فرآیند تولید است، اما ایران‌خودرو به دنبال تسریع در تحویل خودروها است و برای این امر امکان تحویل در محل کارخانه را نیز فراهم کرده است، هرچند که معوقاتی در تعهدات به مشتریان وجود دارد و ایران‌خودرو از این بابت قدردان صبوری مشتریان است. اما با تلاش و همت مجموعه کارکنان و مدیران، هدف به صفر رساندن خودروهای معوق دنبال می‌شود.

  ضرورت تخصیص ارز و ارایه تسهیلات لازم برای ترخیص قطعات از گمرک
در ادامه این بازدید، مدیران ایران‌خودرو بر تسریع در تخصیص ارز برای ترخیص کالاها و قطعات از گمرک تاکید کردند و خواستار تسهیل فرآیند ترخیص برای تزریق کالا و قطعات به خطوط تولید شدند. آن‌ها عنوان کردند ایران‌خودرو نمی‌تواند به دلیل کسری یک یا دو قطعه خط تولید را متوقف کند و به‌ناچار باید بعد از خروج خودرو دارای کسری از خط تولید، در انتظار تامین قطعات و تکمیل آن باشد. از سوی دیگر، ماندن خودرو در کف کارخانه برای تولیدکننده جز هزینه نگهداری و پرداخت جریمه تاخیر، نتیجه دیگری ندارد. علاوه بر این‌که ایران‌خودرو باید هزینه تسهیلات دریافتی برای تولید را هم بپردازد. علاوه بر این تعدادی از خودروهای موجود در پارکینگ درحال صدور فاکتور و شماره‌گذاری هستند، معطلی بخشی از خودروها نیز مربوط به شماره‌گذاری خودروهای دوگانه سوز یورو4 بوده است که ایران‌خودرو درحال رفع آن است. مدیران ارشد ایران‌خودرو همچنین در این بازدید با تاکید بر این که تولید بخشی از نیازهای صنعت خودرو در اختیار این صنعت نیست،‌ عنوان کردند برخی قطعات باید از طریق صنعت الکترونیک کشور تامین شود که یا سرمایه‌گذاری لازم انجام نشده یا ظرفیت‌های تولید به میزان نیاز خودروسازان نیست.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =