تیتر سه سرویس
-
ارزانی ۵۰ میلیونتومانی فونیکس تیگو ۸ پرومکس در بازار آزاد
آیا شورای رقابت باز هم از چرخه تصمیمگیری حذف میشود؟
بازار خودرو ایران سالهاست با بیثباتی در قیمتگذاری دستوپنجه نرم میکند. بهتازگی نیز اختلافی قدیمی میان وزارت صمت و شورایرقابت بار دیگر پررنگ شده است؛ جدالی بر سر فرآیند قیمتگذاری که این بار نیز احتمال حذف شورایرقابت از چرخه تصمیمگیری، مشابه آنچه در سال ۱۳۹۷ رخ داد، اما با ظاهری متفاوت را تقویت کرده است.
-
افت بهای قابل توجه مونتاژیها و داخلیها در بازار آزاد
بحث در مورد قیمت خودرو بالا گرفت!
بعد از کشوقوسهای فراوان بر سر اعلام قیمت خودرو، این بار شورای رقابت مدعی است وزارت صمت در فرآیند قیمتگذاری خودرو دخالت و از مصوبات این شورا تخطی کرده؛ اقدامی که موجب ناکامی در اجرای مصوبه ۵۴۳ شده است.
-
دیگنیتی پرستیژ در بازار آزاد ۵۰ میلیونتومان ارزان شد
مچاندازی بازیگران بازار خودرو با رکود بیسابقه!
بازار خودرو ایران در ماههای اخیر در رکودی بیسابقه فرو رفته است؛ رکودی که این روزها دیگر نمیتوان آن را بهتغییرات فصلی یا نوسانات مقطعی نسبت داد و بهنظر میرسد ناشی از نگرانیهای اقتصادی خریداران است.
-
تولید خودروسازان در ماه گذشته به کمترین میزان خود رسید
افت قیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد
قطعیهای مکرر برق و رشد نرخ دلار در خردادماه را میتوان از دیگر عوامل افت تولید خودرو در نظر گرفت. قطعی برق در بهار امسال موجب شد روند تولید بهطور مکرر متوقف شود و نهایتا تاثیر خود را روی آمار سهماهه تولید خودرو بگذارد. از طرف دیگر با حذف ارز نیمایی و شناورسازی ارز تجاری، نوسانات نرخ ارز میتواند هزینههای تولید خودروسازان را افزایش دهد
-
«دنیایخودرو» گزارش میدهد
کوتاه شدن دست دلالان از بازار با اصلاح قیمت خودرو
رکود و ادامه حضور تقاضاهای واسطهای بازار خودرو طی ماههای اخیر بیشتر شده است. مسالهای که شاید مانند سابق به چشم نیاید، اما یکی از اصلیترین موانع باز شدن قفل بازار و حرکت بهسمت کاهش قیمتها بهشمار میرود. این درحالی است که اصلاح قیمت خودروهای داخلی، زمینهساز خروج دلالان از بازار و رفع ناترازی خواهد شد.
-
افزایش قیمت خودروهای مونتاژی در بازار آزاد
آیا اصلاح قیمت خودرو، خریدی عادلانه را برای مشتریان به دنبال دارد؟
صنعتخودرو ایران در سالهای اخیر با چالشهای بسیاری مواجه بوده است؛ مسائلی که بهدلیل پافشاری بر سیاستهای مرتبط با قیمتگذاری دستوری، منجر بهنقش پررنگ واسطهها و عدم دسترسی مستقیم مصرفکنندگان واقعی به خودرو شده است. این درحالی است که اصلاح قیمت محصولات خودروسازان میتواند نقطه آغازی برای ایجاد تعادل در بازار خودرو، تسهیل خرید بیواسطه مشتریان و تولید محصول مدرن و باکیفیت باشد.
-
گرانی خودروهای مونتاژی در بازار آزاد تا ۵۰ میلیونتومان
بازار خودرو به کما رفته است!
بررسی بازار خودروهای داخلی، خارجی و مونتاژی در بازه زمانی چهارشنبه (۲۱ خردادماه) تا روز گذشته نشان میدهد قیمت اکثر محصولات تغییر محسوسی نداشته و ثبات قیمتی در بازار مشاهده میشود.
-
نوسان قیمت خودرو زمینهساز رکود چشمگیر در بازار شده است
بررسی آزادسازی واردات خودروهای ۲۵۰۰ سیسی به بالا
واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سیسی پس از ۱۳ سال ممنوعیت در آییننامه واردات ۱۴۰۴ مورد تاکید قرار گرفته است.
-
مونتاژیها برخلاف داخلیها و وارداتیها همچنان گران میشوند!
عقبنشینی از اهداف اصلی واردات دستدومها
درحالی که آییننامه واردات خودروهای کارکرده در ماههای پایانی سال گذشته با رویکردی فراگیر تدوین شده بود و امکان واردات برای تمام اشخاص حقیقی و حقوقی با ارز منشأ خارجی یا حاصل از صادرات را فراهم میکرد، حالا نسخه جدید آییننامه وارداتیها که هفته گذشته ابلاغ شد تنها به ایرانیان مقیم خارج اجازه واردات دستدومها را داده است.
-
مقایسه قیمتهای روز گذشته در بازار خودرو با روز قبل از آغاز تهاجم به کشور
بازار خودرو چه زمانی به روال عادی برمیگردد؟
طی ۱۲ روزی که کشور درگیر جنگ بود، بسیاری از بازارها بهنوعی در حالت تعلیق بهسر میبردند. بازار خودرو نیز از این قاعده مستثنی نبود؛ با این حال در دو هفته گذشته در حوزه سیاستگزاری خودرو شاهد اتفاقاتی از جمله ابلاغ آییننامه واردات خودرو و همچنین تعیین قیمت محصولات سایپا و پارسخودرو بودیم.
-
شرایط صنعت و بازار خودرو پس از آتشبس
قیمت خودرو هنوزدر بازار آزاد مشخص نیست
با فروکش کردن تنشهای نظامی و توقف درگیریها میان ایران و رژیم اشغالگر قدس، حالا پرسش اصلی این است که آیا وزارت صنعت، معدن و تجارت میتواند بهسرعت شرایط صنعتخودرو را به پیش از آغاز این اتفاق بازگرداند یا بلاتکلیفیها در بازار و بخش تولیدکننده و مصرفکننده همچنان ادامه خواهد داشت؟
-
تارا اتومات V۴ در بازار آزاد ۳۶ میلیونتومان گران شد
رکود چشمگیر در بازار خودرو!
درحالی به روزهای پایانی فصل بهار نزدیک میشویم که بازار خودرو کشور با رکودی سنگین و قفلشدگی کامل در معاملات مواجه شده است.
-
بررسی برخی اختلاف نظرهای خودروسازان و دولت؛
نوسان قیمتها، بازار خودرو را به رکود کشانده است
اختلاف میان سیاستگزار خودرو و شرکت خودروساز بر سر قیمت فروش در شرایطی طی روزهای اخیر بالا گرفته که طی سالهای گذشته قیمتگذاری دولتی، همواره با حواشی زیادی همراه بوده است. حاشیههایی که بسیاری آن را سناریویی از پیشطراحیشده برای کاهش تبعات اجتماعی تعدیل قیمتها میدانند.
-
قیمتگذاری دستوری، انگیزه تولید باکیفیت را از بین میبرد
گرانی مونتاژیها در بازار؛ تا ۳۰ میلیونتومان
قیمتگذاری دستوری خودرو طی سالهای گذشته نه تنها شکاف قیمتی بین کارخانه و بازار را افزایش داده، بلکه مانع از تحقق اهداف تولید و رشد مطلوب در کیفیت خودروهای داخلی نیز شده است و حالا با وجود حرکت خودروسازان بهسمت مدیریت خصوصی، همچنان شرکتها زیر سایه سیاستهای دولت و محدودیتهای قیمتی دستوپا میزنند.
-
پژو ۲۰۷ پانوراما اتومات ارتقا یافته ۳۳ میلیونتومان گران شد
بررسی سناریوهای قیمتگذاری جدید خودرو
معاون وزیر صمت هفته گذشته در حالی وعده اصلاح قیمت خودرو تا پایان خردادماه را داد که خودروسازان ظاهرا امیدی به تحقق این وعده ندارند و با در پیش گرفتن مسیری متفاوت، تصمیم به عرضه خودرو در بورس کالا گرفتهاند.
-
گرانی ۵۰ میلیونتومانی فونیکس تیگو ۸ پرومکس اکسلنت
خودرو سواری دوباره در بورس کالا عرضه میشود؟
در حالی خودروسازان با رشد بیسابقه هزینههای تولید دستوپنجه نرم میکنند که بحث اصلاح قیمتها بار دیگر به یکی از مناقشهبرانگیزترین موضوعات این صنعت بدل شده است.