کد خبر: 204135
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵

با سرمایه‌گذاری ۱۸ میلیارد یورو، این شرکت ۸ مدل تمام الکتریکی و ۱۲مدل هیبرید را در دوره یاد شده به بازار خواهد فرستاد و ۱۵ مدل خودران خواهد ساخت.

به گزارش اخبار خودرو ، خودروسازی رنو توانسته است به بخشی از اهدافش در برنامه کسب و حفظ جایگاه پیشرو در فناوری خودروهای دارای باتری برسد و از رقبا در عرضه مدل‌های بدون راننده عقب نیفتد و فروش و درآمد خود را در اواسط سال مالی بالا ببرد.

[caption id="attachment_204137" align="alignleft" width="431"]روایت کارلوس گون از برنامه‌های پنج ساله شرکت تحت مدیریتش روایت کارلوس گون از برنامه‌های پنج ساله شرکت تحت مدیریتش[/caption]

درآمد سالانه رنو تا سال ۲۰۲۲ به بیش از یک هدف قبلی ۷۰ میلیارد یورو (۸۲ میلیارد دلار) خواهد رسید و از حاشیه سود عملیاتی پیش‌بینی شده قبلی که ۷ درصد از فروش بود، فراتر خواهد رفت و اقدامات بالا‌برنده بازدهی موجب صرفه‌جویی ۴٫۲ میلیارد یورو خواهد شد.

با سرمایه‌گذاری ۱۸ میلیارد یورو، این شرکت ۸ مدل تمام الکتریکی و ۱۲مدل هیبرید را در دوره یاد شده به بازار خواهد فرستاد و ۱۵ مدل خودران خواهد ساخت.

کارلوس گون، مدیر عامل رنو- نیسان روز جمعه در سخنرانی پاریس، استراتژی کسب و کار به روز شده رنو، موسوم به Drive the Future را معرفی کرد و گفت: «ما قصد داریم عرضه‌کننده پیشرو در حوزه خودروهای الکتریکی در بازار جهانی باقی بمانیم.»

وی افزود:«خودروهای دارای باتری به یک عامل مهم در عملکرد ما تبدیل می‌شوند و واضح است که آنچه پیش از این می‌دیدیم، اکنون یک کسب و کار اصلی سودآور است.»

رنو از سه هفته پیش با همکاری نیسان موتور و شریک ژاپنی خود میتسوبیشی موتورز در حال پدید آوردن استراتژی تازه‌ای است. رنو و شریک دیرین آن نیسان تحت فشار هستند تا هرچه سریع‌تر منافع و مزایای تولید خودروهای الکتریکی را نشان بدهند و توجیه کنند.

این در حالی است که تسلا مدل ۳ را با قیمت ارزان به بازار خواهد فرستاد و گروه فولکس‌واگن برنامه سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد یوروی تولید خودروهای EV برای عموم مردم را در دست دارد.

در حالی که اتحاد رنو-نیسان تا به امروز بیشترین میزان خودروهای با پیشرانه متکی به باتری را در صنعت به فروش رسانده است، تقاضای مصرف‌کننده در حدی نبوده که مزیت مالی این برتری رقابتی ملموس باشد.

رنو در ماه فوریه (بهمن ۹۵) اهداف مالی ۲۰۲۲ را تعیین کرد. هدف درآمدی اولیه، افزایش بیش از ۳۷ درصدی نسبت به سال گذشته بود، زمانی که حاشیه سود ۶٫۴درصد از فروش بود. هفته گذشته مایک تیندال تحلیلگر Citigroup این اهداف را محتاطانه نامید.

گون در سخنرانی روز جمعه گفت که در طرح کاهش هزینه‌های قبلی رنو، هدف صرفه‌جویی ۳٫۲ میلیارد یورو بوده است. این خودرو ساز متعهد شد که حاشیه سود را در طول دوره برنامه‌ریزی در حد ۵ درصد یا بیشتر نگه‌دارد.

با این حال، رنو با موانعی روبه‌روست، از جمله فشار قیمت در برخی از بازارها به این علت که مشتریان در مقابل هزینه تکنولوژی‌های جدید، به ویژه برای مقابله با تدوین استانداردهای انتشار گازهای گلخانه‌ای، مقاومت می‌کنند.

خودروساز فرانسوی اولین شرکت از سه شرکت اتحاد رنو-نیسان (و میتسوبیشی) است که طرح کسب و کار ۲۰۲۲ خود را منتشر می‌کند. نیسان برنامه خود را در ۱۶ اکتبر و میتسوبیشی استراتژی خود را دو روز بعد از آن منتشر خواهند کرد.

رنو مالکیت ۴۴ درصد از سهام نیسان را دارد، در حالی که نیسان ۱۵ درصد از سهام رنو را در اختیار دارد. میتسوبیشی در سال گذشته و زمانی که نیسان ۳۴ درصد سهام آن را خرید، به اتحادیه پیوست. گون علاوه بر رنو، ریاست دو خودروساز ژاپنی را نیز بر‌عهده دارد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =