کد خبر: 179015
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۹

یک قطعه ساز با گله از حضور قطعه سازنماها که از چین قطعه وارد کشور کرده و به نام تولید داخل به فروش می‌رسانند، گفت: شرایط با قطعه ساز داخلی کاری کرده که او نمی‌تواند از توانمندی خود به نحو احسن استفاده کند.

به گزارش اخبار خودرو به نقل از تسنیم ،شهریاری با اشاره به اینکه قطعه سازان کشور در مقطعی برای شرکت‌های پژو  و رنو قطعه تولید و آنها را در بازارهای صادراتی اروپا به فروش می‌رساندند، اظهار داشت: متأسفانه در چند سال اخیر افزایش واردات و حضور قطعه ساز نماها که از چین قطعه وارد کشور کرده و به نام تولید داخل به فروش می‌رسانند مشکلاتی را برای این صنعت به وجود آورده است. وی با بیان اینکه قطعه ساز داخلی امروز بایکوت شده است، گفت: کمبود نقدینگی بهره‌های سنگین بانکی و مناسب نبودن محیط کسب و کار باعث شده تا قطعه امکان رقابت را در بازار نداشته باشد. این در حالی است که قطعه سازان کشور از لحاظ تکنولوژی و دانش فنی مشکلی ندارند. این قطعه ساز با اشاره به اینکه در برخی از موارد خودروساز از قطعه ساز می خواهد با کاهش کیفیت قیمت محصول را کاهش دهد، تصریح کرد: در این میان برخی از افراد که هیچ گونه تخصصی در صنعت قطعه ندارند به این حوزه ورود پیدا کرده و به دنبال کسب سود برای خود هستند. شهریاری در مورد توانمندی قطعه سازان برای تولید قطعات خودروهای جدید پژو نیز گفت: اینکه برخی می‌گویند قطعه ساز امکان تولید این قطعات را ندارد درست نیست اما شرایط با قطعه ساز داخلی کاری کرده که او نمی‌تواند از توانمندی خود به نحو احسن استفاده کند و گرنه به راحتی می‌توان درصد ساخت داخل خودروهای تولید مشترک را در کشور افزایش داد. وی افزود: در حال حاضر قرار شده تولید محصول جدید ایران خودرو و پژو با ۲۰ درصد ساخت داخل آغاز شود که در این شرایط سهم قطعه ساز داخلی با در نظر گرفتن خطوط رنگ و مونتاژ بسیار اندک است در حالی که قطعه ساز داخلی توانمندی بالایی دارد. این قطعه ساز با تأکید براینکه باید اقدامات لازم برای رفع موانع پیش روی قطعه داخلی انجام شود، تصریح کرد: امروز قطعه سازان با کمتر از ظرفیت به تولید محصول می پردازند که همین امر فعالیت را برای آنها غیر اقتصادی کرده است.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۲۱:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
    عجب!!! برای من دلیل حمابت افراطی از این دو فرقون مونتاژ کن در شرایطی که نه مصرف کننده از اونها راضین و نه قطعه ساز! واقعا جای سوال دارد؟؟؟! بابا بزارید این لگن مونتاژ کن ها ورشکست شن ملت یک نفس راحت بکشند.
    • علی ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۷
      عزیزم شما فکر میکنی با ورشکستگی اینها شما بنز سوار خواهی شد؟زهی خیال باطل بنز سوار کسی خواهد بود که توان پرداخت قیمت چند صد میلیونی این محصول را داشته باشه چه با بودن این دو و چه بدون بودن این دو فقط برای طبقه پایین متفاوت خواهد شد که بجای پراید باید سوار خط واحد بشوند.
    • mohammad ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۹
      دقیقا همینطوره - تا کی مردم باید تقاس بعضی از قطعات معیوب داخلی و یا حتا خارجی نامرغوب را بدهند - قطعه سازهای ایرانی بایستی روی قطعاتی که کنترل کیفی شده و تاییده کیفیت گرفته اند سرمایه گذاری و زوم بیشتری کنند و دلیلی نداره صفر تا صد قطعات خودرو رو بسازند- اونایی که نمیتونن را وارد کنند - همه دنیا همینطوره مگه الان بویینگ همه قطعاتش آمریکاییه ؟ اصلن - سیستم الکترونیکش ‍ژاپنی و الخ... - پس بیاییم روی چیزی که بیشتر تبحر داریم سرمایه گذاری و همون رو بطور رقابتی با دنیای دیگه بسازیم اون موقع رانت و رانت خواری شکسته و مردم با خیال راحت سوار یک خودروی ایمن میشوند. یادمون باشه معنی این اینست که همواره از قطعه ساز با کیفیت ساز وخوب ایرانی بایستی ۱۰۰ در ۱۰۰ حمایت بشه و قطعه سازان دغل کار از گردونه خارج شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 8 =

آخرین اخبار