کد خبر: 180816
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹

اما این بار این نام بر روی یک پیکاپ گذاشته شده است. موسو در زبان کره ای به معنای کرگدن است و این می‌تواند به خوبی جان سختی این پیکاپ را توصیف کند.

به گزارش اخبار خودرو ، سانگ یانگ تصمیم گرفته برای پیکاپ جدید خود اسمی قدیمی انتخاب کند. این پیکاپ که مدل بهسازی شده کوراندو اسپرت می‌باشد به موتور و گیربکس جدید مجهز شده است. اگر شما به دنبال یک پیکاپ دو کابینه برای کارهای سنگین و با قیمت مناسب هستید قطعا موسو را نمی‌توانید نادیده بگیرید.

[caption id="attachment_180817" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

اگر در دهه ۹۰ می‌خواستید یک اتومبیل کره ای متفاوت را نام ببرید سانگ یانگ موسو قطعا می‌توانست یکی از آنها باشد. یک اتومبیل دو دیفرانسیل با قیمتی پایین که می‌توانست جایگزین خوبی برای لندروور دیسکاوری یا تویوتا لندکروز باشد. این نام انقدر برای سانگ یانگ ارزش داشت که اکنون و در سال ۲۰۱۶ دوباره آن را زنده کند.

[caption id="attachment_180818" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

اما این بار این نام بر روی یک پیکاپ گذاشته شده است. موسو در زبان کره ای به معنای کرگدن است و این می‌تواند به خوبی جان سختی این پیکاپ را توصیف کند. شاید در نگاه اول تفاوت های بین موسو و کوراندو اسپرت چندان زیاد نباشد اما بی شک بیشتر از مه شکن ها و یک نام جدید می‌باشد. بزرگترین تغییر موتور ۲٫۲ لیتری دیزل جدید است که قدرت موسو را از ۱۵۳ اسب بخار در کوراندو به ۱۷۶ اسب بخار رسانده و مطابق با استانداردهای یورو ۶ می‌باشد.

[caption id="attachment_180823" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

با وجود این افزایش قدرت مصرف سوخت آن کمتر شده و طبق ادعای سازنده به ۵٫۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر در مدل دستی و ۶٫۳ لیتر در صد کیلومتر در نمونه اتوماتیک رسیده است. این در حالی است که فورد رنجر با توان کمتر موتور مصرفی معادل ۵٫۹ و ۶٫۶ لیتر در صد کیلومتر در مدل های دستی و اتوماتیک دارد. موتور جدید عملکرد ساکت و بی صدایی دارد. با وجود اینکه توربوشارژر در دورهای پایین با تاخیر وارد می‌شود اما توان حمل ۱۰۷۵ کیلوگرم و یدک کردن ۳ تن بار در موسو وجود دارد.

[caption id="attachment_180822" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

قرار دادن بار در محفظه باری که مطابق با استانداردهای اروپایی طراحی شده آسان است. در صورت تمایل می‌توانید سفارش کابین پنجره دار بر قسمت بار را بدهید که در این صورت خودرو بیشتر شبیه به یک SUV خواهد بود.

[caption id="attachment_180820" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

گیربکس دستی تعویض نرمی دارد اما نبود جای مناسب برای استراحت بازو ما را به انتخاب مدل ۶ دنده اتوماتیک متقاعد کرد. این گیربکس جدید نیز ارتقا یافته مدل ۵ دنده اتوماتیک در کوراندو اسپرت است و در بیشتر اوقات واکنش خوبی از خود نشان می‌دهد. در صورتی که بخواهید از تعویض دستی استفاده کنید توسط دکمه ای بر روی اهرم امکان پذیر بوده و از پدال های پشت فرمان خبری نیست.

[caption id="attachment_180819" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

فرمان موسو چندان بازخورد مناسبی به راننده منتقل نمی‌کند و رانندگی با آن در خیابان های تنگ شهری دشوار خواهد بود. استفاده از تعلیق چند میله ای در یک پیکاپ باری امری غیرمعمول بوده و موجب شده حتی با ظرفیت کامل بار نیز ارتعاش های فنری آن در جاده محسوس باشد.

[caption id="attachment_180827" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

طراحی داخلی موسو کاملا ارتقا پیدا کرده و اکنون حتی تیپ پایه SE نیز از روکش چرم مصنوعی برای صندلی ها برخوردار است. تیپ مورد آزمایش لوکس ترین نسخه موسو یعنی EX بود که مجهز به امکاناتی مانند گرمکن صندلی جلو، کنترل خودکار تهویه مطبوع، چراغ های خودکار در تاریکی، چرم طبیعی برای صندلی ها به علاوه یک نمایشگر لمسی هفت اینچی و دوربین دید عقب بود.

[caption id="attachment_180832" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

با وجود اینکه طراحی نامتقارن تجهیزات در داخل جالب به نظر می‌رسد اما استفاده از آنها گیج کننده است. کنترل ها در همه جا پراکنده شده اند. بر روی ستون جلو چهار سوئیچ مشابه برای کنترل گرمکن صندلی جلو، تغییر دو دیفرانسیل و تک دیفرانسیل و تغییر زاویه چراغ های جلو وجود دارد. در همین حال کنترل چراغ های مه شکن در نزدیکی دکمه های تنظیم آینه برقی قرار دارد و دیگر عملگرها نیز به همین ترتیب. هرچند به مروز زمان به محل قرارگیری دکمه ها و سوئیچ ها عادت می‌کند اما چنین طراحی قطعا ارگونومیک نیست.

[caption id="attachment_180831" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

در مقایسه با رقبایی مانند نیسان ناوارا کیفیت مواد بکار رفته در داخل کابین چندان بالا نیست و حس ارزان قیمت بودن را القا می‌کند. جنس داشبورد از پلاستیک سخت است که جا داشت حداقل در تیپ های لوکس تر با پلاستیک نرم جایگزین می‌شد.

[caption id="attachment_180834" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

در کل سانگ یانگ موسو با توجه به قیمتی که برای آن پرداخت می‌کند ارزش خرید بالایی دارد. مدل مورد آزمایش از تیپ EX با گیربکس اتوماتیک با احتساب مالیات بر ارزش افزوده ۱۸۹۹۵ پوند قیمت داشت. این در حالی است که قیمت پایه پیکاپ دوکابین میتسوبیشی L200 20250 و قیمت پایه فورد رنجر ۲۴۹۳۵ پوند بوده و هر دوی آنها از نظر قدرت موتور و تجهیزات از موسو پایین تر و در مدل های پایه از گیربکس دستی استفاده می‌کنند. اگر داشتن برند معتبر برایتان چندان مهم نباشد در مقایسه با رقبا، موسو انتخابی اقتصادی و کاربردی تر خواهد بود.

[caption id="attachment_180835" align="aligncenter" width="600"]سانگ یانگ موسو سانگ یانگ موسو[/caption]

مشخصات سانگ یانگ موسو EX :

پیشرانه : ۲٫۲ لیتری توربودیزل – ۴ سیلندر

قدرت/گشتاور : ۱۷۶ اسب بخار / ۴۰۰ نیوتن متر

گیربکس : شش دنده اتوماتیک – چهار چرخ متحرک

شتاب صفر تا صد : ۱۱ ثانیه

حداکثر سرعت : ۱۷۵ کیلومتر در ساعت

منبع : autoexpress

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =