کد مطلب: 221086
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۴
تویوتا لندکروزر

تصویری جدید از مدل جدید تویوتا لندکروزر در خاورمیانه منتشر شد؛ مدلی که به احتمال‏ زیاد نسخه فیس‌لیفت تویوتا لندکروزر باشد و حالا با تغییرات ظاهری و با مدل‏های مختلف آماده فعالیت در سال جدید می‏شود.

به گزارش «اخبار خودرو​»،  پیش از انتشار تصویری زنده از تویوتا لندکروزر، چند ماه پیش یکی از مجلات فعال ژاپنی تصاویر گرافیکی از زوایای مختلف این محصول را منتشر کرده بود که شباهت‏های زیادی به تصویری که هم‏اکنون در وب‏سایت‏های خودرویی منتشر شده‏اند، داشت. 
همان‏طور که مشاهده می‏کنید، نسخه جدید تویوتا لندکروزر با تغییرات نسبتا زیادی آماده‏ شده و قسمت جلو‌ خودرو تقریبا به‏روزرسانی شده‏ است. جلوپنجره خودرو نیز با سه ستون افقی کوچک‏تر طراحی‏ شده است و حاشیه آن را قاب پهن کرومی فرا گرفته و باعث شده است چهره تویوتا لندکروزر جدید خیلی بهتر و زیباتر از قبل شود، هرچند از این قاب به ‏نوعی در مدل قبل نیز استفاده‏ شده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha