کد خبر: 236116
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
بازار خودرو

توزیع قطره‌چکانی خودرو توسط شرکت‌های خودروسازی عاملی شده تا بخشی از تقاضای خرید خودرو از بازار خارج و قیمت‌ها شیب افزایشی را تجربه کنند.

به گزارش «اخبار خودرو» به نقل از تسنیم، چند روزی است که بنا بر اعلام ستاد ملی کرونا برای جلوگیری از شیوع گسترده بیماری کرونا اصناف از دوشنبه 25 مرداد الی شنبه 30 مردادماه در سراسر کشور تعطیل شده اند با این وجود بازار خودرو نسبت تعطیلی ها و توقف معاملات واکنش متفاوتی داشته است.

در طول چند روز اخیر بازار خودرو با رشد قیمت ها در انواع خودروهای داخلی آنهم در فضای مجازی روبرو بوده است به نحوی که در این مدت هیچ معامله ای به صورت رسمی انجام نشد اما در بازارهای غیر رسمی وضعیت قیمت گذاری های کاذب خودروها داغ بود و هر کس برای سود بیشتر رقم های مختلفی را برای خودروهای خود اعلام می کند.

به گفته فعالان بازار خودرو، قیمت ها ارتباط بسیار مستقیمی با نرخ دلار دارد، هر زمان که نرخ دلار افزایش پیدا می‌کند قیمت خودرو هم در مسیر رشد قرار می‌گیرد و البته بالعکس این موضوع هم وجود دارد. ولی از آنجا که نرخ دلار همواره افزایشی بوده مردم مدت طولانی است که کاهش قیمت خودرو را ندیده‌اند و مدام بازار شاهد رشد قیمت ها است البته مهم اینجاست کمتر معامله ای در بازار انجام می شود و قیمت به صورت کاذب روند صعودی دارد.

البته نکته دیگری که باعث شده طی این روزها و با وجود تعطیلات، قیمت خودروها به‌صورت عجیب و غریبی افزایش پیدا کند، عدم تحویل بموقع خودروها به ثبت‌نام‌کنندگان است. توزیع قطره‌چکانی خودرو توسط شرکت‌های خودروسازی عاملی شده تا بخشی از تقاضای خرید خودرو از بازار خارج و قیمت‌ها شیب افزایشی را تجربه کنند.

در حال حاضر پژو 206 تیپ 2 با قیمت 245 میلیون تومان، پراید 111 با قیمت 152 میلیون تومان، ساینا 147 میلیون تومان، تیبا 2 با قیمت 160 میلیون تومان، کوییک دنده ای 168 میلیون تومان، رانا ای ایکس 225 میلیون تومان، پژو 207 اتوماتیک 385 میلیون تومان، پژو پارس 270 میلیون تومان، سمند ال ایکس 235 میلیون تومان به فروش می رسد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =