کد خبر: 256989
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
موتورسیکلت‌های سنگین

پلیس موافق شماره‌گذاری موتورهای سنگین مجاز است تا این وسایل دارای هویت قانونی شوند.

رئیس پلیس راهور فراجا از ادامه ممنوعیت تردد موتورهای سنگین در معابر عمومی خبر داد و گفت: پلیس موافق شماره‌گذاری موتورهای سنگین مجاز است تا این وسایل دارای هویت قانونی شوند.

سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، درباره وضعیت توقیف و تردد موتورسیکلت‌های سنگین توضیح داد و اظهار داشت: موتورهای سنگین در کشور به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ گروه نخست، موتورهایی هستند که اساساً به‌صورت قاچاق وارد شده‌اند و ورودشان به کشور قانونی نیست. گروه دوم، موتورهایی هستند که از مبادی رسمی وارد شده‌اند و قاچاق محسوب نمی‌شوند.

وی افزود: با وجود این تفکیک، طبق مصوبه شاک، تردد هر نوع موتورسیکلت سنگین در معابر عمومی ممنوع است؛ مگر در پیست‌ها یا مأموریت‌های ورزشی. بنابراین پلیس نیز بر همین اساس با تردد این وسایل برخورد می‌کند.

سردار حسینی با اشاره به نحوه برخورد پلیس با موتورسیکلت‌های قاچاق گفت: موتورهایی که جزو اقلام قاچاق باشند به پلیس امنیت اقتصادی تحویل داده می‌شوند. پس از طی مراحل قانونی و پرداخت جریمه‌ها، با اخذ تعهد از مالک مبنی بر عدم تردد در معابر عمومی، موتور بازگردانده می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین از بررسی موضوع شماره‌گذاری موتورهای سنگین مجاز خبر داد و تأکید کرد: نظر ما به‌عنوان پلیس تخصصی با این موضوع موافق است. معتقدیم موتورهای سنگینی که از مسیر قانونی وارد شده‌اند باید شماره‌گذاری و پلاک شوند تا هویت‌دار شده و قابل رصد و پیگیری باشند و این موضوع توسط پلیس راهور در دست بررسی کارشناسی است.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احسان دست یافته ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۲
    5 8
    همینطوریش هم سگ صاحبش نمی‌شناسه وای ک آزاده هم بشن
  • محمد ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۲
    0 0
    باپلاک شدن وبیمه شدن موتورسیکلت بالا۲۵۰ سی سی باعث میشودکه علاقمندان این وسیله بسیارجذاب ،خوشحال شده وباگذرمدت زمان کوتاه عبورومرور آن برای مردم، عادی شود.
  • سعید دادخواه ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۳
    1 0
    زیر نظر مثل جواز اسلحه اگر اقدام شود مشگلی پیش نمیاد ؟؟؟0
  • قدرت طهماسبی ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۳
    0 0
    همه را شماره گذاری کنید تا آمار آنها مشخص شوند و ملت در مکان های مجاز ، استفاده کنند و داغ روی دلشان نماند ، مجاز ، قانونی و زیر نظر دولت در مکان های مجاز ، مثل کویر ، پیست های مختلف ، کوهها و ...
  • امیر ۱۵:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۳
    0 0
    اگه این کار نکند بهتره. خیلی‌ها جنبه ی این آزادی ندارن. ومشکلات مردم و کشته شدن جوونا بیشتر میشه.
  • احسان دست نیافته ۱۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۳
    0 0
    عجب نظر تخصصی و کارشناسانه ای داد این بنده خدا گفت همینجوریش سگ صاحبش نمیشناسه فقط کاش این ارتجیف رو برای خودش نگه داذه و بروز نده حیفه
  • عارف ۱۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    0 0
    چه عجب
  • مجید ۱۷:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    0 0
    سلام منم میگم چرا باید مشکلی باشه برای شماره گذاری باید فرهنگ سازی بشه اونی که خلاف کاره تکلیفش معلوم هست.
  • و ۱۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    0 0
    دورستی ولی نظارت شود نه به امانی خدا

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =