مسافرکش

حمل مسافر با وسایل‌نقلیه شخصی یا غیرمجاز جزو مواردی است که می‌تواند موجب اخلال در نظم ترافیکی، به‌خطر انداختن ایمنی و امنیت مسافران و همچنین تضییع حقوق رانندگان تاکسی‌های مجاز شود. در همین راستا نیز قانونگذار این اقدام را جزو تخلفات رانندگی محسوب کرده و برای آن جریمه وضع کرده است.

حمل مسافر با وسایل‌نقلیه شخصی یا غیرمجاز در کلانشهرها، مراکز استان‌ها، جاده‌های بین شهری و مناطق آزاد تجاری - صنعتی، ۹۰ هزار تومان جریمه دارد. مبلغ جریمه این تخلف در سایر شهرها ۶۰ هزار تومان و در روستاها ۳۰ هزار تومان است. همچنین سال گذشته، تفاهم‌نامه‌ای میان سازمان تاکسیرانی تهران و پلیس راهور در مورد جلوگیری از فعالیت مسافربرهای غیرمجاز امضا شده و در این زمینه، تلاش‌هایی برای ساماندهی مسافربرهای غیرمجاز در سطح تهران انجام شده است. در ادامه این موضوع را بررسی می‌کنیم.

کاهش معطلی شهروندان در ایستگاه‌ها و پایانه‌های تاکسی
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از توسعه فاز دوم سامانه تاکسی برخط با ورود تاکسی‌های گردشی، ویژه و برقی خبر داد و گفت: «در راستای ارتقای کیفیت خدمات و ساماندهی ناوگان، بیش از ۵ هزار دستگاه مسافربر شخصی غیرمجاز با همکاری پلیس راهور شناسایی و با آن‌ها برخورد شده است.»

شادی مالکی با اشاره به اقدامات اخیر این سازمان در حوزه خدمات حمل‌ونقل شهری گفت: «فاز نخست طرح تاکسی برخط اسفندماه سال گذشته راه‌اندازی شد و تاکسی‌های خطی که دارای مبدا و مقصد مشخص بودند، در این سامانه فعال شده‌اند. این رانندگان با نصب اپلیکیشن «تاکسی برخط» می‌توانند به‌صورت هوشمند فعالیت کنند.»

او افزود: «از مهم‌ترین مزایای این سامانه، امکان رصد و پایش دقیق عملکرد تاکسی‌ها به‌ویژه در ساعات پرترافیک و روزهای بارانی و برفی است. به‌واسطه سیستم AVL، تمامی سفرهای تاکسی‌ها ثبت و برای سازمان تاکسیرانی قابل مشاهده است. این امر به‌کاهش معطلی شهروندان در ایستگاه‌ها و پایانه‌های تاکسی کمک خواهد کرد.» مالکی با اشاره به فاز دوم این طرح ادامه داد: «در مرحله بعد، تاکسی‌های گردشی، دربستی و تاکسی‌های ویژه نیز به سامانه اضافه می‌شوند. در این بخش، همانند پلت‌فرم‌های اینترنتی موجود، شهروندان می‌توانند از هر نقطه‌ای تقاضای سفر ثبت کنند؛ نرخ کرایه نیز به‌صورت شناور و بر مبنای مسیر تعیین می‌شود. همچنین خدمات خاصی نظیر تاکسی بانوان و تاکسی‌های اشتراکی در این سامانه پیش‌بینی شده است.»

او در ادامه تاکید کرد: «تاکسی‌های برقی نیز در آینده نزدیک به این ناوگان خواهند پیوست و هدف ما این است که با به‌کارگیری خودروهای با کیفیت، خدماتی درخور شأن شهروندان تهرانی ارائه کنیم.»

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی پایتخت در ادامه به‌موضوع برخورد با مسافربرهای شخصی غیرمجاز پرداخت و اضافه کرد: «یکی از مطالبات جدی شهروندان، مقابله با خودروهایی است که بدون هیچ‌گونه مجوز یا علامت شناسایی در ایستگاه‌ها فعالیت می‌کنند. برخی از این خودروها مانع فعالیت تاکسی‌های مجاز شده و با دریافت کرایه‌های غیرمتعارف، امنیت و رضایت مسافران را تحت‌تاثیر قرار می‌دادند.»

مالکی یادآور شد: «سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با پلیس راهور منعقد شد و پس از برگزاری جلسات مشترک، تیم‌های مشترکی از گشت‌های نظارتی سازمان تاکسیرانی و نیروهای پلیس راهور در ایستگاه‌ها و پایانه‌ها مستقر شدند. طی این عملیات، بیش از ۵ هزار دستگاه مسافربر شخصی غیرمجاز شناسایی و برای آن‌ها جریمه صادر یا تذکر لسانی برای عدم تکرار تخلف داده شد.» او در پایان تاکید کرد: «هدف اصلی ما ارتقای سطح خدمات حمل‌ونقل شهری و ایجاد نظم و امنیت در ناوگان تاکسیرانی است. این مسیر را با جدیت ادامه خواهیم داد تا رضایت شهروندان حاصل شود.»

برخورد با ۱۰ هزار خودرو مسافربر شخصی در کرمانشاه

اواخر سال گذشته، رئیس‌پلیس راهور شهر کرمانشاه با بیان این‌که ساماندهی مسافربرهای شخصی در کرمانشاه در دستور کار قرار گرفته است، گفت: «از ابتدای سال ۱۴۰۳ با ۱۰ هزار مسافربر شخصی در کرمانشاه برخورد شده است.»

سرهنگ حجت‌اللّٰه عزیزی دراین‌باره اظهار کرد: «صدور مجوز برای بیش از ۷ هزار مسافربر شخصی در شهر کرمانشاه سبب ساماندهی و قانونمند شدن فعالیت آن‌ها شده و به‌افزایش امنیت مسافران کمک می‌کند.» وی افزود: «ساماندهی مسافربرهای شخصی موجب احساس امنیت بیشتر شهروندان خواهد بود.»

رئیس‌پلیس راهور شهر کرمانشاه گفت: «از ابتدای ۱۴۰۳ تا اسفندماه این سال، با ۱۰ هزار مسافربر شخصی در شهر کرمانشاه برخورد شده و این روند ادامه دارد.»

عزیزی عنوان کرد: «مسافربرهای شخصی یکی از مهم‌ترین معضلات در حال حاضر رانندگان تاکسی هستند و به‌گونه‌های مختلف سبب ایجاد خلل در سیستم حمل‌ونقل درون‌شهری و ناامنی برای شهروندان می‌شوند.» وی در ادامه افزود: «تعداد مسافربرها زیاد است و این به‌عنوان یک معضل، موجب به‌خطر افتادن معیشت تاکسیرانان می‌شود.»

رئیس راهنمایی و رانندگی شهر کرمانشاه گفت: «خود مردم در مرحله اول نباید از این مسافربرها استفاده کنند؛ چراکه تا زمانی که عرضه وجود دارد، تقاضا هم هست.»

عزیزی بیان کرد: «با توجه به این‌که یکی از اصلی‌ترین معضلات شهر کرمانشاه موضوع ترافیک شهری است، همکاری و تعامل هر چه بیشتر دستگاه‌های اجرایی از جمله انتظامی و شهرداری به‌منظور ساماندهی مسافربرهای شخصی امری مهم به‌نظر می‌رسد.»

اواخر فروردین‌ماه امسال، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قزوین نیز از اعمال قانون خودروهای مسافربر شخصی با همکاری نیروی انتظامی و پلیس راهور این استان خبر داد.

محمدرضا وثوق‌نیا، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قزوین دراین‌باره گفت: «به‌منظور ساماندهی و تخلیه ایستگاه‌های تاکسی از توقف خودروهای مسافربر شخصی، دومین نشست بررسی راهکارهای افزایش همکاری نیروی انتظامی و پلیس راهور با بازرسان سازمان تاکسیرانی، با حضور رئیس یگان انتظامی شهرداری، رئیس‌پلیس راهور شهرستان، رئیس کلانتری ۱۱ شهید مدرس، نمایندگان پاسگاه‌های راهور و نماینده حراست شهرداری قزوین در سازمان تاکسیرانی برگزار شد. در این نشست، تصمیمات لازم جهت اعمال قانون مسافربرهای شخصی و پاکسازی ایستگاه‌های تاکسی از توقف خودروهای شخصی اتخاذ شد.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «همچنین مقرر شد برای جلوگیری از رفع مزاحمت‌های خودروهای مسافربر شخصی، عوامل نیروی انتظامی و پلیس راهور همکاری‌های لازم را با بازرسان سازمان تاکسیرانی داشته باشند.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =