تویوتا کراون

کمپانی تویوتا روز ۱۵ جولای سال ۲۰۲۲ میلادی از نسل جدید کراون (Crown ) رونمایی کرد؛ اما این بار نه در قالب همیشگی یک سدان لوکس فول‌سایز و تشریفاتی، بلکه در قامت یک سدان فست‌بک‌کراس! این تغییر رویکرد برای خودرویی که سال‌هاست به‌عنوان مدلی لوکس و خودرویی ویژه برای حمل سران و مقامات کشور ژاپن استفاده می‌شود، بسیار عجیب است. 

به‌گفته یکی از مدیران کمپانی تویوتا، کراون در قالب جدید، سهم فروش بیشتری از بازار کسب خواهد کرد. اما هر علتی که داشته باشد، کمپانی تویوتا نسل جدید کراون را به‌عنوان یک سدان فست‌بک‌کراس عرضه کرده و حالا مشخص شده که در کنار نسخه فوق، سه ترکیب بدنه دیگر نیز برای این خودرو در راه است؛ مدل‌های اسپرت، سدان و استیت.

این مدل‌ها تنها یک روز پس از رونمایی از مدل اول، به‌روی صحنه آورده شده و به‌طور رسمی برای اصحاب رسانه رونمایی شدند. انقلابی که کمپانی تویوتا در نسل شانزدهم کراون به‌وجود آورده بسیار خبرساز شده و درحال حاضر آن‌چه تقریبا مشخص و آشکار شده، استایل بیرونی یا بدنه خودروهاست که به‌دلیل سیاست‌های سازنده، تمام شیشه‌های آن‌ها سیاه و کدر خواهد بود.

سنت‌شکنی به سبک «کراون»!

هنوز مشخص نیست که آیا طراحی فضای داخلی این خودروها هم قطعی شده یا نه؛ اما براساس آن‌چه از تصاویر بر می‌آید، فضای داخلی این خودروها نسبتا ساده، مینیمال و بسیار مدرن است.

سنت‌شکنی به سبک «کراون»!

در داخل کابین دو نمایشگر ۱۲.۳ اینچی، یکی برای کلاستر (مجموعه پشت آمپر) و دیگری برای سیستم اطلاعات-سرگرمی با رابط کاربری جدید تویوتا، نهایت مدرن بودن طراحی این کمپانی صاحب‌نام ژاپنی را به‌رخ می‌کشد. از طرفی استایل کلی این مدل‌ها مبتنی بر سادگی و آرامش بصری شکل گرفته و می‌توان گفت اغراق‌های عجیب و غریب طراحی در برخی مدل‌های قدیمی کمپانی تویوتا در این مدل‌ها مشاهده نمی‌شود.

نسخه قرمز رنگ کراون که Crown Sport نامیده می‌شود، یک کراس‌اوور جمع‌وجور با در عقب کامل به‌جای درِ صندوق‌عقب است. اما مدل بعدی Crown Sedan است که عملا جایگزینی برای نسل پانزدهم فعلی کراون است که از سال ۲۰۱۸ در زادگاهش یعنی کشور ژاپن به‌فروش می‌رسد.

سنت‌شکنی به سبک «کراون»!

در این بین، دیدگاه متفاوت تویوتا که هنوز معتقد است در دنیای دیوانه اس‌یووی‌ها جایی برای یک سدان سنتی وجود دارد، جالب است. در هر چهار مدل، شما به‌راحتی می‌توانید یک نشان لکسوس را روی خودرو نصب کنید! اما درباره کراون استیت (استیشن)، به‌نظر می‌رسد این خودرو یک استیشن‌واگن نیست.

تویوتا می‌گوید این خودرو یک اس‌یووی کاربردی با صندلی‌های عقب است که کاملا صاف شده تا فضای بار وسیعی ایجاد شود. برای نخستین‌بار، تویوتا قصد دارد با معرفی این مجموعه گسترده در حدود ۴۰ کشور و منطقه در سراسر جهان، با کراون جهانی شود.

سنت‌شکنی به سبک «کراون»!

این کمپانی صاحب‌نام ژاپنی تخمین زده که سالانه حدود ۲۰۰ هزار خودرو به‌فروش برساند. هر چهار خودرو از اوایل سال ۲۰۲۴ در دسترس مشتریان قرار گرفته‌اند. طراحی و مهندسی این مدل‌ها مبتنی بر پلت‌فرم TNGA است که در نسخه‌های متعددی به‌دست مشتریان می‌رسد.

این خودروها از نظر مشخصات فنی نیز دارای موتورهای ۴ سیلندر ۲.۵ لیتری هیبریدی هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =