کد خبر: 173438
تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰

نماینده مجلس دهم شورای اسلامی گفت : تولید خودروهای مشترک ایرانی و کشورهای صاحب نام به ویژه فرانسه و کره از سیاست های پیش روی صنعت خودرو سازی است .

به گزارش اخبار خودرو ، عبدالله رضیان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان  با اشاره به این که صنعت خودرو سازی در شان مردم نیست اظهار کرد: تولید داخلی و واردات لوازم یدکی  از کشورهای صاحب نام همراه با تلفیق این دو در کارخانه های خودروسازی به واسطه انعقاد قرارداد با برندهای برتر جهانی از سیاست های پیش رو صنعت خودروی کشور باید باشد چراکه شرایط کنونی این صنعت در شان مردم نیست و می بایست ارتقا پیدا کند .
وی ادامه داد : تولیدات خودروی داخلی با توجه به قراردادهای امضا شده  بیشتر تلفیقی از صنعت فرانسه ، کره و ایران است که این امر با ذایغه مصرف کنندگان و بازار تقاضای داخلی و با تاکید بر دو اصل کیفیت و قیمت مناسب صورت گرفته است .
رضیان در خصوص وضعیت جدید صنعت خودرو سازی کشور گفت :  در حال حاضر بازارمصرف داخلی  اشباع است و مشکلی برای تامین نیازهای مردم وجود  ندارد و بیشتر در تلاشیم تا با گسترش دامنه تولید خودروهای ایرانی پاسخگوی نیازهای بازار داخلی ، خارجی  و مشارکت در فضای رقابتی جهانی باشیم . وی تصریح کر:تولیدات داخلی  نباید تنها تامین نیازهای داخلی در نظر بگیرد بلکه به بازار جهانی نیز توجه ویژه داشته باشد .
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم شورای اسلامی افزود : حفظ  صنعت خودرو سازی  به دلیل ایجاد اشتغال زایی برای بیش از یک میلیون نیروی انسانی و ارتقای آن با انعقاد قرار داد های مشترک با کشورهای صاحب نام و برتر جهانی راه حلی برای خروج از بحران حاکم بر صنعت خودرو سازی ایران است؛ ما باید حداقل تلاش کنیم شرایط فعلی این صنعت را نیز از دست ندهیم .
وی در ارتباط با تشابه شرایط کنونی صنعت خودرو سازی ایران با ۵۰ سال گذشته ژاپن و ۲۰ سال قبل کره تصریح کرد : اکنون صنعت خودرو سازی در شرایطی نیست که بتواند با کشور های صاحب نام  قدرت رقابت داشته باشد و تاکنون هیچ کشوری شرایط نامناسب خودرو سازی ایران را نداشته و این امر ناشی از نبود توجه ویژه برای ارتقای این صنعت در سال های گذشته بوده است بطوریکه می توان گفت ما در نقطه صفر صنعت خودرو سازی هستیم و باید اقدامات جدی برای افزایش قدرت رقابت با کشورهای صاحب برند های برتر جهان انجام شود .
 رضیان با اشاره به این که شرایط خودروی ایرانی جزیره ای است تاکید کرد : در ایران نیروهای نخبه ، متخصص وتوانا بسیاری وجود دارد ولی به دلیل این که ما از نظر کیفیت و قیمت جهانی نمی توانیم در سازمان تجارت جهانی مشارکت داشته باشیم ، صاحب قدرت رقابت و برندهای مناسب نیز نخواهیم نشد .
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم شورای اسلامی در پایان گفت : متاسفانه در دولت های مختلف اقدامات خاص و موثری برای ارتقای صنعت خودرو سازی انجام نشده  و با توجه به شرایط پسابرجامی  دولت در تلاش است با انعقاد  قرارداد های مشترک با کشورهای شرقی مانند چین و کره و کشورهای غربی مانند فرانسه این صنعت را ارتقا دهد .
ورود خودرو های مشترک ایرانی فرانسوی وکره ای دربازار رقابت جهانی صادرات تضمینی برای کسب برندهای نخست جهانی خودروی ایرانی 
محمد رضا منصوری عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس دهم شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان  با اشاره به لزوم توانمند سازی صنعت خودرو سازی ایران اظهار کرد : لزوم توانمند سازی صنایع به ویژه صنعت خودرو سازی با توجه به پیشرفت تکنولوژی در پنجاه سال گذشته و تربیت نیروی انسانی توانمند برای تولید محصولات دانش بنیان ، به روز و دارای قدرت رقابت با بازار جهانی از اقداماتی است که باید به طور جدی به آن توجه شود .
وی ادامه داد : متاسفانه صنعت خودروسازی ایران تا کنون نتوانسته خود را با تکنولوژی های روز وفق دهد و با فاصله بسیاراز بازار جهانی محصولات گران تولید می کند درصورتی که شرایط مناسب و لازم  از جمله ارائه تسهیلاتی مانند برق ، آب و نیروی انسانی ارزان در اختیار این صنعت قرار دارد ؛ گرانی قیمت محصولات نهایی این صنعت مشکلی ریشه ای است و با یک مدیریت آسان رفع نمی شود .
منصوری در خصوص تاثیر پرداخت سود بانکی در قیمت نهایی خودرو ایرانی گفت : تجمیع بدهی های بانکی خودروسازی که مربوط به سی سال گذشته است موجب شده بیش از  سی در صد قیمت نهایی خودرو به پرداخت  فیش سود بانکی اختصاص یابد .
عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس دهم شورای اسلامی  با اشاره به سه اصل مهم توانمند سازی مدیریت ، تکنولوژی و نیروی انسانی برای  ارتقای قدرت رقابت و دست یابی به استاندارد های جهانی افزود : متاسفانه استاندارد های جهانی رعایت نمی شود به طوری در بحث مقاومت سازی بدنه خودرو فولاد فنر به یک آهن معمولی تبدیل شده باید برای جلوگیری از آسیب و خسارت های جانی سر نشینان خودرو به این امر توجه شود .
وی با اشاره به لزوم ارتقای بستر آموزشی برای رشد صنعت خورو سازی تاکید کرد : ریشه اصلی شرایط کنونی صنعت خودرو سازی ایران با نقص سیستم آموزشی گره خورده و برای رفع این نقیصه باید برای تربیت نیروی جوان کار آفرین سسیتم آموزشی به روز رسانی شود در حقیقت تا زمانی که جوانان فارغ التحصیل نتوانند کار آفرینی لازم را برای ارتقای قدرت رقابت و دست یابی به استاندارد های جهانی را ایجاد کند مشکلات پیش رو صنعت خودرو سازی رفع نمی شود .
منصوری با اشاره به نبود مدیریت مناسب در صنعت خودرو سازی افزود : با یک مدیریت صحیح و تربیت نیروی انسانی با توجه به شرایط کنونی تکنولوژی که  هر لحظه پای ابزار های رقابتی در جهان به میان می آید و عده بسیاری از چرخه اشتغال حذف می شوند باید با تربیت جوانان کار آفرین و مسلط در بخش های مختلف تولید ، امور مال و بازرگانی بستر را برای جلوگیری از ایجاد آسیب های پیش رو نسل آینده را مهیا سازیم .
عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس دهم شورای اسلامی در پایان گفت :با انعقاد قرارداد هایی با کشورهای صاحب نام حتی چین که در شرایط کنونی محصولات با کیفیت تولید می کنند و همسان سازی صنعت خودرو سازی با استانداردهای جهانی معضلات حاکم در این صنعت بهبود می یابد ؛ به طور کلی هرگاه ایران بتواند در بحث صادرات خودرو به بازار جهانی ورود پیدا کند آن وقت می توان گفت این صنعت ارتقا پیدا می کند .

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۹
    سلام تورو خدا لطفا یکبار متن رو بخوانید بعد منتشر کنید اینهمه غلط .....
  • ۱۸:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۹
    حالم از ماشین بهم میخوره از پژو رنو انحصار گاریسازای قاتل مردم خائنین به مملکت خدایا کمکمون کن بساط این بی عدالتی جمع شه, آمین یا رب العالمین.
  • جامانده ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۹
    خیلی عجیبه! ما شصت سال سابقه خودروسازی داریم آن وقت می فرمایید الان وضعیت ۵۰ سال پیش ژاپن و۲۰ سال پیش کره را داریم؟!!!!

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =