روغن موتور

بررسی گزارش‌های فعالیت ماهانه شرکت‌های صنعت روانکار خبر از آن می‌دهد مجموع درآمد چهار روانکار بورسی در اردیبهشت ۱۴۰۳ به رقم چشمگیر هفت هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان رسیده است.

هر چهار شرکت روانکار در اردیبهشت‌ماه موفق به افزایش مبلغ فروش خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ شده‌اند. در این حین اما نفت ایرانول (شرانل) با افزایش حدود ۶۰درصدی درآمد ماهانه خود نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۲ بیشترین افزایش درآمد را میان رقبای خود به ثبت رساند. به طوری که مبلغ فروش ماهانه نفت ایرانول از ۹۴۴ میلیارد تومان در اردیبهشت ۱۴۰۲ به هزار و ۵۰۸ میلیارد تومان در این ماه رسید.

به علاوه، این رقم نسبت‌به ماه گذشته یعنی فروردین ۱۴۰۲ حدود ۱۲درصد افزایش داشته است. نفت بهران نیز درآمد ماهانه خود را نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۲ بیشتر از ۵۴ درصد افزایش داد و از هزار و ۶۴۱ میلیارد تومان در اردیبهشت ۱۴۰۲ به دو هزار و ۵۳۶ میلیارد تومان رساند. به این ترتیب نفت بهران در جایگاه دوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۲ قرار گرفت.

لازم به ذکر است درآمد ماهانه این شرکت در مقایسه با فروردین ۱۴۰۲ حدود ۵۶درصد افزایش داشته است. مبلغ فروش نفت پارس نیز در این ماه افزایش خوبی را به خود دیده است. به نحوی که درآمد ماهانه پارس در اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۲ بیشتر از ۲۸درصد رشد کرده است. به این ترتیب درآمد این شرکت از هزار و ۵۰میلیارد تومان در اردیبهشت ۱۴۰۲ به هزار و ۳۵۳ میلیارد تومان در این ماه رسیده است.

همچنین مقایسه رقم فروش این شرکت با فروردین ۱۴۰۲ خبر از رشد حدود ۴۶درصدی این عدد می‌دهد. بر خلاف عملکرد روانکارها در بخش فروش، رقم تولید تمام شرکت‌های این صنعت صعودی نبوده است. چراکه مقدار تولید نفت سپاهان در اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت‌به مدت مشابه سال ۱۴۰۲کاهش داشته است. این روند در ماه گذشته نیز تکرار شده بود.

نگاهی به گزارش‌های ماهانه روانکارها حکایت از آن دارد که نفت ایرانول مانند ماه گذشته در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ نیز توانست با افزایش ۳۵.۷ درصدی مقدار تولید نسبت‌به مدت مشابه سال ۱۴۰۲، عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید، نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۲» را از آن خود کند. به این ترتیب ایرانول در اردیبهشت ۱۴۰۳ موفق شد مقدار تولید خود را به ۵۲ هزار و ۴۵ مترمکعب برساند.

نفت پارس نیز در اردیبهشت ۱۴۰۳ توانست مقدار تولید خود را نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۲ حدود ۱۷درصد بالا ببرد و به ۳۹ میلیون لیتر برساند. نفت بهران دیگر شرکتی بود که در اردیبهشت ۱۴۰۳ موفق به افزایش مقدار تولید خود نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۲ شده است. به طوری که رقم تولید این شرکت در این ماه با رشد ۱۵.۸درصدی نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۲ به ۶۰ میلیون و ۹۲۴ هزار لیتر رسیده است.

در مقابل اما مقدار تولید نفت سپاهان در اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲با کاهش کمتر از یک درصدی به ۶۰ هزار و ۷۸۸ تن رسیده است.

اسفند ماه سال گذشته، هیات‌مدیره و مدیرعامل جدید شرکت نفت ایرانول طی بازدید از واحدهای مختلف پالایشگاههای روغن سازی ایرانول در تهران و آبادان ضمن اطلاع از روند انجام امور و وضعیت بخش‌های مختلف ایرانول، نظرات خود را در خصوص بررسی موانع و اقدامات لازم برای توسعه همه جانبه ایرانول و بازگشت ایرانول به جایگاه اصلیش ارائه کردند.

در جریان بازدید، عیسی اسحاقی، مدیرعامل نفت ایرانول و هیات‌مدیره ابراز امیدواری کردند که با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در ایرانول می‌توانیم علاوه بر توسعه همه‌جانبه این شرکت، گام های موثری برای پیشرفت، سربلندی و آبادانی کشور برداریم. اما پس از گذشت تنها یک‌ماه از صحبت‌های مدیرعامل نفت ایرانول، این شرکت موفق شد میزان تولید خود در فروردین‌ماه را با افزایش ۶۹ درصدی به ۴۹میلیون لیتر برساند.

عیسی اسحاقی درباره رشد ۶۹درصدی تولید در نفت ایرانول توضیح داد: میزان فروش مقداری نیز با ۷۶ درصد افزایش از ۲۹میلیون لیتر به ۵۱ میلیون لیتر و مبلغ فروش با ۱۰۰ درصد افزایش از ۶۷۲۰ میلیارد ریال به ۱۳۵۰۰میلیارد ریال و فروش انواع روغن موتور (دیزلی و بنزینی) از ۴.۴میلیون لیتر به ۶.۶ میلیون لیتر با ۵۰درصد افزایش رسیده است.

همچنین شرکت موفق به دریافت گواهینامه استاندارد ISO/IEC 17025 از اداره استاندارد ایران شده است. آزمایشگاه شرکت نفت ایرانول واقع در پالایشگاه روغن‌سازی آبادان، با تلاش و پیگیری واحدهای کنترل کیفیت و آزمایشگاه و توسعه سیستم‌ها و همکاری سایر واحدهای مرتبط، موفق به دریافت گواهینامه این استاندارد گردید.

با دریافت این گواهینامه، شرکت نفت ایرانول، آزمایشگاه پیشرو و موردتائید اداره استاندارد در زمینه آزمون‌های مرتبط با روانکار در استان خوزستان خواهد بود. استاندارد ISO/IEC 17025 باعث ایجاد اعتماد و اطمینان در مشتریان نسبت‌به خدمات ارائه‌شده توسط آزمایشگاه‌ها می‌شود.

با رعایت این استاندارد، آزمایشگاه‌ها می‌توانند اعتبار و قدرت رقابتی خود را در بازار افزایش داده و همچنین مشتریان خود را مطمئن سازند که نتایج آزمون‌ها صحیح و قابل‌اعتماد هستند.

به گزارش انرژی‌پرس، بررسی گزارش‌های فعالیت ماهانه شرکت‌های صنعت روانکار خبر از آن می‌دهد مجموع درآمد چهار روانکار بورسی در اردیبهشت ۱۴۰۳ به رقم چشمگیر هفت هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی فروردین جهش ۴۰.۴درصدی را تجربه کرده است.

همچنین نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که این رقم نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته حدود ۴۰.۶ درصد رشد کرده است. همچنین باید گفت درآمد حاصل از فروش هر چهار روانکار بورسی در اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲افزایش داشته است. البته مقایسه ارقام فروش روانکارها در اردیبهشت با ماه گذشته یعنی فروردین ۱۴۰۲ خبر از افزایش درآمد تمامی شرکت‌های صنعت روانکار پارس می‌دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =