ساماندهی پارکینگ‌های مرز خسروی

سال گذشته رئیس‌پلیس راهور فراجا با اشاره به‌خروج بیش از 2 میلیون نفر از مرزهای کشور برای زیارت اربعین، بیان کرد که‌ 90 درصد زائران از مرزهای زمینی از کشور خارج شده‌اند. امسال نیز دستگاه‌های مرتبط، از جمله پلیس برای ایجاد تمهیدات ترافیکی و ایمنی در این رویداد بزرگ مشغول فعالیت هستند.

اختصاص پارکینگ در مرز مهران

سیدکمال سادات، مدیر کل امنیتی-انتظامی استانداری تهران با اشاره به آمادگی استان تهران برای مراسم اربعین حسینی اظهار کرد: «علاوه‌بر اقدامات لازم برای ناوگان شرکت‌های مسافربری داخلی، اداره کل راهداری نیز با سه شرکت عراقی برای تامین ۱۸۰ دستگاه اتوبوس‌ قرارداد خواهد بست؛ این شرکت‌ها زائرین ما را از تهران تا خود نجف می‌برند.»

وی ادامه داد: «تمام زائرین بیمه خواهند شد؛ یعنی بیمه همان اتوبوس می‌شوند و در طول مسیر تمام تمهیدات امنیتی و انتظامی و تمهیدات ترافیکی و موضوعات انتظامی تا مرز در نظر گرفته می‌شود.»

مدیر کل امنیتی-انتظامی استانداری تهران اضافه کرد: «برای آن دسته از زائرینی که با خودروهای شخصی خودشان عزیمت می‌کنند، تدابیر لازم در مرز مهران پیش‌بینی شده است؛ از جمله این تدابیر اختصاص پارکینگ در مرز است که هزینه‌ای حدود ۴۰ هزار تومان برای آن در نظر گرفته شده است.» وی اضافه کرد: «همکاران ما اقدامات خودشان را برای محافظت از خودروها انجام خواهند داد.»

پایانه خسروی آماده تردد زائران اربعین

یزدان خسروی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه نیز اظهار کرد: «با توجه به‌حجم بالای تردد زائران در ایام اربعین و مشکلات مربوط به ‌جابه‌جایی و مدیریت حمل‌ونقل در مسیر برگشت، وجود یک پایانه رسمی و ساختاریافته در کربلا می‌تواند موجب تسهیل در ساماندهی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، کاهش ازدحام و سردرگمی زائران و ارتقای سطح خدمات ایاب و ذهاب شود.»

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تسهیل تردد زائران اظهار کرد: «کمیته حمل‌ونقل از ابتدای سال تاکنون دو جلسه تشکیل داده و با هماهنگی و همکاری ۲۱ دستگاه اجرایی استان، در راستای ارتقای خدمات به‌زائران اربعین ۱۴۰۴ گام برمی‌دارد.»

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه با اشاره به آغاز زودهنگام اقدامات عمرانی در محورهای مواصلاتی افزود: «عملیات بهسازی و روکش آسفالت و ایمن‌سازی محورها با جدیت از دهه دوم فروردین‌ماه آغاز شده و در مقایسه با سال گذشته، این اقدامات حدود ۴۰ روز زودتر شروع شده‌اند.»

خسروی افزود: «حجم فعالیت‌های انجام‌شده تاکنون، دو برابر مجموع عملکرد سال گذشته بوده است.» مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه با اشاره به پیش‌بینی طرح ترافیکی ویژه اربعین افزود: «با توجه به تجارب سال‌های گذشته و افزایش چشمگیر تردد زائران در ایام اربعین، طرح جامع ترافیکی و پشتیبانی برای مدیریت تردد در محورهای منتهی به مرز خسروی پیش‌بینی و تدوین شده است.»

وی گفت: «این طرح شامل آماده‌سازی زیرساخت‌های جاده‌ای، استقرار اکیپ‌های راهداری، بهسازی مسیرها، ایمن‌سازی نقاط پرحادثه و ساماندهی ناوگان حمل و نقل عمومی برای تسهیل جابه‌جایی زائران است. همچنین با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط، تدابیر ویژه‌ای برای کنترل ترافیک، ارائه خدمات رفاهی و پاسخگویی شبانه‌روزی در ایام اوج بازگشت زائران اندیشیده شده است.»

خسروی تاکید کرد: «استان کرمانشاه به‌ویژه محور پایانه مرزی خسروی، آمادگی کامل دارد تا نقش موثر خود را در مدیریت تردد و خدمات‌رسانی به زائران اربعین ایفا کند.»

آمادگی پلیس برای ماموریت اربعین ۱۴۰۴

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه نیز از آمادگی همه‌جانبه پلیس برای ماموریت اربعین ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: «از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده و در حال انجام آخرین هماهنگی‌ها برای رزمایش بزرگ اربعین هستیم.»

سردار مهدی حاجیان با بیان این‌که کرمانشاه به‌عنوان دروازه کربلا طی سال‌های اخیر پذیرا و میزبان خیل عظیمی از زائران امام حسین (ع) بوده است، گفت: «۶۳۸ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان در مسیر تردد زائران اربعین قرار دارد که همه آن‌ها تحت پوشش ترافیکی و انتظامی برای تسهیل در عبور و مرور زائران و همچنین برقراری امنیت آن‌ها قرار می‌گیرد.»

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه رهپاد و استفاده از آن در ماموریت اربعین سال گذشته گفت: «امیدوارم امسال با همت مسئولان مربوطه دوربین‌های بیشتری در این سامانه نصب شود تا دقیق‌تر آمار ورود و خروج خودروها به‌منظور برقراری نظم ترافیکی و فراهم کردن فضا برای پارک کردن وسایل نقلیه استخراج شود.»

سردار حاجیان همچنین از اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خواستار اختصاص دوربین به‌چند پاسگاه محل تردد زائران شد و گفت: «از هم‌اکنون باید پیش‌بینی‌های لازم برای اربعین صورت گیرد تا در زمان آغاز این رزمایش بزرگ، دغدغه و نگرانی برای کنترل جمعیت و تمهیدات ترافیکی نداشته باشیم.»

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه به‌موضوع پارکینگ خودرو برای زائران اربعین اشاره کرد و گفت: «در این زمینه طی یکی دو سال گذشته اقداماتی انجام گرفته است؛ اما به‌نظر می‌رسد این پارکینگ‌ها به ساماندهی بیشتری نیاز دارند.»

وی افزود: «سال گذشته پیشنهاد دادیم که در ورودی پارکینگ‌ها دوربین‌های هوشمند نصب و محل پارک خودروها را به‌وسیله پیامک به اطلاع زائران برسانند تا در زمان بازگشت سرگردان نشوند؛ اتفاقی که متاسفانه رخ نداد و برخی از زوار در مراجعه به کشور برای پیدا کردن خودرو خود با مشکل مواجه شدند.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =