C۳ XR

بازار هدف سیتروئن C۳ XR در داخل کشور رقابت در میان کراس‌اوورهای اقتصادی است

به‌تازگی گروه خودروسازی سایپا طی خبری اعلام کرد که تست اختصاصی خودرو سیتروئن C۳ XR ویژه خبرنگاران خانم، با هدف تمرکز بر تجربه رانندگی و ارزیابی تخصصی از نگاه کاربرانی است که به‌جنبه‌هایی مانند راحتی، ایمنی، طراحی داخلی و سهولت کاربری اهمیت بیشتری می‌دهند، انجام می‌شود و می‌تواند به شناخت بهتر انتظارات بخش مهمی از جامعه مصرف‌کنندگان کمک کند. این رویداد می‌تواند راهنمای ارزشمندی برای خریداران فراهم کند تا با اطمینان بیشتری خودرو متناسب با نیازهای خود را انتخاب کنند.

در سال جاری گروه خودروسازی سایپا با معرفی و تولید سیتروئن C۳ XR در کارخانه کاشان، گامی تازه در جهت توسعه سبد خودروهای کراس‌اوور برداشت. این خودرو که پیش از این تحت عنوان «سیلک» نیز شناخته می‌شد، حالا چهره‌ جهانی خود را با پلت‌فرم PSA و همکاری دانگ‌فنگ آشکار ساخته است. خودرویی که علاوه‌بر ایجاد تنوع سبد محصول برای نارنجی‌پوشان جاده مخصوص می‌تواند تاثیر مثبتی نیز در تنوع خودروهای کراس‌اوور در بازار داخل با ژن فرانسوی داشته باشد. از همین رو در ادامه نگاهی کوتاه به ویژگی‌های فنی و وضعیت بازار این محصول جدید نارنجی‌پوشان خواهیم داشت؛

سیتروئن C۳ XR چه در زیر کاپوت دارد؟

C۳ XR به یک پیشرانه ۱.۲ لیتری ۳ ‌سیلندر توربوشارژ مجهز شده است که می‌تواند ۱۱۶ اسب‌بخار قدرت و ۱۹۰ نیوتون‌متر گشتاور تولید کند. قدرت تولیدی در موتور به‌کمک یک جعبه‌دنده ۶ ‌سرعته دوکلاچه (گیربکس DCT ساخت Getrag) به سرچرخ‌ها منتقل می‌شود.

بر اساس آن‌چه که نارنجی‌پوشان جاده‌مخصوص اعلام کردند مصرف سوخت ترکیبی بین ۵.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. مصرف سوخت این خودرو بیانگر برنامه‌ریزی گروه خودروسازی سایپا برای کاهش مصرف سوخت در سبد محصولات خود براساس رعایت استانداردهای زیست‌محیطی و تلاش برای بهبود مصرف سوخت خودروهاست.

سیتروئن C۳ XR روی پلت‌فرم PF۱ گروه PSA ساخته شده است؛ پلت‌فرمی که در پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C۳ که در گذشته نه چندان دور در خطوط تولید ایران‌خودرو و سایپا و بازار خودرو کشور حضور داشتند، استفاده شده است. تعلیق مک‌فرسون در جلو و تورشن‌بیـم در تعلیق عقب خودرو طراحی شده‌ است. سیتروئن C۳ XR تولید کارخانه کاشان، نشان از تحولی جدید در استراتژی سایپا برای تولید کراس‌اوور اقتصادی دارد.

سیتروئن «C۳ XR»؛ رقبا را به چالش می‌کشد

سیتروئن C۳ XR چه امکاناتی دارد؟

سیتروئن C۳-XR از نظر تجهیزات رفاهی و ایمنی در جایگاهی قابل‌توجه نسبت به‌رقبا قرار دارد. در بخش رفاهی، تجهیزاتی مانند نمایشگر ۹ اینچی مولتی‌مدیا، سانروف، صندلی‌های برقی ترکیبی چرم و پارچه، شارژر مخصوص سرنشینان عقب، گرم‌کن صندلی جلو، سیستم ورود بدون کلید (PEPS)، فرمان دی‌کات، دوربین و سنسور عقب، کروزکنترل، سنسور باران و آینه‌های تاشو برقی، تجربه‌ای کامل و مدرن از رانندگی را به‌ارمغان می‌آورند. برای زیبایی بیشتر، از رینگ‌های آلومینیومی ۱۶ اینچی دو رنگ استفاده شده که ظاهر خودرو را اسپرت‌تر و جوان ‌پسندتر کرده است.

در حوزه ایمنی نیز، این خودرو با تجهیز به کیسه‌های هوای جلو، جانبی و پرده‌ای، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (ESC)، سیستم پایش فشار باد لاستیک‌ها، ترمز کمکی در سربالایی و هشدار کمربند ایمنی برای تمامی سرنشینان، یکی از ایمن‌ترین گزینه‌ها در رده خود محسوب می‌شود.

قیمت رسمی کارخانه هنوز اعلام نشده؛ اما برآوردها نشان می‌دهد سایپا قیمت زیر ۱.۵ میلیاردتومان را هدف قرار داده است. درمقایسه، نسخه وارداتی چینی این کراس‌اوور در بازار چین حدود ۱۶ هزار دلار (تقریبا ۱.۲ میلیارد تومان با نرخ آزاد فعلی) قیمت‌گذاری شده است.

سیتروئن «C۳ XR»؛ رقبا را به چالش می‌کشد

رقبا و وضعیت بازار سیتروئن C۳ XR

باتوجه به این‌که سیتروئن C۳ XR کراس‌اوور ساب‌کامپکت شناخته می‌شود و این کلاس خودرویی در بازار کشور طرفدار زیادی دارد، رقبای این محصول کراس‌اوور جدید ایران‌خودرو با پلت‌فرم PF۱ یا همان ری‌را و ام‌وی‌ام ایکس ۳۳ کراس است.

باتوجه به‌این‌که گروه خودروسازی سایپا در گذشته محصولاتی از برند سیتروئن را به‌بازار عرضه کرده که از نظر کیفیت، اعتبار قابل توجهی در میان مشتریان داشته و اعتماد آن‌ها را کاملا به‌خود جلب کرده، با ورود سیتروئن C۳ XR به‌بازار رقابت برای سایر محصولات سخت‌تر خواهد شد.

بازار هدف سیتروئن C۳ XR در داخل کشور رقابت در میان کراس‌اوورهای اقتصادی است و با توجه به‌شرایط فعلی بازار خودرو، اگر قیمت این محصول کمتر از ۱.۵ میلیاردتومان باشد، می‌تواند سهم فروش قابل توجهی را کسب کند.

با این حال، موفقیت این محصول درمقایسه با برخی خودروهای چینی و غیرچینی وارداتی جدید که فاقد پشتیبانی قطعات‌یدکی و خدمات پس از فروش مناسب هستند، بهتر و بیشتر است. نارنجی‌پوشان جاده‌مخصوص با تکیه بر شبکه قوی خدمات پس از فروش می‌توانند در کلاس «کراس‌اوورهای اقتصادی» نیز بازار خودرو کشور را تامین کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =