کی‌ام‌سی ایگل و جک جی 4

جک جی ۴ نیز با قیمت در کارخانه ۹۳۲ میلیون‌تومان در بازار ۹۷۵ میلیون‌تومان ارزش دارد. بر این اساس دوقلوهای ناهمسان کرمان‌موتور از نظر جایگاه، در بازار شرایط بهتری دارند. کی‌ام‌سی ایگل و جک جی ۴ برای افرادی که به‌دنبال سدانی باکیفیت هستند که مجبور نباشند به‌صورت دائم برای تعمیر یا تعویض بی‌مورد قطعات به‌تعمیرگاه مراجعه کنند، انتخاب مناسبی است

این روزها خرید یک خودرو خانوادگی، باکیفیت و کم‌دردسر در اولویت بسیاری از خانواده‌های ایرانی است. در بازه قیمتی یک‌میلیارد تومان، خودروهایی قرار دارند که نسبتا اقتصادی بوده و دارای سطح امکانات رفاهی قابل قبول و مناسبی برای مصارف شهری هستند. تا چندی پیش محصولات دو خودروساز بزرگ کشور، در این بازه قیمتی حضور داشتند؛ اما باتوجه به این‌که اخیرا افزایش قیمت محصولات دو خودروساز بزرگ تایید شده، تنها گزینه‌های باکیفیت و کم‌دردسر زیر یک میلیارد تومان در کلاس سدان‌ها (بهترین گزینه خرید یک خودرو خانوادگی) کی‌ام‌سی ایگل و جک جی ۴ هستند.

چرا ایگل و جی ۴؟

تا چندی پیش در بازه قیمتی زیر یک میلیارد تومان در کلاس سدان‌ها، شاهد حضور چهار خودرو کی‌ام‌سی ایگل، جک جی ۴، سایپا شاهین اتوماتیک پلاس و تارا اتوماتیک V۴ بودیم. اما پس از اعمال افزایش قیمت محصولات دو خودروساز بزرگ، تنها گزینه‌هایی که این روزها زیر بازه یک میلیارد تومان قرار داشته و ارزش خرید بالایی دارند، کی‌ام‌سی ایگل و جک جی ۴ هستند.

البته خودروهایی مانند تارا اتوماتیک V۴ و فردا ۵۱۱ هر دو در کلاس سدان‌های با کیفیت کرمان‌موتور قرار دارند؛ اما سدان گروه صنعتی ایران‌خودرو و سدان فردا موتورز، هر دو قیمتی بالاتر از یک میلیارد تومان دارند.

این درحالی است که با در نظر گرفتن کیفیت ساخت بالاتر، دوقلوهای ناهمسان کرمانی‌ها همچنان در بازه قیمتی زیر یک میلیاردتومان قرار دارند. با در نظر گرفتن ویژگی‌هایی مانند طراحی جوان‌پسند، سطح امکانات رفاهی مناسب، موتور تنفس‌طبیعی و کم‌دردسر، هزینه نگهداری پایین و خدمات پس از فروش مناسب، این دو سدان کرمانی‌ بهترین گزینه در این بازه قیمتی به‌شمار می‌روند.

سدان‌هایی در بازه قیمتی یک میلیارد تومان

این روزها قیمت کارخانه هر دو خودرو تارا اتوماتیک V۴ و فردا ۵۱۱ بالاتر از یک میلیارد تومان است. این موضوع سبب شده است قیمت بازار این دو سدان نیز فراتر از قیمت کارخانه رفته و همین مساله، خرید را برای افرادی که به‌دنبال گزینه‌هایی نسبتا اقتصادی هستند، دشوار می‌سازد.

اکثر مشتریان برای خرید این دسته از خودروها، از تسهیلات بانکی و بودجه شخصی خود استفاده می‌کنند و همین مساله سبب شده است تارا اتوماتیک V۴ و فردا ۵۱۱ دیگر به آسانی در دسترس این دسته از مشتریان قرار نگیرند. اما از آن‌جا که استراتژی کرمان‌موتور همواره برپایه و اساس جذب همه مشتریان در اقشار مختلف جامعه است، کی‌ام‌سی ایگل و جک جی ۴ همچنان در بازه قیمتی زیر یک میلیارد تومان حضور دارند. این مساله به‌معنای جایگاه پایدار هر دو سدان کرمانی‌ها در بازار بوده که درنهایت به‌محبوبیت آن‌ها می‌افزاید.

مقایسه دوقلوهای کرمانی با رقبا

تارا اتوماتیک V۴ و فردا ۵۱۱ هر دو خودروهایی تنفس‌طبیعی و دارای موتور ۴ سیلندر ۱.۶ و ۱.۵ لیتری ۱۶ سوپاپ با گیربکس اتوماتیک AT و دوکلاچه هستند. هر دو خودرو آپشن‌ها و امکانات رفاهی قابل قبولی دارند؛ اما از نظر قیمتی با چنین مشخصات فنی و سطح امکانات رفاهی و ایمنی، ارزشی بالاتر از یک میلیارد تومان دارند. این درحالی است که کی‌ام‌سی ایگل و جک جی ۴ هر دو دارای موتور ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس‌طبیعی مزین به گیربکس CVT و سطح آپشن قابل قبول هستند.

این دو خودرو کرمانی از نظر مشخصات فنی با دو سدان دیگر بازار داخلی در یک سطح قرار دارند و از نظر امکانات رفاهی و ایمنی نیز هم‌تراز هستند. اما جالب است که هر دو سدان کرمانی‌ها در بازه قیمتی زیر یک میلیارد تومان قرار دارند. این به‌معنای احترام به‌مشتری و کمک به‌افرادی است که قدرت خرید خودروهای بالاتر از یک‌میلیاردتومان را ندارند.

شاید اختلاف قیمتی دوقلوهای ناهمسان کرمان‌موتور با دو سدان مذکور در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون‌تومان باشد که البته این رقم برای بسیاری از اقشار جامعه، قابل توجه بوده و تامین آن برای‌شان سخت و دشوار است.

انتخاب‌های کم‌دردسر

چرا کی‌ام‌سی ایگل و جک جی ۴ نسبت به دو سدان تارا اتوماتیک V۴ و فردا۵۱۱ کم‌دردسرتر هستند؟ پاسخ را باید در ساختار فنی هر دو سدان کرمانی جست‌وجو کرد. تارا اتوماتیک V۴ مجهز به‌موتور ۱.۶ لیتری ۱۶ سوپاپ معروف پژو یعنی TU۵ است که در برخی از شرایط استهلاک و خرابی بالایی را ایجاد می‌کند. این پیشرانه متناسب با شرایط جوی ایران طراحی نشده است.

همچنین خودرو فردا ۵۱۱ با وجود آن‌که محصول کمپانی چانگان بوده و یکی از قابل قبول‌ترین سدان‌های بازار داخلی است، اما به‌دلیل هماهنگی با گیربکس دوکلاچه، افرادی که در شهر تردد زیادی دارند، به‌دلیل چنین ساختار فنی در بلندمدت با خرابی گیربکس و افزایش هزینه نگهداری خودرو مواجه می‌شوند.

اگر بخواهیم نگاهی تیزبینانه به‌بازار سدان‌های داخلی، در بازه قیمتی یک میلیارد تومان داشته باشیم، بهترین شرایط پایدار متعلق به دوقلوهای ناهمسان کرمان‌موتور است. تارا اتوماتیک V4 با قیمت در کارخانه یک‌میلیارد و 103 میلیون و 773 هزارتومان عرضه می‌شود

بر این اساس کی‌ام‌سی ایگل و جک جی ۴ هر دو دارای یک موتور ۴ سیلندر ۱۴۹۹ سی‌سی مزین به ۱۶ سوپاپ در سرسیلندر هستند. این موتور به‌لطف ساختار VVT می‌تواند حداکثر ۱۰۴.۵ اسب‌بخار قدرت را در ۶ هزار آرپی‌ام (دور در دقیقه) و ۱۳۷ نیوتون‌متر گشتاور را در ۴۸۰۰ آرپی‌ام به‌ارمغان ‌آورد.

جالب است بدانید که ساختار این موتور بسیار مشابه ساختار موتور ۱.۶ لیتری تنفس‌طبیعی ۱۶ سوپاپ هیوندای، یعنی گاماست که روی اکسنت نصب شده است.

به‌لطف چنین ساختار فنی و کیفیت ساخت بالای موتور و قطعات اصلی، موتور ۱.۵ لیتری کی‌ام‌سی ایگل و جک جی ۴ جزو کم‌دردسرترین و کم‌استهلاک‌ترین موتورهای تنفس‌طبیعی ایران به‌حساب می‌آیند. همچنین نسبت قدرت و گشتاور به‌حجم موتور در این دو خودرو در سطحی قرار دارد که پیشرانه تحت‌تنش و فشار نبوده و همین مهم سبب برتری این قوای محرکه می‌شود.

گیربکس CVT نیز به‌لطف ساختار نرم‌افزاری جدید، قابلیت‌های دستی یا منوال را در اختیار راننده قرار می‌دهد که کیفیت رانندگی را در سطح بالایی نگه می‌دارد.

در زمان خرید خودرو، پس از بررسی قیمت، توجه به‌کیفیت خدمات پس از فروش بسیار اهمیت دارد. در این بخش نیز کرمان‌موتور هیچ چیز نه تنها برای این دو سدان، بلکه برای تمامی محصولات خود کم نگذاشته است.

این موضوع سبب می‌شود ضریب اعتماد به خرید دوقلوهای ناهمسان کرمانی‌ها افزایش یابد و این دو خودرو، در اولویت خرید در بازه قیمتی زیر یک میلیارد تومان قرار گیرند.

جایگاه دو سدان کرمانی در بازار

اگر بخواهیم نگاهی تیزبینانه به‌بازار سدان‌های داخلی، در بازه قیمتی یک میلیارد تومان داشته باشیم، بهترین شرایط پایدار متعلق به دوقلوهای ناهمسان کرمان‌موتور است. تارا اتوماتیک V۴ با قیمت در کارخانه یک‌میلیارد و ۱۰۳ میلیون و ۷۷۳ هزارتومان عرضه می‌شود. قیمت بازار آزاد این خودرو (که این روزها روند کاهشی دارد) یک‌میلیارد و ۱۵۳ میلیون‌تومان است. خودرو فردا ۵۱۱ نیز با قیمت در کارخانه یک‌میلیارد و ۱۰۰ میلیون‌تومان عرضه می‌شود.

این خودرو در بازار آزاد با روند کاهش بها روبه‌رو شده و حدودا یک‌میلیارد و ۳۵ میلیون‌تومان ارزش دارد. به‌عبارت دیگر هر دو سدان مذکور در بازه قیمتی بالاتر از یک‌میلیاردتومان قرار داشته و شرایط ثابت و پایداری هم ندارند؛ به‌ویژه فردا ۵۱۱ که ۶۵ میلیون‌تومان از قیمت کارخانه ارزش پایین‌تری دارد. این درحالی است که کی‌ام‌سی ایگل با قیمت در کارخانه ۹۹۲ میلیون‌تومان در بازار یک‌میلیارد و ۲۰۰ میلیون‌تومان ارزش دارد.

جک جی ۴ نیز با قیمت در کارخانه ۹۳۲ میلیون‌تومان در بازار ۹۷۵ میلیون‌تومان ارزش دارد. بر این اساس دوقلوهای ناهمسان کرمان‌موتور از نظر جایگاه، در بازار شرایط بهتری دارند.

کی‌ام‌سی ایگل و جک جی ۴ برای افرادی که به‌دنبال سدانی باکیفیت هستند که مجبور نباشند به‌صورت دائم برای تعمیر یا تعویض بی‌مورد قطعات به‌تعمیرگاه مراجعه کنند، انتخاب مناسبی است.

مصرف سوخت و هزینه نگهداری پایین و بهینه و دردسر و خرابی بسیار کم، سبب شده است این دو خودرو به‌چنین جایگاهی دست یابند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =