علی زراندوز

علی زراندوز در سرمقاله روز " سه‌شنبه ۸ مهرر۱۴۰۴ " روزنامه دنیای خودرو، به موضوع « ضرورت استفاده بیشتر از تابلوهای پیام متغیر (VMS)» پرداخت

عضو شورای سردبیری روزنامه دنیای خودرو در این باره نوشت :

امروزه در معابر شهری و بین شهری، تابلوهای راهنمایی‌ورانندگی تنها یک علامت فلزی در کنار مسیر به‌شمار نمی‌روند؛ بلکه از آن‌ها به‌عنوان زبان نظم و ایمنی در شبکه معابر یاد می‌شود. هر تابلو راهنمایی‌ورانندگی که بر سر تقاطعی نصب شده است، می‌تواند سرنوشت یک خودرو و سرنشینان آن را تغییر دهد. برخی آمارهای بین‌المللی نشان می‌دهد هر چه کیفیت تابلوهای راهنمایی‌ورانندگی نصب‌شده در طول یک مسیر مشخص بهتر باشد، نرخ خطاهای انسانی که منجر به تصادف می‌شود کمتر خواهد بود.

این علائم، اطلاعاتی را به رانندگان منتقل می‌کنند که سبب می‌شود آن‌ها بتوانند تصمیم‌های درست و ایمن‌تری اتخاذ کنند. حتی در مواردی که تصادف و برخوردی به‌دلیل عدم‌وجود تابلوهای راهنمایی‌ورانندگی یا نقص در وضعیت آن‌ها رخ دهد، قربانیان می‌توانند از ارگان‌های مسئول به‌عنوان مسئول نگهداری از این تابلوها شکایت کنند.

در همین زمینه، رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با بیان این‌که در سال جاری یک‌هزار و ۶۴۶ فقره تصادف جرحی به‌خاطر تغییر مسیر ناگهانی در پایتخت رخ داده است، بیان کرد که تغییر مسیر ناگهانی و دنده‌عقب رفتن در بزرگراه‌ها، از مهم‌ترین علل تصادفات در بزرگراه‌هاست که با نصب تابلوهای هدایت مسیر، می‌توان از این رویدادهای ناگوار جلوگیری کرد.

وی در ادامه تاکید کرد که به همین دلیل، ساماندهی تابلوهای هدایت مسیر در حال بررسی هستند و در سال ۱۴۰۴، ۳۶۸ تابلو جدید در بزرگراه‌ها نصب شده است.

همچنین در این رابطه، یکی از انواع تابلوهای راهنمایی‌ورانندگی که از آن در کشورهای دیگر جهان درمقایسه با کشور ما استفاده بیشتری می‌شود، تابلوهای راهنمایی‌ورانندگی پیام متغیر یا «VMS» (مخفف عبارت Variable message signs) است. این تابلوهای الکتریکی با انتشار پیام‌های متغیر و قابل تغییر در هر لحظه، هشدارهای لحظه‌ای به رانندگان ارائه داده و حتی پلیس به کمک آن‌ها می‌تواند سرعت مجاز در یک مسیر را بسته به شرایط موجود، کاهش یا افزایش دهد.

به‌عبارت دیگر تابلوهای پیام متغیر ((VMS از جمله ابزارهای کنترل ترافیک هستند که در مسیرهای مختلف به‌منظور کنترل ترافیک، اصلاح جریان ترافیک و اطلاع‌رسانی به‌رانندگان به‌کار می‌روند. همان‌طور که بیان شد، به‌طور معمول از این تابلوها برای منتقل کردن پیام‌های لحظه‌ای به‌رانندگان استفاده می‌شود.

برای مثال این امکان وجود دارد که ترافیک مسیر، تصادفات و حوادث احتمالی و اطلاعات دیگر به‌صورت لحظه‌ای از طریق پیام‌های موجود روی این تابلوها به سرنشینان خودروها اطلاع داده شود. البته با پیشرفت تکنولوژی سال‌هاست این تابلوها از شکل سنتی در حال تبدیل شدن به تابلوهای LED هستند که مدل‌های LED شامل تابلوهای تک‌رنگ و رنگی است.

با وجود توجه مسئولان ترافیکی در دهه ۹۰ شمسی به استفاده از این تابلوهای مدرن راهنمایی‌ورانندگی در شهرها و معابر بین شهری، این روزها کمتر شاهد استفاده و نصب تابلوهای پیام متغیر VMS)) در معابر شهری و بین شهری هستیم.

لازم به‌ذکر است که تحقیقات نشان داده است استفاده از تابلوهای محدودیت سرعت متغیر «Variable Speed of Light» که به اختصار «VSL» نامیده می‌شود، در محورهای شریانی کشور می‌تواند در افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای بسیار اثرگذار باشد.

و سرانجام این‌که تجربه استفاده گسترده از این تابلوهای ترافیکی در برخی کشورهای جهان می‌تواند چراغ راه مسئولان در حوزه راهنمایی‌ورانندگی و دیگر نهادهای مربوطه در استفاده هرچه بیشتر از آن‌ها برای افزایش ایمنی خودروها و کاهش آمار تصادفات باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =