نمایشگاه بین‌المللی خودرو آمریکای شمالی (دیترویت) ۲۰۱۹

اینفنیتی نیز قرار است از حالت لوکس خارج شود و من‌بعد به‌عنوان برند تمام برقی نیسان فعالیت خود را ادامه دهد. در این میان کانسپت دیترویتی این برند به نام QX نشان‌دهنده ایده‌هایی است که آنها از تولید یک کراس‌اوور برقی میان سایز در سردارند.

به گزارش «اخبار خودرو»، نمایشگاه بین‌المللی خودرو در آمریکایی شمالی (NAIAS) رویدادی سالانه است که معمولا در ماه ژانویه و در کوبو سنتر دیترویت میشیگان برگزار می‌شود. این رویداد سالانه که تا سال ۱۹۸۹ با نام نمایشگاه خودرو دیترویت شناخته می‌شد، امروزه از معدود نمایشگاه‌های خودرو جهان است که به تایید انجمن بین‌المللی تولیدکنندگان وسایل نقلیه موتوری رسیده است.

این رویداد دو هفته‌ای از چهار بخش ثابت تشکیل شده و همه ساله به ترتیبی مشخص برگزار می‌شود. دو روز آغازین این نمایشگاه به بازدید مطبوعات اختصاص دارد و نمایندگان خبرگزاری‌های مختلف جهان که پیش از این برای حضور در این رویداد ثبت‌نام کرده‌اند، به بازدید از محصولات مختلف خودروسازان بزرگ جهانی می‌پردازند.  

منافع حاصل از این مراسم صرف خیریه‌های محلی کودکان می‌شود. در سال‌های ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵ خیریه نمایشگاه دیترویت ۱۷هزاروپانصد بازدیدکننده داشت که با فروش بلیت‌های ۴۰۰دلاری این مراسم در مجموع ۷میلیون‌دلار برای خیریه‌ها جمع‌آوری شد.

هفته دوم نمایشگاه دیترویت هم به بازدید عموم اختصاص دارد. نمایشگاه امسال از چهاردهم تا بیست‌وهفتم ژانویه (۲۴ دی تا ۷ بهمن) برگزار می‌شود. در اینجا نگاهی می‌اندازیم به برخی از خودروهایی که در روزهای نخست این رویداد مهم خودرویی رونمایی شده‌اند.

۱- نیسان IMs کانسپت

معرفی کانسپت برقی دیگری از سوی نیسان نشان‌دهنده این است که آنها اهداف زیادی برای تولید این نوع از خودروها دارند. اما در مورد IMs باید گفت که آنها ترکیبی از دو سگمنت کراس‌اوور و خودروهای سواری را در این خودرو ارائه کرده‌اند که می‌تواند به‌نوعی از آن به‌عنوان آینده جوک نگاه کرد.

باوجود ارتفاع بیشتر این خودرو از سطح زمین، اما طراحان با زیرکی توانسته‌اند که ترکیب یک خودرو سدان را در ظاهر این خودرو بگنجانند. شاید نمونه این سبک را در ولوو S۶۰ کراس‌کانتری دیده بودیم، اما معرفی این مفهومی از سوی نیسان باعث می‌شود که دیگر خودروسازان نیز کمک به فکر استفاده از چنین ایده‌ای بیفتند.

۲- کانسپت برقی اینفنیتی QX

اینفنیتی نیز قرار است از حالت لوکس خارج شود و من‌بعد به‌عنوان برند تمام برقی نیسان فعالیت خود را ادامه دهد. در این میان کانسپت دیترویتی این برند به نام QX نشان‌دهنده ایده‌هایی است که آنها از تولید یک کراس‌اوور برقی میان سایز در سردارند.

نمونه تولید انبوه این خودرو می‌تواند آغازکننده راهی جدید برای اینفینتی به‌عنوان نخستین محصول تمام برقی آنها باشد. اما آنچه که از طراحی این خودرو می‌توان برآورد کرد این است که طراحان سعی کرده‌اند که روح طراحی‌های مینیمال اما تیز ژاپنی را در بدنه این خودرو به‌کار ببرند. اما هدف از اینفنیتی صرفا معرفی طراحی ظاهری خودرو برقی‌اش نبوده، بلکه در اتاق این مفهومی فناوری‌های زیادی به‌کاررفته است.

۳- معرفی بزرگترین سدان کیا در دیترویت

بالاخره رونمایی رسمی از تلورید در دیترویت انجام شد و حالا ما می‌توانیم با دقت بیشتری روی جزئیات تصاویر منتشرشده از این خودرو بحث کنیم. بله این نمونه تولید انبوه از بزرگترین شاسی‌بلند کیا است. کیا باید خیلی خوشحال باشد که هیوندای پلت‌فرم پالاسید را بالاخره در اختیارش قرار داده و توانسته با سبک طراحی خودش شاسی‌بلندی برای سودآوری بیشتر طراحی کند.

در کلیات طراحی این خودرو بیش از هر چیزی تضاد با دیگر محصولات کیا مشهود است، اما وقتی وارد جزئیات شوید، قانع خواهید شد که قرار است جزئیات این خودرو در دیگر محصولات کیا تکرار شود. اما به‌هرحال تلروید برای رقابت با شاسی‌بلندهای آمریکایی نیاز داشته که ظاهر کمی زمخت‌تر و پر ابهت‌تر از برادران کوچک‌تر خود داشته باشد.

۴- نسخه تغییرشکل‌یافته فولکس‌واگن پاسات

بالاخره فولکس‌واگن مشخص کرد که برای سودآوری بیشتر از پاسات چه نقشه‌ای کشیده است. فولکس‌واگن برخلاف دیگر شرکت‌هایی که در نمایشگاه بین‌المللی آمریکای شمالی حاضرشده بودن، اقدام به معرفی نسل جدیدی از هیچ خودرواش نکرده، بلکه فقط مقداری ظاهر پاسات را تغییر داده است. این خودرو کماکان از پلت‌فرم MQB گروه استفاده می‌کند و حتی در ابعادش نیز تغییر آن‌چنانی دیده نمی‌شود. مهم‌ترین تغییرات اعمال‌شده را می‌توان در زاویه سقف، سپرها، چراغ‌ها، جلوپنجره و بخشی از صندوق‌عقب مشاهده کرد. در کل فولکس‌واگن خیلی سعی کرده که به مشتری ثابت کند این خودرو نسل جدیدی از پاسات است، اما هرگز این اتفاق نیفتاده است.

۵- تویوتایی برای لذت بیشتر از رانندگی

پیش از اینکه تویوتا به بزرگ‌ترین تولیدکننده خودرو در جهان تبدیل شود، تاکید بیشتری روی تولید خودروهایی داشت که عطش سرعت را فروکش می‌کند. حال که جایگاه تویوتا متنزل شده، به نظر می‌رسد که آنها قصد دارند مسیری که درگذشته طی کرده بودند را دوباره ادامه دهند.

سوپرا جدید هرچند که به کمک ب‌ام‌و تولید می‌شود، اما نشانه خوبی است از بازگشت این برند به اصل خود. در نمایشگاه دیترویت مشخص شد که ۹۰۰ دستگاه اول این خودرو که در سال جاری میلادی تولید خواهند شد به بازار اروپا اختصاص پیدا خواهند شد. همچنین ۹۰ دستگاه از این خودرو به‌عنوان A۹۰ و به‌صورت ویژه تولید خواهد شد که ویژگی‌هایی خاصی دارند.

۶- معرفی اکسپلورر جدید در دیترویت

عمده محصولاتی که در دیترویت رونمایی شدند را پیش از از پرده‌برداری شناسایی کرده بودیم. در مورد اکسپلورر این قضیه شدت بیشتری داشت. همان‌طور که می‌دانید فورد عمده تمرکز خود را روی تولید شاسی‌بلندها متمرکز کرده است.

اکسپلورر از قدیم یکی از مهم‌ترین بازیگران قدبلند فورد در بازارهای مختلف بوده است و برای موفقیت برنامه جدیدشان این خودرو نیز باید موفقیت زیادی را کسب کند. خودرو معرفی‌شده در نمایشگاه بین‌المللی آمریکای شمالی تا حد زیادی این قابلیت را دارد و باوجوداینکه به‌نوعی حس دژا-وو یا آشناپنداری برای هر بیننده‌ای برمی‌انگیزد، اما می‌توان چند المان مدرن و اسپرت نیز در جزئیات طراحی آن مشاهده کرد.

۷- خودرو تمام برقی کادیلاک

به‌غیراز XT۶ کادیلاک از نخستین محصول تمام برقی خود نیز رونمایی کرد. این خودرو قرار است اولین محصولی باشد که از پلت‌فرم تمام برقی گروه جنرال‌موتورز استفاده می‌کند. هنوز نام این محصول مشخص نشده، اما استفاده از جلوپنجره بزرگ و ورودی‌های هوایی کناری نشان از توان فنی بالای این خودرو باوجود برقی بودن و عدم نیاز به خنک‌کنندگی آن‌چنانی موتورهای آن است.

البته ممکن است که طراحان با قراردادن این ورودی‌های هوای تیز، نظر مشتریان بیشتری را به سمت این خودرو جلب کنند. استفاده از دستگیره‌های پنهان روی درب و گرافیک بسیار ریز چراغ‌ها نشان‌های دیگری از این تفکر هستند. به هر سوی جنرال‌موتور می‌خواهد برند کادیلاک را باقدرت وارد دنیای برقی‌ها کند و مفهومی معرفی‌شده در دیترویت می‌تواند شروع این جریان باشد.

۸- نمای نزدیک‌تر از کراس‌اوور لوکس کادیلاک

با معرفی XT۶ کادیلاک توانست فاصله ایجادشده بین سدان‌های لوکس و شاسی‌بلندهایی را تاحدی کمتر کند. خودرو به نمایش گذاشته‌شده در نمایشگاه خودرو آمریکای شمالی کراس‌اوور هفت سرنشینه‌ای است که درست در بین اسکالید و XT۵ قرار می‌گیرد.

طراحی خاص و اسپرت آن را می‌توان نشات گرفته از اسکالا دانست که در بخش جلوپنجره شباهت زیادی به یکدیگر دارند. در نمای پشتی استفاده درست از خط ایجادشده توسط چراغ‌های عقب باعث شده که ابهت بیشتری به این خودرو طویل داده شود.

در نمای کناری نیز گلگیرهای پف‌کرده و خط جانبی عمیق این خودرو تاثیر زیادی بر جلوه اسپرت آن گذاشته است. درمجموع XT۶ را می‌توان رقیب سرسختی برای امثال آئودی دانست.

۹- گشتاور ۱۳۵۵ نیتون‌متری برای دوج رم HD

نسخه‌های هیوی‌دیوتی از دوج رم درحالی به نمایشگاه بین‌المللی آمریکای شمال آمده‌اند که می‌توان از آنها به‌عنوان قوی‌ترین‌ها در سگمنت خودشان یادکرد. رم‌های جدید می‌توانند ۱۴ تن را با خود بکشد و در فضای بارش  ۳ هزار و ۴۸۳ کیلوگرم را حمل کند.

این مشخصات فنی تاثیرگذار به خاطر استفاده از پیشرانه جدید شش سیلندر ۶.۷ لیترای کامینس است که به کمک سوخت دیزل و توربوشارژ ۴۰۰ اسب‌بخار را در دور موتور ۲۸۰۰ و ۱۳۵۵ نیوتن‌متر را در دور موتور ۱۸۰۰ در اختیار می‌گذارد. بنابراین به‌محض فشردن پدال گاز نیروی پیش برنده فوق‌العاده‌ای شمارا در صندلی میخکوب می‌کند. البته نسخه ضعیف‌تری از این خودرو به نام ۳۵۰۰ HD نیز عرضه خواهد شد که توانش به ۳۷۰ اسب‌بخار محدودشده است.

۱۰- نسخه‌های مخصوص پیست از لکسوس RC-F

باوجوداینکه عمده تمرکز غرفه تویوتا در دیترویت روی سوپرای جدید بود، اما برند لوکس این کمپانی نیز بی‌کار نشسته بود و نسخه‌های خاصی از RC-F را در مراسم افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی آمریکای شمالی رونمایی کرد.

این نسخه‌های جدید از گرافیک تغییر پیداکرده‌ای در چراغ‌های جلو و روزتاب‌های خود بهره می‌برند و در زیر سپر نیز تغییراتی برای خشن‌تر شدن چهره این کوپه جذاب رخ‌داده است. همچنین در نمای عقب نیز شاهد استفاده از سپر و چراغ‌های جدیدی هستیم.

در زیر این ظاهر جذاب لکسوس از سیستم تعلیق سفت و سخت‌تری برای چرخ‌های عقب استفاده کرده است که به چسبندگی بیشتر چرخ‌ها کمک می‌کند. همچنین با اعمال برخی تغییرات وزن کلی خودرو نیز کاهش‌یافته است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 8 =