کد خبر: 232097
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴

از روز شنبه اول آذر ماه، ممنوعیت و محدودیت‌های تردد به همراه دیگر پروتکل‌های جدید برای مشاغل و مردم اعلام و اجرایی شده و درصددیم تا از طریق شبکه تلفن همراه بیماران کرونایی را رصد کرده و از تردد آن‌ها به خارج از شهرها، محل کار و دیگر اماکن جلوگیری شود.

به گزارش «اخبار خودرو» به نقل از ایسنا،وزیر راه و شهرسازی گفت: از روز شنبه اول آذر ماه، ممنوعیت و محدودیت‌های تردد به همراه دیگر پروتکل‌های جدید برای مشاغل و مردم اعلام و اجرایی شده و درصددیم تا از طریق شبکه تلفن همراه بیماران کرونایی را رصد کرده و از تردد آن‌ها به خارج از شهرها، محل کار و دیگر اماکن جلوگیری شود.

محمد اسلامی درباره جزییات اعمال محدودیت‌های تردد از شنبه هفته آینده اظهار کرد: با مصوبه جدید ستاد ملی مدیریت کرونا هر کسی که تست کرونای مثبت داشته باشد، حق ندارد از طریق سیستم حمل و نقل عمومی مسافرت کند و بر این اساس به همه بخش‌های حمل و نقل ابلاغ کرده‌ایم که این مصوبه باید به دقت اجرایی شود.

وی افزود: بخش‌های هواپیمایی و ریلی در حال اتصال به سیستم‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند و برخی شرکت‌های ریلی مانند رجا متصل شده و بقیه شرکت‌ها نیز در حال انجام این مرحله هستند. اما در بخش جاده‌ای با توجه به اینکه به عنوان مثال بلیت اتوبوس از گذشته با اسم صادر می‌شد باید سیستم‌شان را راه‌اندازی کنند تا تنها از طریق کد ملی صدور بلیت را انجام دهند.

فرصت یک ماهه به شرکت‌های اتوبوس‌رانی برای اتصال به سامانه وزارت بهداشت

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بر همین اساس تا پایان آذر ماه به  شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای فرصت داده شده تا سیستم‌هایشان را به سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متصل کنند. چرا که ایجاد و اتصال این زیرساخت‌ها در برخی مناطق، استان‌ها و شهرستان‌ها نیازمند زمان بیشتری است.

اسلامی با تاکید بر اینکه این تکلیف و وظیفه به همه زیربخش‌های حمل و نقل ابلاغ شده است تا آن را اجرا کنند، گفت: خواسته های وزیر بهداشت و کمیته‌های مربوط همواره در ستاد ملی کرونا مورد توجه قرار گرفته و تصویب شده است. و از شنبه پروتکل‌های جدیدی شامل محدودیت‌های تردد اجرا می‌شود.

محدودیت تردد کرونایی‌ها با موبایل

وی اضافه کرد: دلیل اجرای محدودیت‌ها از روز شنبه اول آذر ماه این است که وزارت بهداشت باید آمادگی و ظرفیت خودش را از نظر میزان تست‌هایی که می‌خواهد بگیرد، به حداکثر برساند تا غربالگری کامل‌تری انجام  داده و بتواند هر چه سریعتر مبتلایان را در کشور شناسایی کند. نکته مهم اینجاست که به صورت سیستمی بتوانند مبتلایان را از طریق موبایل‌هایشان کنترل و مانیتور کنند تا تردد آن‌ها را محدود کنیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در همین راستا به ما اعلام شده تا از مسافرت‌های آن‌ها با وسائل حمل و نقل عمومی جلوگیری کنیم یا در ترددهایشان به محل کار محدودیت ایجاد شود و پس از شناسایی آن‌ها، از افراد پیرامون‌شان تست گرفته شده و اجازه گسترش زنجیره انتقال داده نشود.

اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا درخواستی از سوی وزارت بهداشت مبنی بر همراه داشتن پاسخ منفی تست کرونا برای کسانی که می خواهند در مسیرهای داخلی با وسائل حمل و نقل عمومی مسافرت کنند، مطرح شده است؟ اعلام کرد: در پروازهای خارجی (ورودی و خروجی) داشتن تست منفی کرونا الزامی بوده و به همه ایرلاین‌ها اعلام شده است اما برای سفرها و پروازهای داخلی الزامی نیست چرا که در شرایط کنونی ظرفیت گرفتن تست و هزینه‌های آن وجود ندارد و به همین دلیل وزارت بهداشت به آن ورود پیدا نکرده و تا کنون غیر از غربالگری و تب‌سنجی خواسته‌ای نداشته است.

وی تاکید کرد: رعایت این پروتکل‌ها و پروتکل‌های جدید برای افراد و شرکت‌های حمل و نقلی ضروری و اجباری است و با کسانی که در اجرای این مصوبات کوتاهی کنند برخورد جدی خواهد شد و برای هر یک از آن‌ها شامل افراد و شرکت‌ها جریمه تعیین شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =