پیرلی با کسب ۸۵ امتیاز، رتبه نخست را در بخش «خودرو و قطعات» از آنِ خود کرد؛ رقمی که حدود ۵۰ امتیاز بالاتر از میانگین این بخش (۳۶ امتیاز) است.از سوی دیگر، «نوکیان» فنلاندی نیز برای سومین سال پیاپی موفق بهحضور در این فهرست شد.
این شرکت اعلام کرده در ارزیابی سال ۲۰۱۹، از مجموع ۲۱ شاخص ارزیابی، در ۲۰ مورد امتیازی بالاتر از متوسط جهانی صنعت قطعات خودرو کسب کرده است.
هیل کورهونن، مدیرعامل نوکیان دراینباره گفت: «مفتخریم که در میان ۱۰ درصد برتر پایدارترین شرکتهای فهرستشده جهان قرار گرفتهایم.
پایداری، هسته اصلی کسبوکار و برند نوکیان تایرز است و از این دستاورد قدردانی میکنیم. تیم جهانی ما همچنان برای تحقق اهداف پایداری تعیینشده تلاش خواهد کرد.»
در میان شرکتهای اروپایی، فقط «پیرلی» و «نوکیان» به این فهرست راه یافتند. در بخش شاخص آسیا و اقیانوسیه نیز نام «بریجستون» و «هنکوک» بهچشم میخورد.
همچنین «هنکوک» بهطور جداگانه در شاخص پایداری کرهجنوبی نیز قرار گرفت. نوکیان هدف خود را «پیشتازی در پایداری از طریق بهبود عملکرد زیستمحیطی محصولات و فرآیندها» عنوان کرده است.
این شرکت اعلام کرد که در سال گذشته، با کاهش ۷ درصدی در میانگین مقاومت غلتشی لاستیکهایش، موفق بهکاهش میزان انتشار دیاکسیدکربن محصولات خود شده است؛ بیآنکه از میزان ایمنی خودرو کاسته شود.
شاخصهای پایداری داوجونز که از سال ۱۹۹۹ فعالیت خود را آغاز کرده، از مهمترین معیارهای ارزیابی عملکرد شرکتها در بازارهای سهام با تمرکز بر پایداری اقتصادی، زیستمحیطی و اجتماعی بهشمار میروند. در ارزیابی سال گذشته، از میان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ شرکت بزرگ از ۶۱ صنعت مختلف، تنها ۱۰ درصد بهعنوان شرکت برتر موفق بهحضور در این فهرست معتبر جهانی شدند.