ايران‌خودرو

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو با اشاره به گستردگی فعالیت گروه صنعتی ایران‌خودرو در سطح کشور و قطعه‌سازی‌های همکار، از برنامه‌ریزی تامین و تزریق واکسن به شبکه گسترده تامین و تولید در همکاری با وزارت بهداشت خبر داد .

به گزارش «اخبار خودرو»،مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو با اشاره به گستردگی فعالیت گروه صنعتی ایران‌خودرو در سطح کشور و قطعه‌سازی‌های همکار، از برنامه‌ریزی تامین و تزریق واکسن به شبکه گسترده تامین و تولید در همکاری با وزارت بهداشت خبر داد و گفت:‌ «در چند روز آینده تزریق واکسن در شرکت‌های تابعه و قطعه‌سازان نیز آغاز خواهد شد و با توجه به استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، شاهد افزایش تزریق واکسن خواهیم بود.» فرشاد مقیمی در حاشیه بازدید امروز و مقارن با روز خبرنگار از مرکز تزریق واکسیناسیون در ایران‌خودرو، جامعه خبرنگاران را چشم مردم توصیف کرد و ضمن تبریک این روز اظهار کرد: «با توجه به اهمیت صنعت خودرو و به‌ویژه ایران‌خودرو در همکاری و تعامل با وزارت بهداشت و با هدف ایجاد محیط امن کاری، واکسیناسیون کارکنان مجموعه را در دستور کار قرار دادیم و تزریق را با روزانه یک‌هزار دوز آغاز کرده‌ایم که به‌زودی به 2هزار دوز افزایش خواهیم داد.» وی تصریح کرد:‌ «با سرعت عمل فعلی، ظرف یک ماه واکسیناسیون کارکنان ایران‌خودرو انجام خواهد شد.» مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو افزود: «ایران‌خودرو براساس وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی خود برای ایجاد آرامش در میان کارکنان و خانواده‌هایشان، حمایت‌های لازم را انجام داده و با ایجاد هشتگ محیط امن کار نسبت به اعمال و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی کوشیده است.» وی با اشاره به اتخاذ تمهیدات لازم برای کاهش زمینه ابتلا به بیماری کرونا در سالن‌های تولیدی، از کنترل و ارزیابی مستمر خطوط تولید خبر داد و گفت: «به محض شناسایی فرد مبتلا، نسبت به آغاز درمان وی اقدام شده و حمایت‌های لازم تا زمان بازگشت به کار صورت گرفته است.»

اشتغال‌زایی 800هزار نفری صنعت خودرو

مقیمی بخش قابل توجهی از اقتصاد کشور را مرتبط با صنعت خودروسازی دانست و گفت: «حدود 800هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم با این صنعت مرتبط هستند که ایمن‌سازی این تعداد، عامل مهمی در گردش چرخ صنعت و ایجاد سلامت در جامعه به شمار می‌رود.» وی از برنامه واکسیناسیون خانواده کارکنان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: «آرامش همکاران و خانواده آنان و وجود محیط امن کاری از اهداف و اولویت‌های اصلی ایران‌خودرو است که با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته به این هدف خواهیم رسید.»

وی تصریح کرد:‌ «ایران‌خودرو در شرایطی که انتظار می‌رفت بیماری کرونا، عامل کاهش تولید خودرو شود، با همکاری و همدلی کارکنان و زنجیره تامین خود ضمن رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، شاهد جهش تولید در دو بخش سواری و تجاری بوده است. افزایش تحویل خودروهای سواری در چهارماهه نخست امسال نسبت به سال قبل، افزایش 50درصدی تولید خودروهای دیزلی و همچنین افزایش 70درصدی تولید موتور سیکلت در همین‌بازه زمانی و در شرایط کرونا حاصل شده است.»

تحویل قریب‌الوقوع تارا به مشتریان

مقیمی از تحویل تارا به مشتریان خبر داد و گفت: «تارا با گیربکس دستی به‌زودی تحویل مالکان می‌شود و تارا با گیربکس اتوماتیک نیز در دو ماه آینده به بازار عرضه خواهد شد. این محصول با ایمنی بالا و چهار ستاره کیفیت به بازار عرضه خواهد شد و استاندارد تصادف عابرپیاده ازجمله وجوه تمایز این خودرو نسبت به سایر محصولات موجود در بازار است.»

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو از توسعه محصولات دیگر ازجمله وانت آریسان خبر داد و گفت: «با تولید این خودرو کار در سایت ایران‌خودرو خراسان، بخشی از نیاز و مشکلات بازار رفع خواهد شد.» وی افزود: «‌رانا با گیربکس نیمه‌اتوماتیک را نیز امسال عرضه خواهیم کرد و با توجه به استقبال و نیاز بازار، گیربکس نیمه‌اتوماتیک در سایر محصولات ازجمله سمند نیز به کار خواهد رفت؛ سمند با گیربکس نیمه‌اتوماتیک شش‌سرعته از دیگر محصولاتی است که در آینده نزدیک به تولید خواهد رسید. تولید دنا با گیربکس شش‌سرعته دستی نیز به‌زودی آغاز خواهد شد.»

رونمایی کراس‌اوور جدید مدرن ایران‌خودرو

مقیمی از رونمایی کراس‌اوور جدید مدرن ایران‌خودرو در پایان شهریورماه خبر داد و گفت: «تولید این محصول نوید خوبی برای صنعت خودرو کشور است؛ محصولات جدید و توسعه‌یافته ایران‌خودرو با کیفیت و تنوع بالا و امکانات مدرن، مسیر بازارهای خارجی و صادراتی را هموار خواهند کرد.» وی درعین‌حال تاکید کرد: «اقدامات صورت‌گرفته در شرایط سخت تحریم و کرونا دستاوردهای قابل توجهی در پی داشته است که حاصل همت و تلاش مجموعه کارکنان گروه صنعتی ایران‌خودرو،‌ تعامل مناسب با وزارت صمت و سازمان‌ها و نهادهای مرتبط مانند گمرک و هواپیمایی است که همواره در شرایط سخت در کنار ما بوده‌اند.» مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، وضعیت تحویل خودرو به مشتریان را بهتر از گذشته توصیف کرد و گفت: «نه‌تنها کاهشی در عرضه خودرو به بازار نداشته‌ایم، بلکه در سال جاری عرضه به بازار افزایش قابل توجهی یافته است.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha