سیستم هوشمند کانتیننتال

سنسورهای جدید بررسی دما و فشار که به‌ تازگی از سوی کانتیننتال برای هوشمندسازی تایرهای کشاورزی معرفی شده‌اند، برای اولین ‌بار در انگلستان روی یک دستگاه ماشین سمپاشی خودکار از برند سام مدل هوریزون ۴۰۰۰ مورد استفاده قرار گرفت.

به گزارش «اخبار خودرو»، ریچالد هاتچینز (Richard Hutchins)؛ مدیر تایرهای اختصاصی کشاورزی کانتیننتال گفت: «این اولین‌بار است که لاستیک‌های جدید سری VF با سنسور فشار به یک سمپاش در انگلیس مجهز می‌شوند. امیدواریم سایر اپراتورهای سمپاش بخواهند این فناوری را برای کمک به کاهش تراکم خاک استفاده کنند».

سیستم بررسی فشار کانتی «ContiPressureCheck» یک سیستم جدید است که فشار و دمای لاستیک ها را کنترل می‌کند و اطلاعاتی را در اختیار اپراتور دستگاه‌های مختلف قرار دهد تا از مشکلات مربوط به لاستیک مانند کم بادی یا اضافه بار جلوگیری شود.

هاتچینز درباره این فناوری توضیح داد: «تایرهای سری VF با این سنسورها آینده کشاورزی را خواهند ساخت. در مسیر خارج جاده این لاستیک‌ها وسیله‌نقلیه را قادر به حمل بار چهل درصد بیشتر از یک لاستیک استاندارد با همان فشار می‌کنند. در مزرعه نیز می‌توان فشار تایرهای سری VF را نسبت‌به لاستیک ‌های استاندارد، چهل درصد کاهش داد، حتی هنگام حمل بار مشابه. با این کار وزن وسیله‌نقلیه در سطح وسیع‌تری پخش می‌شود و از  متراکم شدن خاک جلوگیری می‌شود.»

این سمپاش متعلق به جیمز گودلی است که یک مزرعه با قابل کشت بالا را در نورفولک انگلستان را اداره می‌کند. لاستیک‌ ها کانتیننتال به او کمک می‌کنند تا روش‌های کشاورزی خود را به عنوان بخشی از حرکت به سیستم صفر اثر بر محصول تا رسیدن به این هدف معطوف کند.

گودلی می‌گوید: «می‌خواهم فشار لاستیک سمپاش خود را تا حد ممکن کم کنم تا رد کمتری از عبور تایر روی زمین باقی بماند و تراکم خاک را به حداقل برسانم. نگرانی من همیشه این بوده که باد لاستیک را خیلی کم نکنم و اینجاست که سیستم مانیتورینگ تایر کانتینتتال وارد می‌شود، چرا که این سیستم می‌تواند به اپراتور اطمینان دهد فشار تایر در شرایط ایمن و درست قرار دارد یا خیر».

سری VF تراکتور مستر از کانتیننتال در ابعاد ۶۰۰ به ۶۰ و شعال ۳۰اینچ و با اندازه 162D و 159E به‌عنوان نخستین سایز از این سری جدید محصولات در انگلستان عرضه شده است و به‌گفته هاتچینز: « تقاضا برای کاهش تاثیر ماشین‌آلات سنگین کشاورزی روی خاک با فناوری جدید ما برآورده می‌شود. امیدواریم دیگران تصمیم بگیرند به روش استفاده‌شده توسط آقای گودلی  برای کمک به بهبود روش‌های کشاورزی خود و سرمایه‌گذاری در آینده بپردازند یا صبر کنند تا افراد بیشتری از نتیجه این انتخاب با آنها صحبت کنند.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =