میشلن

میشلن اعلام کرد در تلاش است با تجهیز تمام لاستیک‌های خود به‌فناوری RFID و تولید یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه از قطعات RFID مختص ‌تایر تا پایان سال ۲۰۲۱، امکان اتصال تمام محصولات خود به‌شبکه اینترنت جهانی را فراهم کند. قرار است این تکنولوژی تا پایان سال 2023 میلادی روی تمام محصولات میشلن به‌کار گرفته شود. 

به گزارش «اخبار خودرو»، فرستنده‌های RFID یا سامانه شناسایی با امواج رادیویی برد کوتاه سبب می‌شود امکان مدیریت بر شرایط تایر از زمان تولید تایر تا پایان عمر آن امکان‌پذیر باشد. همچنین به‌کمک این فناوری می‌توان زمان سرویس‌های دوره‌ای تایر را پیش‌بینی و اعلام کرد که درنهایت به‌افزایش تجربه کاربری راننده کمک می‌کند. 

میشل اورت « Michael Ewert» معاون ارشد در بخش فروش جهانی تجهیزات میشلن دراین‌باره گفت: «در حال حاضر ما درحال همکاری با خودروسازان دیگر برای تهیه الگوریتم‌ها و توسعه نرم‌افزارها هستیم و از آن‌جایی که فناوری RFID سبب می‌شود ما به‌اطلاعات دقیق از تایر دسترسی داشته باشیم، این احتمال وجود دارد که رانندگان در آینده در کنار نشانگر سطح باک بنزین، نشانگر وضعیت تایر را نیز مشاهده کنند.»

میشلن تاکید کرد که در آینده نزدیک نظارت بر وضعیت لاستیک اهمیت پیدا می‌کند؛ به‌ویژه با توجه به‌حضور فناوری اتصال خودروها بر بستر نسل پنجم ارتباطی «5G» که درحال تبدیل شدن به‌یک الزام برای خودروسازان است. 

این نکته بر این موضوع تاکید دارد که یکی از مزایای استفاده از فناوری RFID، روش نسبتا مقرون‌به‌صرفه برای شناسایی تایرها در طول چرخه عمر آن‌ها محسوب می‌شود و درمقایسه با بسیاری از سنسورهای هوشمند دیگر دقت بالایی دارد. 

به‌لطف ارتباط بین تایر و خودرو، فناوری RFID به‌آپشن‌هایی مانند سیستم‌های پیشرفته کمکی راننده و حتی خودران‌ها برای سازگاری بیش‌تر با مشخصات خاص تایر کمک خواهد کرد.  

به‌عنوان مثال با توجه به‌این‌که تایر زمستانی از  ویژگی‌های متفاوتی در ترمزگیری نسبت به‌تایر تابستانی برخوردار است، این تکنولوژی به‌نوبه خود می‌تواند در هماهنگی سیستم‌های کمکی راننده با نوع تایر تاثیرگذار باشد.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی ارجمندی IR ۱۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
    0 1
    سلام هر کسی این تیتر را ترجمه کرده کاملاً مشخص بوده که نمیدونسته RFID ارتباطی با اینترنت نداره. RFID یه تراشه هست که امروز خیلی جاها استفاده میشه. از جمله توی کارت بلیط اتوبوس. حالا اگه بلیط شما به اینترنت وصل شد، حتما تایر هم وصل میشه. اگر یه تحقیق کوچیک انجام بدین متوجه میشین که این تکنولوژی اصلا چیزه جدیدی نیست( منظورم کاربر RFID در تایر)

    پاسخ سایت: همانطور که اتوبوس‌ها برای ثبت اطلاعات کارت RFID شهروندی نیاز به اتصال به اینترنت دارند، در اینجا هم از این فناوری در کنار شبکه ارتباطی به اینترنت در خودروها استفاده کرده‌اند تا پردازش ابری اطلاعات امکان‌پذیر بشود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =