فرودگاه‌ دبی

فرودگاه دبی (DBX) که در سال ۲۰۱۹، عنوان «پرترافیک ‌ترین فرودگاه بین ‌المللی» را دریافت کرد، پس از کاهش ۷۰درصدی مسافران در سال ۲۰۲۰، شاهد افزایش تقاضا در سال ۲۰۲۱ است.

براساس تحقیقات اس‌اندپی گلوبال‌پلاتس تقاضای سوخت جت در امارات متحده‌عربی حدود ۲۵درصد کل تقاضای سوخت جت خاورمیانه را شامل می‌شود. این رقم قرار است در سال ۲۰۲۱ با افزایش ۴۰درصدی به ۱۱۰ هزار بشکه برسد. البته عدد ثبت‌شده در سال ۲۰۲۰ برابر با ۷۹‌هزار بشکه در روز بود. البته به‌رغم این افزایش تقاضا اما همچنان امارات نمی‌تواند به رکورد مصرف میانگین روزانه ۱۷۲هزار بشکه طی سال ۲۰۱۹ دست پیدا کند.

به گزارش «اخبار خودرو»، فرودگاه دوبی در ۱۵ فوریه اعلام کرد: «اکنون ۱۴۲ مقصد (با رشد ۶۱درصدی) در این فرودگاه پشتیبانی می‌شود و از ۸۰کشور مختلف پذیرش داریم (با۸۵درصد افزایش) که شامل ۵۶ ایرلاین (با بهبود ۷۵درصدی) می‌شود. در مجموع ۲۵ میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر طی سال ۲۰۲۰ وارد فرودگاه دوبی شده‌اند. این درحالی است که طی سه ماهه نخست همین سال؛ ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار مسافر تردد داشتند ولی این روند تا ماه آوریل تقریبا متوقف شد.  پروازهایی که از ۲۳ژوئن با فعالیت مجدد مسیرهای هوایی امارت از سر گرفته شده‌اند، به بازگشت آمار مصرف سوخت در سه‌ماهه چهارم و تاحدودی سوم کمک کردند».

پل گریفیتس، مدیرعامل فرودگاه دوبی در بیانیه‌ای گفت: «با نگاه به جلو، از پیشرفت ثابت اما خوشبینانه اطمینان داریم.  به‌طور مداوم برنامه‌های آینده و رزروها را کنترل می‌کنیم، درحاکار با شرکت‌های هواپیمایی درباره برنامه‌های آنها برای بازگشت به فرودگاه بین‌المللی دوبی و همچنین معرفی مسیرهای جدید هستیم. این اقدامات به ما امکان می‌دهد با سرعت  بیشتر و البته دقیق‌تر روند بازیابی را ادامه دهیم؛ زیرا از ظرفیت و قابلیت عملیاتی کافی برای پشتیبانی  برخورداریم.» 

البته آب‌وهوای نامناسب در ایالات‌متحده و همچنین افزایش قیمت نفت خام به همراه نواسانات بازار کاغذ در اروپا را می‌توان از عوامل جانبی این کاهش ارزیابی کرد. اما جالب آنکه باوجود تمام این مشکلات افزایش تقاضا برای سوخت جت در اروپا، روند صعودی‌ را طی می‌کند.

به‌نظر می‌رسد امارات همچنان برای پیشرفت بیشتر؛ توانایی و ظرفیت کافی را دارد و البته عوامل جانبی نیز تاثیر بیشتری بر این منطقه داشته‌اند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =