این صنایع مانند قطعهسازی و خودروسازی باعث اختلالهای جدی شده و بسیاری از این واحدها ناچار شدهاند خطوط تولید را بهطور مکرر متوقف و راهاندازی کنند؛ فرآیندی که باعث فرسودگی زودرس تجهیزات میشود. حال در این رابطه عبدالجلال ایری، رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق مجلس شورایاسلامی به تشریح اقدامات مجلس برای جلوگیری از این موضوع پرداخته است.
فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق مجلس برای رسیدگی به وضعیت ناترازی برق و قطع برق صنایع چه اقدامی انجام خواهد داد؟
در این رابطه جلسهای ویژه با حضور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت توانیر در هفته جاری تشکیل خواهد شد. باید به این موضوع اشاره کرد که با توجه به مشکلات جدی در حوزه تولید و توزیع برق و همچنین نارضایتیهای گسترده صنایع و مردم از ناترازی موجود، فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق تصمیم گرفته است جلسهای تخصصی با وزیر نیرو برگزار کند. این جلسه با محوریت بررسی ناترازی تامین برق و دریافت برنامهها و راهکارهای اجرایی برای عبور از بحران تشکیل خواهد شد.
آیا این وضعیت با شعار حل خواهد شد؟
امروز صنعت برق کشور در نقطهای قرار دارد که نمیتوان با وعده و شعار از آن عبور کرد. مردم و صنایع از قطعیهای ناگهانی و بیبرنامه خستهاند و مجلس منتظر پاسخهای شفاف، دقیق و همراه با برنامه زمانبندیشده از سوی وزیر نیرو است.
مجلس برای تامین برق صنایع چه کاری را میتواند انجام دهد؟
تامین پایدار برق یک مطالبه ملی است و ما بهعنوان نمایندگان مردم موظفیم این موضوع را با جدیت دنبال کنیم. فراکسیون نظارت بر آب و برق مصمم است تا پاسخ روشنی در این خصوص دریافت کند و این جلسه میتواند سرآغاز تحولی در نگاه اجرایی به بحران ناترازی باشد؛ چراکه این نشست با هدف بررسی بحران ناترازی برق و ارائه راهکارهای اجرایی برای تامین پایدار انرژی برگزار خواهد شد.