این حادثه نه تنها برگزاری مسابقات را متوقف کرد، بلکه بحث ایمنی در پیستهای ایران را بار دیگر در مرکز توجه قرار داد. پس از این حادثه بود که معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد هرگونه قصور در حادثه پیست اتومبیلرانی مجموعه آزادی قابل اغماض نیست و باید علت حادثه مشخص شود.
بعد از این اتفاق تلخ بود که معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان بیان کرد که موارد مختلفی مانند خطای فنی، ایمنی خودروها و محل استقرار خبرنگاران و عکاسان بهصورت دقیق کارشناسی میشود و قول داد نتیجه را به اطلاع عموم برساند. بررسیهایی که البته اگر قبل از این رخداد ناگوار و براساس اصول استاندارد استقرار خبرنگاران در اطراف پیستهای اتومبیلرانی انجام میشد، میتوانست از بروز این حادثه تلخ جلوگیری کند.
مسئول کمیته سرعت فدراسیون اتومبیلرانی نیز با بیان اینکه پیست ورزشگاه آزادی فاصله زیادی با استانداردهای جهانی دارد، در این باره گفت: «در دنیا اغلب از نیوجرسی بهجای گاردریل استفاده میشود تا آسیبی بهکسی وارد نشود.»
یک کارشناس، مدرس و مربی اتومبیلرانی نیز در گفتوگو با خبرگزاریها اعلام کرد: «گاردریل استاندارد برای یک مسابقه باید 4 موج (ردیف) باشد؛ اما در پیست آزادی فقط 2 موج گاردریل وجود داشت که این غیر استاندارد است.»
بهنظر میرسد مسئولان رسیدگیکننده به این حادثه میتوانند ضمن معرفی مقصران احتمالی این رخداد، با پیگیریهای مستمر، بهوضعیت ایمنی پیست اتومبیلرانی آزادی و سایر پیستهای مشابه در کشور بهشکل دقیق رسیدگی کنند تا این اتفاق، آخرین رویداد تلخ در پیستهای اتومبیلرانی کشور باشد.